Arama sonuçları: *

1. AtiIIa

Dava işlerinden anlayan biri lazım (hesapcomtr dava edicekmiş)

Bu yazdığınızın marka kötülemeye gireceğini sanmıyorum. Bunun için dava açsalar bile bir şey çıkmaz. Ciddiye almayın.
  2. AtiIIa

Bu reklam yasal mı??

Benim de kadın iç çamaşırlarıyla bir işim yok ama yıllardır çıkıyor hocam. Yasal.
  3. AtiIIa

Avukat Fiyatları Kaç Tl Herkes Bir Birini Dava Eder Olmuş

Davanın türüne, boyutuna göre değişir. Genelde 50 binden başlıyor diye biliyorum ama piyasayı takip etmiyorum detaylıca.
  4. AtiIIa

Avukat Fiyatları Kaç Tl Herkes Bir Birini Dava Eder Olmuş

Genelde dava üzerine sözleşme ile anlaşırlar, düzenli çalışan gibi aylık bağlama mantığı yok yani. Tabi şirkete falan çalışan avukat değilse.
  5. AtiIIa

DOLANDIRILDIM NAPMAM LAZIM

Whatsapp yazışmaları, ödeme dekontunuzu da hazırlayarak karakola gidip şikayette bulunun. Fotoğraftaki iban bilgileri başlangıç noktası olabilir en azından. Ziraat Bankasına da ulaşıp durum hakkında bilgi isteyin, harcamaya itiraz edip edemeyeceğinizi öğrenin.
  6. AtiIIa

Avukat olanlardan destek

Dekont almanız önemli. Noterden ihtarname çekebilirsiniz o davranışları hakkında.
  7. AtiIIa

Flört ettiğim kıza yılbaşı hediyesi

İsmi yazılı kupa sıkıntı çıkarabilir. Ailesi görünce nereden geldi bu diye sorgular falan. Bir kız arkadaşım aldı yalanını yerlerse alınabilir ama.
  8. AtiIIa

Aranızda Avukat Var Mı Önemli Bir Konu Var

Tabi ki.
  9. AtiIIa

Aranızda Avukat Var Mı Önemli Bir Konu Var

Bilgim elverdiğince yardımcı olurum.
  10. AtiIIa

Ülkeye küfür eden birinin cezası nedir

Birbirinize ettiğiniz hakaretler ile devlete edilen hakaretler farklı suçlar. İkiniz de birbirinize hakaret ettiğiniz için ceza almayabilirsiniz veya indirimli alabilirsiniz ama devlete hakaret suçundan şikayet de bulunursanız karşı tarafı uğraştırabilirsiniz. Bana kalırsa sırf intikam için...
  11. AtiIIa

Oyun tarihinin en güzel kadınını seçiyoruz !

Triss abi Triss daha iyisini cdproject bile yapamaz.
  12. AtiIIa

Arkadaşlar aranızda ağır ceza avukatı ya da bu konulara hakim biri var mı?

Avukat değilim ama hukuk fakültesinde öğrenciyim. Forumda avukat olduğunu bildiğim biri de yok. Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.
  13. AtiIIa

Sosyal Medya'da İsrail yanlısı yorumlar yapmak hukuksal bir sorun çıkarır mı?

Sürekli olarak bu faaliyeti devam ettirirsen bir yerden sonra üstüne yapışabilir. İleride resmi olarak bahsedilmese bile arka planda sorun çıkarabilir. Hiç bulaşmaman en iyisi.
  14. AtiIIa

Yaşamak İçin Sebep Kalmaması

İkinciyi uydurdun gibi kral. Neyse, zaten yaşamak için değil ölmek için bir sebep lazım.
  15. AtiIIa

Biber gazı stokları bitti

Bu ney la terör örgütü logosu gibi
  16. AtiIIa

Instagram'da bu mesajı attığım için dava edilir miyim?

Konu sahibi müebbet yemiş bundan sonra Allah kurtarsın onu
  17. AtiIIa

Alkolik adam arabamiza öpücük kondurdu

Şu an yapabileceğiniz tek şey karakola gidip şikayetçi olmak.
  18. AtiIIa

Anayasa 4. Madde kalkıcak mı

Valla aşağı yukarı öyle. Ama önünde hukuki bir engel yok dediğim yöntemin.
  19. AtiIIa

Hocam tekrar okuyun maddeyi. Hangi kısımların değiştirilemeyeceğinden bahsederken 4. maddenin kendisinden bahsetmiyor. Önce 4. madde kaldırılıp sonra ilk 3 maddenin değiştirilmesi önünde engel yok.
  20. AtiIIa

4. maddenin değişmesinin önünde engel yok.
Geri