Kız arkadaşınızın saçını erkek kuaförün kesmesini nasıl karşılarsınız

Sen hiç kuaförde tecavüze uğraşayan ya da dayanılan kadın gördün veya duydun mu? ama ben tarikatlarda tecavüze uğrayan kadınlar gördüm ve duydum , din kurslarında gördüm ve duydum o çok kutsal sayılan yerlerin hali.
Demek ki neymiş yapmak isteyen dini yerde de yapıyor kardeşim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz afganistanda falan mı yaşıyorsunuz? bu kadar gerçeklikten kopuk nasıl yaşıyorsunuz bunlar nasıl düşünceler nasıl korkular.
Zaten dinle ahlakla alakası yok insan rahatsız olabilir yazmışım. İyi okumadan neden cevap veriyorsunuz? Tecavüzle tacizle ne alakası var?

kuranı kerımı turkce meal ve tefsır ıle okumanı ısterım suan ayetler aklıma gelmedıgı ıcın pek bırsey yazmadım ustte yoksa buraya gereklı cevapları verırım aklı basında bır ınsanın kuran ve dıger dını kıtaplarını okumadan yargılamasına katlanamıyorum
ben kuran'ı okumadım o yüzden yargıladam genelde kaçınıyorum ama varsada kurandan örnek istiyorum . Dini kitaplardan açıkçası hadislerin çoğu şüpheli , dini araştırma metinlerinide ben vakit ayırmam gibi o yüzden sadece kuranla yetinirdim genelde

Zaten dinle ahlakla alakası yok insan rahatsız olabilir yazmışım. İyi okumadan neden cevap veriyorsunuz? Tecavüzle tacizle ne alakası var?
Hani biz erkek olduğumuz halde bize dayıyorlar argümanı varya sırf o dayama olayı var diye bunu çıkarıyorsanız , bu saydıklarım yaşandığı için de kimse kurslara vs gitmesin o zaman o mantıkla bakarsak.

Kız arkadaşım saçını kestireceğini söyledi gideceği kuaför erkekmiş ben de rahatsız oldum sonucunda her ne kadar mesleği olsa da kız arkadaşımın saçı ile uğraşıyor bu konudan bunu dile getirdim ve bana bunun doğal bir şey olduğunu söyledi siz böyle bir durumla karşılaşsaydınız tepkiniz ne olurdu
Troll konu sanırım.

Bunun nesinden rahatsız oluyorsun ileride erkek doktora giderse kavga mı edeceksin ??

Bırakın şu saçma muhabbetleri.

kuranı kerımı turkce meal ve tefsır ıle okumanı ısterım suan ayetler aklıma gelmedıgı ıcın pek bırsey yazmadım ustte yoksa buraya gereklı cevapları verırım aklı basında bır ınsanın kuran ve dıger dını kıtaplarını okumadan yargılamasına katlanamıyorum
Dostum çok kişisel olacak farkındayım fakat Kur'an'ı anlayarak okuyup günümüzde bu kadar savunabiliyor oluşun çok ilginç geldi. Kadınları bu kadar yoktan sayan bir kitabı böyle bir konuda örnek göstermek ne kadar doğrudur bilemedim. Ek olarak kuaförün ve müşterinin hangi cinsiyette olduğu önemsiz ve tartışmaya değmez bir konudur. İşini iyi yapıyorsa gider transeksüelin tekine de saçını kestirirsin, gelip sana yönelimiyle ilgili bir şey yapacak hali yok ya?

Hani biz erkek olduğumuz halde bize dayıyorlar argümanı varya sırf o dayama olayı var diye bunu çıkarıyorsanız , bu saydıklarım yaşandığı için de kimse kurslara vs gitmesin o zaman o mantıkla bakarsak.
Dostum neden kestirip atıyorsun? Neden kimse yapmasın etmesin diyorsun mesela? Ben genelleme yapmadım, insan istemeyebilir kız arkadaşının erkek kuaföre gitmesini. Berberlerin erkek olduğumuz halde bize dayaması hususunun ise esprili bir örnekleme olduğunu açıklamam bile saçma.

Sonuç olarak mesajlarından insanları kutuplaştırmak isteyen biri olduğunu anladım. Benim kutuplarım yok kardeşim ben iki tarafa da saygı duyan bir insanım. Sen ise insanları kendi fikrin neyse onu kabullendirmeye çalışan birisin. Ben kimseye fikrimi empoze etmedim, kimsenin fikirlerine de sarkastik yorum yapmadım sadece yazdığımı tekrar okumanı istedim. Ancak halen böyle konuşabiliyorsan -yaşından bağımsız olarak- çok şey yaşayıp görmemişsin. Bu nedenle daha fazla cevap vermenin lüzumsuz olduğunu düşünüyorum.

Dostum neden kestirip atıyorsun? Neden kimse yapmasın etmesin diyorsun mesela? Ben genelleme yapmadım, insan istemeyebilir kız arkadaşının erkek kuaföre gitmesini. Berberlerin erkek olduğumuz halde bize dayaması hususunun ise esprili bir örnekleme olduğunu açıklamam bile saçma.

Sonuç olarak mesajlarından insanları kutuplaştırmak isteyen biri olduğunu anladım. Benim kutuplarım yok kardeşim ben iki tarafa da saygı duyan bir insanım. Sen ise insanları kendi fikrin neyse onu kabullendirmeye çalışan birisin. Ben kimseye fikrimi empoze etmedim, kimsenin fikirlerine de sarkastik yorum yapmadım sadece yazdığımı tekrar okumanı istedim. Ancak halen böyle konuşabiliyorsan -yaşından bağımsız olarak- çok şey yaşayıp görmemişsin. Bu nedenle daha fazla cevap vermenin lüzumsuz olduğunu düşünüyorum.
Aynen abi biz çok şey yaşayıp görmedik kusurumuza bakma sen tecrübeli biri olarak affet bizi.
Yobazlık konusu açıp forumu birbirine katan başkası ama insanları kutuplaştıran benim , konu sahibinin islamı siz yerine getirmiyorsunuz doğru bu diyip yaymaya çalışan başkası ama ben kutuplaştırıyorum.
Yav he he tamam kardeşim.

Dostum çok kişisel olacak farkındayım fakat Kur'an'ı anlayarak okuyup günümüzde bu kadar savunabiliyor oluşun çok ilginç geldi. Kadınları bu kadar yoktan sayan bir kitabı böyle bir konuda örnek göstermek ne kadar doğrudur bilemedim. Ek olarak kuaförün ve müşterinin hangi cinsiyette olduğu önemsiz ve tartışmaya değmez bir konudur. İşini iyi yapıyorsa gider transeksüelin tekine de saçını kestirirsin, gelip sana yönelimiyle ilgili bir şey yapacak hali yok ya?
sorun yok hocam soyle soylıyım bır ayetı aaa 30 anlamı var dıye takla attırmıyorum ayetı adam akıllı okuyup anlıyorum onun dısında kuranı hıc kendı dılınden okumamıs bırı kesınlıkle sosyal mecralardan gordugu bılgılerle bos atıyodur kadını yok sayma olayı sızın gozunuzde genelde erkek kardes le kadın arası pay farkı veya kadın neden kendını ortuyo kadın kocasına neden kendını teslım edıyo cart curt flan. ben kadınla erkegın asla esıt oldugunu dusunmuyorum kuran kadını korumaya yonelık bır dındır sımdı onun dısında salalım bu konuyu kuafore donelım allah kadınla erkegın arasına helalı harıc her zaman bag koymsutur fızıksel olur konusmaya dayalı olur bu hersey cınsellık olarak algılanmamalı ama genellıkle oyle onun dısında allah ınsanların nefsını test eder bır kadına karsı allah ıcın nefsını korurmusun veya Allah ıcın bır erkege karsı nefsını korurmusun o senden evlı olmadıgın bır erkek/kadınla muhattap olmanı ıstememıs sen ne kadar yok benım arkadasım/ıs arkadasım/kuafor vb desende o senı test ıcın oyle buyurmus sundanda bır ornek verebılırım alkol bellı bır sevıyeye kadar sarhos etmez vucudada pek zararı olmaz asırı abartmadıkca o zaman 1 bardak alkolun ne zararı ne gunahı ne haramı var ama o senı test etmek ıcın oyle ıstemıs cıdden cok kaynaklardan okudum ıncılde okuyorum bır ara zeburla tevratada bakıcam anlamak ısteyen ıcınde azda olsa o sevgı olan zaten yakalıyor herkes aynı dusuncek dıye bırsey yok tabıkı ama sunuda soylıyım zamanında Ataturk un astırdıgı sahte/halkı kargasa eden hocalar suan en yuksek mevkılerde ınsan bunların yaptıklarını soyledıklerını gorunce muslumanlıgı sorguluyo sadece Kuran anlamak ısteyene fazlasıyla yeter

Kız arkadaşım saçını kestireceğini söyledi gideceği kuaför erkekmiş ben de rahatsız oldum sonucunda her ne kadar mesleği olsa da kız arkadaşımın saçı ile uğraşıyor bu konudan bunu dile getirdim ve bana bunun doğal bir şey olduğunu söyledi siz böyle bir durumla karşılaşsaydınız tepkiniz ne olurdu
Normal bir durumdur berber orada günde minimum 10 kişinin saçını kesiyor zaten kız arkadaşını önemsemez

Bide yıl 2025 hala bunumu tartışıyoruz doktor erkek gelince de başkasının gelmesini istiyormusun

Sen hiç kuaförde tecavüze uğraşayan ya da dayanılan kadın gördün veya duydun mu? ama ben tarikatlarda tecavüze uğrayan kadınlar gördüm ve duydum , din kurslarında gördüm ve duydum o çok kutsal sayılan yerlerin hali.
Demek ki neymiş yapmak isteyen dini yerde de yapıyor kardeşim.

Hocam siz afganistanda falan mı yaşıyorsunuz? bu kadar gerçeklikten kopuk nasıl yaşıyorsunuz bunlar nasıl düşünceler nasıl korkular.
Sen nerede yaşıyorsun hocam?

arkadaşım sonuçta saçını kesiyor ki kuaförlerin çoğu erkek. her olaya böyle bakarsan ohooo çok sorun yaşarsın. doktora da mı gitmesin peki hiç.

Geri