Siteden random hesap aldım.Hesabı girdim yanlış çıktı.Dandirik bi hesap için ekran kaydı aldım 245bm lik video yükledim satıcıya 3 saat bekletti başka bir hesap attı oda yanlış girilmedi.Adamların sattığı random hesapların hepsinde 7gün garanti vardır yazıyor.Ve adamlar herşeyi tek tek yazmış sorumluluk size aittir iade sadece hesap banlıysa vs yapılır diyor.Yani kısaca bildiğiniz random hesaplar.Bende şikayetvar sayfasına yazdım bana wp den yazdılar.Adamlar şikayeti geri çek ve 5 yıldız ver diyor paranı iade ettik diyor.Ben para iadesi için yazmadımki o iade zaten yapılıcak.Talebiniz nedir diyor neden kaldırmıyorsunuz şikayeti diyor.İlan satışlarını biz yapmıyoruz satıcılar yapıyor yazmış.Ben random hesapların ömürlük olmadığını garantisi süresi bittiği gibi elimizden 1-2 hafta içinde yok olacağından bahsediyorum bana hala hayali seneryolarla markamızı kirletemessiniz yazıyor.Haksız suçlamalar için farklı süreçler yürütülecektir yazmış.Şikayet vardan yazdığım şikayet bu sizce bir şey yapabilirlermi?
DAHA ÖNCE HESAPCOMTR DEN HESAP ALIP HESABA GİREMEYEN ARKADAŞLARDA YAZARSA MEMNUN OLURUM.
şikayetvara yazdığım yazı
hesap.com.tr den hesap aldım. Gram güvenim yoktu. Güvenimin olmamasında da haklı çıktım. Elemanlar daki sistem şu. Sana hesabı satıyorlar aşağıya da yazmış 1 hafta garantisi vardır diye. Sen oynuyorsun 1 hafta mail üzerinden değiştiriyor bilgileri başkasına satıyorlar. Böyle böyle adamlar aynı hesabı yüzlerce kişiye satıyor. Bir hesap aldım direkt teslim edildi ve girdim hesap yanlış iyi ki ekran kaydım açıktı bir de benden kanıt İstiyorlar. Şaka gibi. Fotoğraf yükleyeceğim şu yazdıklarına bakın adamlar sistemi çok iyi kurmuş zaten. Kanıt videosu yüklerken bile şuna benzer bir şey yazmışlar. Kanıt videosu eksikse ve kanıt bulunamazsa direkt para satıcının hesabına geçer.
Satıcının yazdığı
Değişim şartları:
[Hesabın şifresi yanlış ise.
[Hesap kalıcı ban yemiş ise.
[Hesapta vaat edilen skin yok ise.
[Değişim hakkı için satın almadan önce video kaydı başlatın.
[Diğer ürünlerimiz için mağazamıza göz atabilirsiniz.
GELİŞME!!!!!!!
DAHA ÖNCE HESAPCOMTR DEN HESAP ALIP HESABA GİREMEYEN ARKADAŞLARDA YAZARSA MEMNUN OLURUM.
şikayetvara yazdığım yazı
hesap.com.tr den hesap aldım. Gram güvenim yoktu. Güvenimin olmamasında da haklı çıktım. Elemanlar daki sistem şu. Sana hesabı satıyorlar aşağıya da yazmış 1 hafta garantisi vardır diye. Sen oynuyorsun 1 hafta mail üzerinden değiştiriyor bilgileri başkasına satıyorlar. Böyle böyle adamlar aynı hesabı yüzlerce kişiye satıyor. Bir hesap aldım direkt teslim edildi ve girdim hesap yanlış iyi ki ekran kaydım açıktı bir de benden kanıt İstiyorlar. Şaka gibi. Fotoğraf yükleyeceğim şu yazdıklarına bakın adamlar sistemi çok iyi kurmuş zaten. Kanıt videosu yüklerken bile şuna benzer bir şey yazmışlar. Kanıt videosu eksikse ve kanıt bulunamazsa direkt para satıcının hesabına geçer.
Satıcının yazdığı
Değişim şartları:
[Hesabın şifresi yanlış ise.
[Hesap kalıcı ban yemiş ise.
[Hesapta vaat edilen skin yok ise.
[Değişim hakkı için satın almadan önce video kaydı başlatın.
[Diğer ürünlerimiz için mağazamıza göz atabilirsiniz.
GELİŞME!!!!!!!
Son düzenleme: