Arama sonuçları: *

1. Azexxes

Discorda nasıl girilir

linke tıkla indir sonra turkey_dnsredir çalıştırman yeterli. o arkada çalışırken dcyi kullanabilrisin çarpıya basarsan kapanır. Açık kaynak zaten githubdan zararlı bişey yok gecikme de olmuyor tavsiye ederim...
  2. Azexxes

TEMU PARA İADESİ SORUNU

Bankadan bankaya Göre değişir bana 5. Günde gelmişti iadesi
  3. Azexxes

Sizce bu sisteme bu fiyat iyi mi?(18500)

ben o fiyata rx 6800xt r5 5600 b550m 1tb dramli m2ssd 650w 80+ psu dizdim bayağı kazık bu arada ekran karı 2. el sadece bide
  4. Azexxes

Gececiler şuan ne oynuyorsunuz ? (Ucube İçerir)

baldurs gate 3 güzel değil bence oynadım ama önceki oyunları olan divinity 1 ve 2 daha başarılı bence
  5. Azexxes

Hepimizin Kurban Bayramı Mübarek olsun

Marastayim kadkksk
  6. Azexxes

Hepimizin Kurban Bayramı Mübarek olsun

Bütün forum olarak Bayramınız mübarek olsun
  7. Azexxes

Steame 5 dolar yatırıcam bakiye yetersiiz diyor

Nays kullanabilirsiniz 1 veya 2 tl fark ediyor sadece internette hesapladiginiz dolar fiyatına oranla. Ininal tavsiye etmem çöp bana kalırsa. Her şeye para kesiyor.
  8. Azexxes

Büyüdüğünüzü ne zaman anladınız?

bayramlarda el öptüren taraf olduğumda
  9. Azexxes

bu bilgisayara kaç para verirsiniz?

24-25k civarı verirdim ben
  10. Azexxes

Excel Dosyası Açmam Lazım Ama Excel'im yok

direk tarycınız üzerinden office 360a girip halledebilirzsiniz işinizi illa indirmenize gerek yok
  11. Azexxes

Nöbetçi Öğrencilikte Napılır

Manga vs oku sarar
  12. Azexxes

Tulsa King nereden izleyebilirim

telif yemiş orada da
  13. Azexxes

Tulsa King nereden izleyebilirim

Tulsa king sadece paramount+ da yayınlanmış. O da ülkemizde kullanılamıyor. Vpnle vs denedim yine olmadı. Telegramda bir kanalda buldum ama Arapçaydı. Bilen varsa özelden vs. Link paylaşabilir mi? İngilizce olsun yeter altyazılı vs. Olmasına gerek yok
  14. Azexxes

STEAM / EPİC GAMES YARDIMMMM

Oynayacaginiz oyun crossplay destekliyorsa oynayabilirisniz. Payday 2 destekliyor diye biliyorum
  15. Azexxes

Vodafone freezone lu olan var mı bir şey sormam gerekiyor

Freezoneluyum da göremedim ben öyle bir kampanya 1702175740 Kampanyayi buldum ama nereden nereye gidecegini sececeksin otobüs firmasi vs bütün bilgileri doldurduktan sonra kodu veriyor. Ugrastirici
  16. Azexxes

Midas halka arz nasıl yapılır?

Uzun zamandır Midas kullanıyorum midasa gelmeyenlere iş bankasından katılıyorum. Kesinlikle midas arayüzü çok daha basit ve anlaşılır. Ve çok az komisyon kesiyor. Halka arzlara bakmak için google girip halka arz takvimi yazabilirsin. Orada en aşağıda başvuru yerlerinde bütün banka ve kuruluşları...
  17. Azexxes

Ev sahibim beni tehdit ediyor

Gaziantep
  18. Azexxes

Var var da sitenin yoneticisi olarak bu emlakci var işte çoğu şeye bu bakıyor. Kime danışsam polisi ara diyor. Kimi diyor cevrendekileri çağır adami bi güzel dövün diyor. Bilemedim ne yapacağımı
  19. Azexxes

Ailemle görüştüm onlar da polisi arama gelip tutanak tutarlar senin başında bekleyip korumazlar. Sen şikayet ettiğinle kalırsın bu sefer sana zarar verirlerse daha kötü olur felan dediler de bilmiyorum.
Top Bottom