Teknopat forumda sebepsiz yere üyelik iptal edildi uyarısı

Gordon09

80+
Reaksiyon skoru
0
geçenlerde teknopat hesabım ban yedi çoklu üyelik tespit edildi diye, diğer eski hesabımda da aynı banı yemiştim ama hesabı çok kullanmadığım için umrumda olmamıştı hala şu uyarının sebebini anlayamadım hesabımı geri alabilirmiyim nasıl alırım yardımcı olurmusunuz

destekten bilet aç, "ben eski hesabımın şifresini unuttum" diye

1763230643229.webp

geçenlerde teknopat hesabım ban yedi çoklu üyelik tespit edildi diye, diğer eski hesabımda da aynı banı yemiştim ama hesabı çok kullanmadığım için umrumda olmamıştı hala şu uyarının sebebini anlayamadım hesabımı geri alabilirmiyim nasıl alırım yardımcı olurmusunuz

Kardeş sırf bu şikayeti belirtmek için DA üyeliği mi açtın sen? Adamlara yazsana? Yazamıyorsan iletişim kısmından mail at. Hiç olmadı VPN ile bağlanıp farklı bir üyelik aç, şikayetini belirt. Bu kadar mı çalışmıyor ya?

technopat destek hattina hos geldiniz sikayetinizi olusturmadan once windows keyinizin orjinal mi ve driverlariniz guncel mi ogrenebilir miyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,155
Üyeler
185,034
Son üye
NightW
Geri