Neler Yeni

Oturduğumuz evi satıp apartman yaptırmak mantıklı mı ?

Bura.K

80+ Silver
arkadaşlar selam şuan oturduğumuz ev 4-4.5 milyon TL arası bir fiyata sahip bu oturduğumuz evi satıp apartman yaptırıp kiraya verdirtmek mantıklı mı ?
Ben apartmanı kirada tutuyordum, Allah izin verirse bu sene 20'ye satıp 1 dairesini alacağım. Parayı'da bölüp bankalara faizle atacağım. Faize atmak bence daha mantıklı, ama elinin altında şu dönemde evin olması çok daha mantıklı. Apartman kaç daireli olacak? 4 ise 2'sini satıp 1'sini kiraya verin 2 ev cebinize kalsın, ileride çok değerlenecekler.

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben apartmanı kirada tutuyordum, Allah izin verirse bu sene 20'ye satıp 1 dairesini alacağım. Parayı'da bölüp bankalara faizle atacağım. Faize atmak bence daha mantıklı, ama elinin altında şu dönemde evin olması çok daha mantıklı. Apartman kaç daireli olacak? 4 ise 2'sini satıp 1'sini kiraya verin 2 ev cebinize kalsın, ileride çok değerlenecekler.
dostum şuanki evi satarsak oturacağımız 2 tane daha evimiz oluyor sence apartmanı kiraya verip pasif gelir almak mı yoksa direkt satmak mı daha mantıklı olur

Bura.K

80+ Silver
dostum şuan ki evi satarsak oturacağımız 2 tane daha evimiz oluyor sence apartmanı kiraya verip pasif gelir almak mı yoksa direkt satmak mı daha mantıklı olur
Pasif gelir daha mantılı. Ev fiyatları her geçen gün artıyor. Bide yurt dışından alıcılar fazlasıyla var.
İstanbul'da mı oturuyorsunuz?

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
Pasif gelir daha mantılı. Ev fiyatları her geçen gün artıyor. Bide yurt dışından alıcılar fazlasıyla var.
İstanbul'da mı oturuyorsunuz?
evet istanbul bağcılar/bağlar

Bura.K

80+ Silver
evet istanbul bağcılar/bağlar
İstanbul'da ev sıkıntısı fazlasıyla var. Millet ev bulamıyor.
Pasif gelir yapıp evi yatırım aracı olarak kullanabilirsiniz. Yani ben böyle yapardım.
Umarım söylediklerim Yatırım Tavsiyesine girmiyordur :D

Ya da Ev Sıkıntısını kullanarak evi pahalıdan okutabilirsiniz, aynı şekil kirayı olarak da fazladan kiralatabilirsiniz.

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
İstanbul'da ev sıkıntısı fazlasıyla var. Millet ev bulamıyor.
Pasif gelir yapıp evi yatırım aracı olarak kullanabilirsiniz. Yani ben böyle yapardım.
Umarım söylediklerim Yatırım Tavsiyesine girmiyordur :D

Ya da Ev Sıkıntısını kullanarak evi pahalıdan okutabilirsiniz, aynı şekil kirayı olarak da fazladan kiralatabilirsiniz.
Anladım dostum sağol yorumun için iyi forumlar

The Batman

80+ Silver
Bu fiyatlar varken ev işci maliyetleri o fiyata olur mu arastirmak lazim

Top Bottom