Arama sonuçları: *

1. Andromakhe

Sıcak duş/soğuk duş tercihiniz nedir?

Soğuk duş
  2. Andromakhe

Kız arkadaşınızın saçını erkek kuaförün kesmesini nasıl karşılarsınız

Troll konu sanırım. 1752786219 Bunun nesinden rahatsız oluyorsun ileride erkek doktora giderse kavga mı edeceksin ?? 1752786276 Bırakın şu saçma muhabbetleri.
  3. Andromakhe

Truzimde 11 günde 1 gün izin!

Mısır'da köleler daha iyi şartlarda çalışıyordu
  4. Andromakhe

KYK yurduna masaüstü sistem götürülür mü

Dolaba kilitlenmeden bırakılan herhangi bir eşyanın kaybolmasında yurt yönetimi sorumluluk kabul etmiyor bunu bilerek götür. 1751487660 Ben laptopu bile masanın üstünde bırakmıyorum.
  5. Andromakhe

2025 te lol hala oynanır mı

Hayır.
  6. Andromakhe

21 yaş erkek 17 yaş kız sevgili olabilir mi?

Dostum bahsettiğin durum pedofiliye giriyor.
  7. Andromakhe

DeepSeek'in Doğu Türkistan'a cevap verememesi

Çin'in kendi tasarladığı bir yapay zekada kendi ülkesinin çıkarlarına karşı bir bilgiyi açıklaması mantıklı olmazdı. 1743358192 Bugün bizde bir yapay zeka tasarlasak bazı olayları kendi açımızdan açıklarız. 1743358206 Tamamen yapay zekanın taraflılık sorunu.
  8. Andromakhe

Çürük dişimi Söktürdüm İlerki Süreçlerde ne yapmalıyım

Çekilen dişin yerinin boş olması gayet normaldir. Zamanla o yara kapanır ve diş eti kalır isterseniz oraya implant tedavisi ile diş yaptırabilirsiniz ancak biraz masraflı bir işlemdir. 1743077311 İyileşme sürecinde dişlerini temiz tut ve ağız hijyenine dikkat et.
  9. Andromakhe

Izinliyken kyk yurduna girmek

Girdikten sonra memurun odasına gidin izninizi bozdurabilirsiniz.
  10. Andromakhe

Aile Evinde Üni Okumak

KYK yurdu çok daha kötü olacaktır tavsiyem evde kalmaya devam edin hem dediği gibi aile işini alırsınız vakti gelince.
  11. Andromakhe

İçki İçenlerde Neden Duyurma İsteği Var?

İnsanlar kendisini öne çıkarmayı seviyorlar. Özellikle alkol konusunun konuşulduğu bir ortamda direkt çıkıp "ooo kanka biz şunu içtik bitirdik şunu yaptık" deme ihtiyacı duyuyorlar. 1735733393 Ben bunu atlatılamamış ergenlik diyorum. 1735733453 Sigara içip hava atmaya çalışanın zaten sorunları...
  12. Andromakhe

Kürdistan kurulur mu ?

Bölücü fikirlerini başka yerde savun.
  13. Andromakhe

Kuzey Kore vatandaşlığı almak için taktik önerisi

Neden böyle bir isteğin var?
  14. Andromakhe

Kyk Yurdunda Masaüstü mantıklı mı?

Sakın götürme. 1725718659 Bizim yurtta çamaşırhanede insanların iç çamaşırlarını bile çalıyorlardı. 1725718721 Hocam benimde arkadaşımın kendi masasına koyduğu kalemleri dahil her şeyini çalmışlardı.
  15. Andromakhe

Diş macunu ve. Diş fırçası oneriniz var mi

Paradontax veya Oral-B iyidir bu iki markadan şaşma. 1724738555 Sensodyn de güzel fakat ben yukarıda bahsettiğim iki markayı daha kaliteli buluyorum. 1724738597 Ek olarak kesinlikle Oral-B şarjlı diş fırçası öneririm. 1724738629...
  16. Andromakhe

Doping Hafıza'ya para verilir mi?

Youtube da bir sürü öğretmen var oraya bakmanı öneririm. 1724586153 Doping Hafıza dediğimiz şey reklamdan başka bir şey değil kesinlikle para vermeyin.
  17. Andromakhe

Ofiste elimizde kalan PC leri veriyoruz.

!Katil
  18. Andromakhe

ibb yurtları kimlere çıkar

Ailenin üzerine ev, araba vb. gibi şeyler varsa şansın düşük.
  19. Andromakhe

Yks sozel 775k siralama yeni medya ve iletisim gelir mi

Sözel için çok çok kötü bir sıralama tavsiyem mezuna kal.
  20. Andromakhe

YKS bu puana nereye yeter

Bu sıralama ile gideceğin okullar sana hiçbir şey katmaz. 1721570077 Aksine vakit kaybı olur.
Geri