Arama sonuçları: *

1. BATTLEFIELD

Sözel Okumaya Değer Bölüm Var Mı?

Özel eğitim öğretmenliği atanma garantisi var.
  2. BATTLEFIELD

Trigonometri için geometri bilmek gerekirmi

Trigonometri esasen bir geometri konusudur zaten. Trigonometride açı ve kenar özelliklerini anlamlandırabilmen için geometri bilmen gerekir.
  3. BATTLEFIELD

Ergenlikte bıyık kesimi nasıl olmalı.

Jilet daha fazla çıkarmaz ancak daha fazla çıkarıyor hissi verir. Makine işini görür.
  4. BATTLEFIELD

Seçimi internet sitelerinin hangisinden takip edebilirim

https://secim.ntv.com.tr/ NTV'de il il, ilçe ilçe detaylı bir şekilde görebiliyorsun.
  5. BATTLEFIELD

Ankara'da Keçiören, Kahramankazan Şoku!

Bill Gates: AKP olmaz artık kanzi Yeniden Refo'ya geçek.
  6. BATTLEFIELD

Ak parti neden her secim pusulasinda 1. sırada

Değiliz. Sandığa gidip istediğimiz partiye oy atabilince demokratik zannediyoruz.
  7. BATTLEFIELD

DİAMOND TEMA VS BATUHAN MALKOÇ İZLEDİNİZ Mİ ?

Onunla bir ara uzunca bir süre draması döndü. O dramadan sonra bir daha birbiriyle temas etmezler.
  8. BATTLEFIELD

DİAMOND TEMA VS BATUHAN MALKOÇ İZLEDİNİZ Mİ ?

Tartışmanın tamamını izlemedim ama kanalını dinsizlere açabilen bu tarz İslami içerik üreten kanal pek yok. Tartışmaları da gayet seviyeli olmuş.
  9. BATTLEFIELD

youtube premium aile farklı evlerde çalışırmı

YT Premium için ev şartı yok. Aynı ülke olması yeterli. https://support.google.com/families/answer/6317858?hl=tr&sjid=17655640776372782685-EU#zippy=
  10. BATTLEFIELD

Technopat Sosyal'den banlandığım için Techolay Sosyal üyeliğim reddedildi

Technopat'ta moderatör olan bazıları Techolay'da da moderatör haberin olsun.
  11. BATTLEFIELD

MSU nuz nasıl geçti ?

Açık ara sınavdaki en zor paragraf sorusuydu. Bu soruda vakit kaybenler diğer dersleri de yedi.
  12. BATTLEFIELD

MSU nuz nasıl geçti ?

Şu sorudan bahsediyordum. Bana sanki ilk defa böyle bir şey soruluyormuş gibi geldi. Daha önce bu yapıda bir paragraf sorusuyla karşılaştığımı hatırlamıyorum.
  13. BATTLEFIELD

MSU nuz nasıl geçti ?

MSÜ hedefim yok denemek için girdim.
  14. BATTLEFIELD

yks ilk 30.000 ve üstüne girmek için kaç net yapılmalı?

Şu siteden gitmek istediğin bölüm ve üniversitenin ortalama kaç netle aldığını görebilirsin: https://yokatlas.yok.gov.tr/netler.php Şu tarz sitelerden de kendi netlerini girerek yıllara göre ortalama olarak sıralamana bakabilirsin: https://universitetercihleri.com/yks-tyt-ayt-puan-hesap
  15. BATTLEFIELD

MSU nuz nasıl geçti ?

Türkçe'de genellikle çok uzun olmayan yorum soruları vardı artı yeni bir soru tipi sormuşlar. Onlar biraz zorladı. Sosyal genellikle bilgi ağırlıklı gitmiş. Direkt olarak Türk Devletleri özelliklerinden ve 1. Dünya Savaşı cephelerinden birini sormuşlar. Coğrafya keza bilgiydi zaten. Dine de bir...
  16. BATTLEFIELD

MSÜ soruları satılıyor iddiası

Muhtemelen yalan. Eskiden olan olaylardan ötürü soruların çalınmasına alışık olduğumuz için bu tür spekülasyonlar hızlı yayılıyor ama soruların çalınması tekil kişilerden ziyade örgüt vasıtasıyla gerçekleştiriliyor.
  17. BATTLEFIELD

Portal 2 Alınmaya Değer Mi

Daha iyi bir bulmaca-platform oyunu oynamadım. İlk oyunuyla beraber oynadığımda hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan birisi oldu. Eğer türe ilgin varsa kesinlikle oyna, yoksa da yine oynamanı öneririm. Özel bir deneyim yaşatacaktır. Ayrıca hala daha topluluk mapleriyle beraber canlı bir oyun...
  18. BATTLEFIELD

Diamond Tema ile Altay Cem Meriç arasında olan tartışma

Tartışma beni ilgilendirmiyor. Belirttim zaten üstte. Diamond haklıdır falan da demedim. Genel olarak bu adamın hareketlerinden şikayet ettim.
  19. BATTLEFIELD

Diamond Tema ile Altay Cem Meriç arasında olan tartışma

Kimin haklı olup olmadığı beni çok bağlamıyor ancak bu elemanın yaptığı şey aylarca Diamond Tema'nın yaptığı videolara habire reddiye çekmek ve Diamond'u hedef göstermek. Diamond dinle alakalı ne videosu çekerse çeksin hemen bi' cevap videosu hazırlayıp, "o şöyle cahil, böyle bilmiyor, Arapça...
Top Bottom