Kaç net yaptın?türkçe kaderime yön verdi kho geliyor
62 falanKaç net yaptın?
İyi mi geçti kötü mütürkçe kaderime değiştirdi kho geliyor
Nereyi istiyorsunTürkçe'de genellikle çok uzun olmayan yorum soruları vardı artı yeni bir soru tipi sormuşlar. Onlar biraz zorladı.
Sosyal genellikle bilgi ağırlıklı gitmiş. Direkt olarak Türk Devletleri özelliklerinden ve 1. Dünya Savaşı cephelerinden birini sormuşlar. Coğrafya keza bilgiydi zaten. Dine de bir tane bilgi sorusu serpiştirmişler.
Matematikte problemleri düşünürsek yarı yarıya bir zorluk diyebiliriz. Gayet çerez sorularla beraber zorlayan problemler de koymuşlar. Özellikle ilk 20 sorudan sonrası zorlamış. Geometri de genel olarak zordu. Üçgende alan ağırlıklı gitmişler.
Sınavın açık ara en kolayı fendi. Fizik de birkaç tane güzel yorum sorusu hariç zorlayıcı soru yoktu.
Kötü geçti senin deniz gelir hayırlı olsun şimdidenİyi mi geçti kötü mü
MSÜ hedefim yok denemek için girdim.Nereyi istiyorsun
Bende deniz istiyorum ama 65-70 net falan geldi heralde. Zaten 12 derece skolyozum var seneye ancak iyileşir skolyozum.Bende 80+ yaptım ama denizde özel kuvvetler istiyorum bakcaz bakalım
Skolyoz iyileşmiyor diye biliyorum hocam. Ameliyat gerekiyor. Ya da gelişimini tamamlamamış bireylerde boy uzaması olduğunda çok küçük bi miktar azalma oluyor.Bende deniz istiyorum ama 65-70 net falan geldi heralde. Zaten 12 derece skolyozum var seneye ancak iyileşir skolyozum.
Hocam ameliyat yüksek dereceler için gerekiyor düşük derecelerde fizik tedavi ile düzelebiliyor. İlk skolyozum çıktığında 18 dereceydi 5 ayda 12ye düştü. Arkadaşımda 5 ayda 10 dereceden 3 dereceye kadar düştü. Zaten sınır 5 derece bunun altına düşebilirsem yeterli.Skolyoz iyileşmiyor diye biliyorum hocam. Ameliyat gerekiyor. Ya da gelişimini tamamlamamış bireylerde boy uzaması olduğunda çok küçük bi miktar azalma oluyor.
Doğum günün kutlu olsun bu arada nice mutlu senelere.Skolyoz iyileşmiyor diye biliyorum hocam. Ameliyat gerekiyor. Ya da gelişimini tamamlamamış bireylerde boy uzaması olduğunda çok küçük bi miktar azalma oluyor.
yeni soru tipi ne turkcede oyle bişy gormedim hic ilk defa soru tipi dediginTürkçe'de genellikle çok uzun olmayan yorum soruları vardı artı yeni bir soru tipi sormuşlar. Onlar biraz zorladı.
Sosyal genellikle bilgi ağırlıklı gitmiş. Direkt olarak Türk Devletleri özelliklerinden ve 1. Dünya Savaşı cephelerinden birini sormuşlar. Coğrafya keza bilgiydi zaten. Dine de bir tane bilgi sorusu serpiştirmişler.
Matematikte problemleri düşünürsek yarı yarıya bir zorluk diyebiliriz. Gayet çerez sorularla beraber zorlayan problemler de koymuşlar. Özellikle ilk 20 sorudan sonrası zorlamış. Geometri de genel olarak zordu. Üçgende alan ağırlıklı gitmişler.
Sınavın açık ara en kolayı fendi. Fizik de birkaç tane güzel yorum sorusu hariç zorlayıcı soru yoktu.
bunları nerden hesaplıyonuz sorular cıkmadıBende 80+ yaptım ama denizde özel kuvvetler istiyorum bakcaz bakalım