Neler Yeni

Oyun oynayasım gelmiyor. Ne yapmalıyım?

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
Yıllardır bir bilgisayar almanın hayalini kuruyordum. Kasım ayında babamı ikna ettim ve bir bilgisayar aldım. İlk aldığım zaman arkadaşımla valorant oynuyorduk ama ben artık oynamayı bıraktım. Biriktirdiğim paralar ile Witcher 3, AC Odyssey gibi oyunlar aldım. (biraz hikayeli oyun oynamış olurum belki ilgimi çeker diye) Bunlar haricinde Hearts of Iron 4 de satın aldım. crack oynarken bayağı oynuyordum ama satın aldığım zaman 3 saat zar zor oynayabildim. Hiçbir şey oynayasım gelmiyor. Ne yapmalıyım? Oyunları özlemem mi gerekiyor?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yıllardır bir bilgisayar almanın hayalini kuruyordum. Kasım ayında babamı ikna ettim ve bir bilgisayar aldım. İlk aldığım zaman arkadaşımla valorant oynuyorduk ama ben artık oynamayı bıraktım. Biriktirdiğim paralar ile Witcher 3, AC Odyssey gibi oyunlar aldım. (biraz hikayeli oyun oynamış olurum belki ilgimi çeker diye) Bunlar haricinde Hearts of Iron 4 de satın aldım. crack oynarken bayağı oynuyordum ama satın aldığım zaman 3 saat zar zor oynayabildim. Hiçbir şey oynayasım gelmiyor. Ne yapmalıyım? Oyunları özlemem mi gerekiyor?
1 yıldır oynamıyorum hala oyunları özlemedim.

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Max imre

80+ Bronze
Oynamadığın oyunları oynayabilirsin aslında. :D

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Çizgisel hikayeli oyunları oyna. Açık dünya oyunları bayıyor bazen. Ben öyle yapıyorum 1 açık dünya oyunu oynarken arada çizgisel oyunları oynuyroum 1 açık dünya oyununu bitirirken 2 çizgisel oyunu bitiriyorum böylece baymıyor oyun beni

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
2 yıldır oynamıyorum gram özlemedim desem yeridir oyun yerine çıkıp geziyorum daha iyi oluyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Oynama daha iyi kendi adına gerçekten.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,613
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Nasıl duruyorsunuz oynamadan aga, be gece oynayıp kapatıyorum pc'yi sabah işe giderken bile canım çekiyor :D

Top Bottom