Arama sonuçları: *

1. AsafSimsek

Videonun ismi nedir?

Teşekkürler.
  2. AsafSimsek

Videonun ismi nedir?

Denedim ama olmadı.
  3. AsafSimsek

Videonun ismi nedir?

Bu videoda alttaki değişen adamın olduğu videoyu nasıl bulurum?
  4. AsafSimsek

Görseldeki kadınlar hangi dizi/filme ait?

Her iki görseldekiler farklı kadınlar. Dizi/filme ait olmayabilirler ama tahminim o yönde.
  5. AsafSimsek

İnternette Ad Soyad paylaşmak tehlikeli mi?

Hocam 18 yaş üstü iseniz bulunabiliyor diye biliyorum. Tabii kötü niyetli sunuculara girmezseniz bir sıkıntı çıkmaz bence. (Discord'da da bu nicki kullanıyorsanız.)
  6. AsafSimsek

Dostum, Discord'a bağladığın platformlarda (spotify, youtube gibi) ad soyad gözükebiliyor. O yüzden soruyorum.
  7. AsafSimsek

Merhabalar, belki biliyorsunuzdur Discord gibi platformlarda sanal mafya adı altında Mernis uygulamasıyla ad soyaddan tc bulabiliyorlar. Discord gibi bir platformda ad soyadın açık olması güvenli midir?
  8. AsafSimsek

Oyun oynayasım gelmiyor. Ne yapmalıyım?

farklı oyun türleri oynamaya çalışıyorum
  9. AsafSimsek

Çizgisel oyundan kastınız nedir örnek verebilir misiniz?
  10. AsafSimsek

Zorla değil, yapacak bir şey bulamıyorum başka. Arta kalan zamanlarımda oynuyorum.
  11. AsafSimsek

Yıllardır bir bilgisayar almanın hayalini kuruyordum. Kasım ayında babamı ikna ettim ve bir bilgisayar aldım. İlk aldığım zaman arkadaşımla valorant oynuyorduk ama ben artık oynamayı bıraktım. Biriktirdiğim paralar ile Witcher 3, AC Odyssey gibi oyunlar aldım. (biraz hikayeli oyun oynamış...
  12. AsafSimsek

Sizce Homofobiklik mi hastalık yoksa LGBT bireyi olmak mı ?

Lgbtyi savunanların çoğunu ilgi veya sürü psikolojisi oldugunu düşünüyorum. Gerçekten kendilerini normal bireyler hissetselerdi ilgi beklemez normal hayatlarına devam ederlerdi. (Herkes için söylemiyorum ama geneli böyle.)
  13. AsafSimsek

Free Download Manager Kullanılır mı?

MediaFire dan uygulamalar çok yavaş iniyor bu yüzden kullanıyorum
  14. AsafSimsek

ben yanlış anlamışım kusura bakma.
  15. AsafSimsek

Arayüz kötü bence de ama ücretsiz olmasından kaynaklı diye düşünüyorum crack indirmektense bunu kullanmayı tercih ederim. 1629564337 neyi sormuştun peki?
  16. AsafSimsek

evet kullandım biraz önce idm ile aynı mantık sadece video indirmek için kısayol yok urlyi kopyalayıp uygulamadan indirmek gerekiyor.
  17. AsafSimsek

Internet Download Manager ücretli olduğundan ve crackle de uğraşmak istemediğimden internette Free Download Manager diye bir alternatifini buldum. Kullanılır mı sizce?
  18. AsafSimsek

(ÇÖZÜLDÜ) Uygulamaları nasıl tek bir yere toplayabilirim?

Bu simgeleri nasıl tek bir yerde toplayabilirim (ok şeklinde klasör gibi bir şeyin içine) + olarak da bildirimler kısmı yok nasıl getirebilirim?
  19. AsafSimsek

Nasıl böyle avatar yapabilirim?

Çok teşekkürler dostum.
  20. AsafSimsek

Nasıl böyle avatar yapabilirim?

Bu görseldeki avatarlar hangi siteden yapılıyor? Teşekkürler.
Top Bottom