Neler Yeni

Hevesle aldığım sistemi borç yüzünden sattım.

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Arkadaşlar merhaba.
Ne heveslerle, mutlulukla kendime geçen sene bir sistem toplamıştım. Yıllar sonra kendi pc'im olmuştu ve o kadar memnundum ki dün bazı sorunlarımdan dolayı satmak zorunda kaldım. Acil ödemem gereken borçlarım vardı ve para bulamıyordum.
Sattıktan sonra arkasından bakıp hüzünlendiğim tek şey bu oldu herhâlde. Alan arkadaşa hayırlı olsun.
Sorunlarımı halledebilirsem 2024 yazında çok daha iyi bir sistem toplamayı kendime söz verdim.
Yani böyle sizinle de paylaşmak istedim umarım sizin de başınıza böyle şeyler gelmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Yuzarsef
Başkasını arkasından bakıp üzen malın alıcısı mutluluğu tadamaz derler bizim burada. Hakikaten üzüldüm bremın Allah yardımcın olsun pc toplama vs. gibi konularda elimden geldiğince yardımcı olurum.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar merhaba.
Ne heveslerle, mutlulukla kendime geçen sene bir sistem toplamıştım. Yıllar sonra kendi pc'im olmuştu ve o kadar memnundum ki dün bazı sorunlarımdan dolayı satmak zorunda kaldım. Acil ödemem gereken borçlarım vardı ve para bulamıyordum.
Sattıktan sonra arkasından bakıp hüzünlendiğim tek şey bu oldu herhâlde. Alan arkadaşa hayırlı olsun.
Sorunlarımı halledebilirsem 2024 yazında çok daha iyi bir sistem toplamayı kendime söz verdim.
Yani böyle sizinle de paylaşmak istedim umarım sizin de başınıza böyle şeyler gelmez.
Geçmiş olsun dostum ilerde tekrardan alırsın inşallah.

Bir dahakine profil kısmına böyle şeyleri yazarsan daha uygun olur.

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başkasını arkasından bakıp üzen malın alıcısı mutluluğu tadamaz derler bizim burada. Hakikaten üzüldüm bremın Allah yardımcın olsun pc toplama vs. gibi konularda elimden geldiğince yardımcı olurum.
Geçmiş olsun dostum ilerde tekrardan alırsın inşallah.

Bir dahakine profil kısmına böyle şeyleri yazarsan daha uygun olur.
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Profil kısmına derken nasıl anlayamadım. Durum kısmına mı?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Valla biraz daha böyle giderse bende satacağım sanırım. Dert etme kardeşim kendini toparla eminim daha güzelini alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,166
Üyeler
166,165
Son üye
KaoS+
Top Bottom