Arama sonuçları: *

1. Atacaq

Bilek güresı yaptıktan sonra Bicepsim yırtıldı.

bilinçsizce yapıldığında çok yaşanan olay bilek incilmesi aman dikkatli ol gözümün önünde çok bilek kırıldı bu spor şakaya gelmez bilinçli insanlar yapmalı doktora gitmen en doğru karar
  2. Atacaq

Forumda çoğu kişi nick kullanıyor, gerçek isminiz nedir

atacan herhalde forumda ismi atacan olan tek kişiyim
  3. Atacaq

Tat ve Koku Değişimi Yaşıyorum (4 Aydır)

tıpa tıp aynı durum kardeşimde de mevcut metalimsi bir tat geliyormuş değişik bir yağ tadı
  4. Atacaq

Elektronik ve mentollü sıgara ile ilgili soru

ben mentollü kullanıyorum topların tadı iyi olmuyor direkt sigara markalarının kendi mentollü sigaralarından alabilirsin(sigara içmenizi önermiyorum)
  5. Atacaq

Size göre en iyi parfüm

çok parfüm kullandım bunun kadar güzel görmedim https://www.trendyol.com/versace/eros-edt-200-ml-erkek-parfum-p-201727?boutiqueId=61&merchantId=357
  6. Atacaq

Hangi Takımı Tutuyorsunuz

GALATASARAY
  7. Atacaq

Lisede özürlü devamsılzık

ailenle gidip sildirmeyi deneyebilirsin
  8. Atacaq

Yazlığı satıp faize yatırmak

yazlık gibi bir yere ihtiyacımız yok bağcıların en lüks sitesinde oturuyoruz ve bütün tatil köylerindeki ve yazlıklardaki şeyler sitede bulunuyor(havuz,yeşil alan spor salonu vb ) ve yazlığı gereksiz buluyorum dediğiniz gibi faize yatırmak bana daha mantıklı geliyor
  9. Atacaq

peki mantıklı bir hareket mi olur
  10. Atacaq

arkadaşla selam bir tane yazlığımız var ortalama ederi 2 milyon tl bu yazlığı satıp faize yatırsak aylık kaç tl getirisi olur ortalama veya yatırmak fazie mantıklı mı?
  11. Atacaq

Oturduğumuz evi satıp apartman yaptırmak mantıklı mı ?

Anladım dostum sağol yorumun için iyi forumlar
  12. Atacaq

evet istanbul bağcılar/bağlar
  13. Atacaq

dostum şuanki evi satarsak oturacağımız 2 tane daha evimiz oluyor sence apartmanı kiraya verip pasif gelir almak mı yoksa direkt satmak mı daha mantıklı olur
  14. Atacaq

arkadaşlar selam şuan oturduğumuz ev 4-4.5 milyon tl arası bir fiyata sahip bu oturduğumuz evi satıp apartman yaptırıp kiraya verdirtmek mantıklı mı ?
  15. Atacaq

İnstagramdan dolandılırdım

peki mesela internetten bir tişört aldın instagramdan adama paparadan parayı attın sonra adam seni engelledi mesajları sildi cimere şikayet etsem ne gibi bir sonuç alırım
  16. Atacaq

Dolandırıcıları cimere şikayet edebilir miyim

peki mesela bir butikten alışveriş yaptım ama ürünü göndermedi engelledi o zmn ne bir sonuç oluşur
  17. Atacaq

Dolandırıcıları cimere şikayet edebilir miyim

arkadaşlar selam instagram dolandırıldım cimere şikayet etsem ne olur sonuç ne olur yoksa para gitti mi ödemeyi paparadan yaptım
  18. Atacaq

Yani Dolandırıdığında para gitti 1646079618 peki dostum cimere şikayet etsem ne olur
  19. Atacaq

Hayır kaptırdığım para 120 tl çok bir şey değil merak ettim yani böyle dolandırılırsak yüklü paralarla ne olur
  20. Atacaq

peki mesela bir şey alıcağım papara üzerinden yüklü bir para 1000tl adam dolandırsa beni paparaya mail ve ticket atsam veya mahkemeye başvursam sonuç ne olur ?
Top Bottom