Arama sonuçları: *

1. Alkameturkes

Uyumak mı daha kolay olur uyumamak mı?

Bak taktiği veriyorum filtre kahve yada sade kahveyi yatmadan hemen önce içiyorsun 2 saat uyuyup sonra zımba gibi kalkıyorsun. Denendi, test edildi başarıyla sonuçlandı :D
  2. Alkameturkes

Gözlük camı ne kadar sürede bir değişmeli?

Göz numarası her insanda değişecek diye bir şey yok. Numara değiştiyse tabii ki de camları değiştirmelisiniz. Ben camlarım zarar gördükçe değiştiriyorum alırken de en iyisini almaya çalışıyorum. Camların çok çizilmediyse yada kırılmadıysa değiştirmen gerekmez
  3. Alkameturkes

Hevesle aldığım sistemi borç yüzünden sattım.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Profil kısmına derken nasıl anlayamadım. Durum kısmına mı?
  4. Alkameturkes

Hevesle aldığım sistemi borç yüzünden sattım.

Arkadaşlar merhaba. Ne heveslerle, mutlulukla kendime geçen sene bir sistem toplamıştım. Yıllar sonra kendi pc'im olmuştu ve o kadar memnundum ki dün bazı sorunlarımdan dolayı satmak zorunda kaldım. Acil ödemem gereken borçlarım vardı ve para bulamıyordum. Sattıktan sonra arkasından bakıp...
  5. Alkameturkes

Bu Amazon ne garip bir firma...

İmha ettim deseydin :D şaka şaka iyi olanı yapmışsın kargocu da art niyetli değilse ürün yerine ulaşır.
  6. Alkameturkes

Borsa hakkında bir kaç sorum var

Müslüman şüpheli şeylerden uzak durur, şüphe duyuyorsanız uzak durun. İnsanları yanıltmayın lütfen iyi günler. 1695652389 Katılım endeksi, arındırma diye şeyler mevcut, detaylı araştırıp bilgi edinebilirsiniz.
  7. Alkameturkes

Borsa hakkında bir kaç sorum var

Hocam fetva kurulu musunuz? Caiz olup olmadığının fetvasını nasıl verebiliyorsunuz? Ya borsadan hiç anlamıyorsunuz yada başkalarından duyma şeyleri söylüyorsunuz. Uygun olan da var olmayan da, gerisi yatırımcıya kalmış bir şey.
  8. Alkameturkes

Pendikten Sabiha Gökçen'e Gidiş

İdonun önünden geçen otobüsler var onunla pendik köprüsüne yada sanayi sitesi durağında inerek metroyla gitmeni öneririm. Yada idonun 5-10 dakika yürüme mesafesin pendik devlet hastanesi durağı var ordan bir sürü otobüs geçiyor 132 numaralıların hepsi işine yarar pendik köprüsüne çıkmanda...
  9. Alkameturkes

uyurken eve giren şahıs

Dostum güncel foto paylaşır mısın :)
  10. Alkameturkes

Keydroptan anlayan yardım edebilirmi

Sevgili arkadaşlar ufak ufak başlayarak kumar bağımlılığına götüren şeyler bunlar tavsiye etmiyorum, hele sizin gibi genç kardeşlerimin bulaşmasını hiç istemem. Bynogame gibi sitelerden ucuza item almanızı tavsiye ederim. Bu sitelerden binlerce dolar para harcayan birisi olarak bunları yazıyorum
Top Bottom