Arama sonuçları: *

1. Ataberkyyl

Türk Telekom İnternet Hızı

Türkcellin ve türktelekomun hızı 2 katına çıktı bunlar o şekildeki hızları.
  2. Ataberkyyl

Dolandırıldım

Geçmiş olsun benimde böyle bir siteye bayonet freehand kaptırdım ama yapacak bir şey olmadığın gördüm yaklasık 100$ yandı neyseki 20 tl yatırıp onu çıkarmıştım
  3. Ataberkyyl

Arkadaslar şu site guveilirmi piyasa az olan urunler burada

Giyim ürünleri bile satıyor logosundan belli kalitesiz olduğu hocam uğraşmayın piyasada az olan ürünleri amazon türkiye deposunda getirtin.
  4. Ataberkyyl

250 TL'ye Klavye Önerir Misiniz?

Hocam red daha iyi olur uzun ömürlü olması için bütçeyi 100-150 tl yükseltmeniz daha iyi olur.
  5. Ataberkyyl

Hayat nasıl gidiyor gelin muhabbet edelim

Binada altyapı yok çok kötü gidiyor.
  6. Ataberkyyl

Donanım arşiv hikayesi lütfen bakın

Dolar 1-2 aya düşer deniliyor ve belliki bu sistem baya eski çünkü fiyatı arttırılmış gibi gözüküyor yeni çıkacak sistemlerin fiyatları en minimum seviyede oluyor.O yüzden iptal edip bekle derim.
  7. Ataberkyyl

4000 TL'ye o monitör dahil rx 580 yada 1650 s sistem toplarsın.
  8. Ataberkyyl

Hemen iptal et . 1587042825 Hemen iptal et .
  9. Ataberkyyl

Evde vahşi hayvan besleme şansınız olsaydı hangi hayvan olurdu?

Monitör kertenkele freesync destekli (buarada böyle bir hayvan gerçekten var)
  10. Ataberkyyl

Spor için suplement önerisi

Bir anda supplementlarla fazla etki alamazsın ama bu sana yardım edecek en sağlam supplementlardan biridir.
  11. Ataberkyyl

Spor için suplement önerisi

https://m.supplementler.com/urun/big-joy-ornithine-powder-300-gr-7508?gclid=EAIaIQobChMI4t3L1efl6AIVCqgYCh0N1we8EAQYASABEgKfYfD_BwE Hediye seçiminden 30puanı seçip yanınada 60gr karnitin alabilirsin.
  12. Ataberkyyl

İnternetten para kazanma

Öncelikle merhaba arkadaşlar, Ben 16 yaşımdayım ve bilgisayarım yok mobilden para kazanmak istiyorum youtube twitch gibi platformları kullanmadan domain alım satım ,satış komisyonu, anketler,reklam vs. Gibi işlerde bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi ?
  13. Ataberkyyl

Burası beni çok sıcak karşıladı.

Şu anki nickimle aynı .
  14. Ataberkyyl

Burası beni çok sıcak karşıladı.

Bende aynı technopattan katıldım hatta senide hatırlıyorum.Aynen bende senin gibi düşünüyorum Caner uncu vardı sırf o bile technopatı kötü etkiliyordu.
  15. Ataberkyyl

internetten nasıl para kazanılır

Grafik tasarım bilgin varsa internette birsürü site var .
Top Bottom