ama harbiden ben her konu açtığımda en az 1saat ban yiyodum her konu açtığımda 30tane konu açmışımdır 2tanesi hariç hepsinde en az 1saat ban yedim sonra 29. konuda 1ay yedim sonra bekledim sonra gine 1 ay daha yedim konu içinde yanlış yazım yüzünden sonra sinirlendim baktım donanım arşivi forum açmış konu yazınca baktım ban yemedim o yüzden artık buradayım
ama harbiden ben her konu açtığımda en az 1saat ban yiyodum her konu açtığımda 30tane konu açmışımdır 2tanesi hariç hepsinde en az 1saat ban yedim sonra 29. konuda 1ay yedim sonra bekledim sonra gine 1 ay daha yedim konu içinde yanlış yazım yüzünden sonra sinirlendim baktım donanım arşivi forum açmış konu yazınca baktım ban yemedim o yüzden artık buradayım
Technopat da ne yazsam ilgilenen olmuyordu Allah'a şükür burada öyle değil en son bu forumu kötülediklerini gördüm ve dedim bundan sonra salla gitsin o gün bü gündür girmiyorum technopat a burada onlara saygısızlık yapmadık arkalarından konuşmadık ama onlar orada niye öyle yapıyor anlamıyorum zamında severdim technopat ı ama samimi gelmiyor artık bu forumdan sonra
Technopat da ne yazsam ilgilenen olmuyordu Allah'a şükür burada öyle değil en son bu forumu kötülediklerini gördüm ve dedim bundan sonra salla gitsin o gün bü gündür girmiyorum technopat a burada onlara saygısızlık yapmadık arkalarından konuşmadık ama onlar orada niye öyle yapıyor anlamıyorum zamında severdim technopat ı ama samimi gelmiyor artık bu forumdan sonra
Burdan önce Technopat Sosyal'de takılırdım.Ve orda cevaplarınıza sadece şu gözle bakılırdı.Beğeni.Aynı mesaja yazsam aynı şekilde sistem tavsiye etsem sadece beğenisi fazla olana teşekkür edilirdi.Bana hiçbir zaman teşekkür edilmezdi.Klavyemin ömrünü boşa çürütüyom o zaman ben.Öyle böyle geçti zaman.Birgün Abdullah Abi'nin forum açacağını duydum ve bekledim.Ve unuttum.Sonra bir gün Technopat Sosyal'de bir konu açıldı.DA forum açıldı diye konu gördüm ve uçtum.Çünkü forum yeni açılmıştı ve kimse kimseyi tanımıyordu.Belki arkdaş edinebilirim ve bana daha sıcak davranırlar diye düşündüm ve bir umut kayıt oldum ve insanlara yardım etmeye burda başladım.(yani şimdi herşeyine yardım edemiyorum ve buranın en bilgilisi değilim ama yine de emeğimin karşılığını aldığımı düşünüyorum.)Sandığımda oldu.Amacım Technopat sosyal gibi katı bir konudan çıkıp başka bir forumda az da olsa görüşlerime katılması aynı cevabı verince bana da teşekkür etmeleri idi.Ve evet istediğim de oldu.Bana burda sıcak davrandılar bu forum açıldığından beri hiçbir zaman başka bir foruma girmedim.Ve sanırım hep burda takılcam.