Arama sonuçları: *

1. B

Şakaysa komik değilse daha komik 😂

Çoluk çocuğa moderatörlük verilince bunlar oluyor şu yaşımızda işi gücü bırakıp sınava çalışıyoruz yardıma ihtiyaç olunduğu noktada konu açıyorum adamların dalga geçer gibi yazdığı şey;
  2. B

Çok fazla karabasan görüyorum

Karabasan falan boş iş sırt üstü yatmayı bıraktığımdan beri bir kere bile başıma gelmedi saçma sapan hurafelere inanmayın sırt üstü yatmayın yeter. Uyku felci deniyor ona.
  3. B

Bu saat ne kadar eder?

Teşekkür ediyorum ben yine hızlı satılması açısından fiyatı aynı bırakayım ozaman.
  4. B

Bu saat ne kadar eder?

10 senedir yatıyor jelatinleri üstünde fakat türkiyede eşini bulamadığımdan fiyat belirleyemedim sizce ederi nedir? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-saat-kol-saati-casio-edifice-550d-7avdf-turkiyede-tek-1210092376/detay/
  5. B

YKS Çalışma Grubu kuralım mı?

Çok fazla sebebi olabilir hocam. Sizin hayata bakış açınız, bulunduğunuz psikolojik durum, Hedefleriniz, kaygılarınız her şey tetikleyebilir bu durumu sizin önce kendinize sormanız lazım "ben bu hayatta ne istiyorum?" diye. Örneğin yazınızda kendinize "Mal" diye hitap etmeniz aslında...
  6. B

Attığım forma dc bilgisini girerek katılım sağlayabilirsin teşekkürler.
  7. B

Geri bildirim için teşekkürler, çoğunluğu sağlamak için bir süre araştırma yapacağım bizim gibi arkadaşlara ulaşım konusunda. Sağlayamadığımız durumdada en azından küçük bir grup olarak birbirimizi tanıyıp süreç hakkında konuşuruz iyi akşamlar. 1729701467 Arkadaşlar grubu ilk aşamada küçük çaplı...
  8. B

Görüşünüze katılıyorum hocam ilk etapta sizinde dediğiniz gibi "Ders çalışmıyor ama çabalıyor gibi" görünen kısmının yüzeysel doğruluğu var lakin benim düşüncem şu yöndeki eğer ki grubun içindeki iletişim ağını ve komuniteyi doğru oluşturursak o komunitede bir kişi bile başarıya ulaşınca diğer...
  9. B

Öncelikle diğer forumlardada denedim engellediler yasak bir durum varsa bilgilendirme geçerseniz sevinirim şuan ki konu sadece misyonu belirtiyor ve gelecek geri bildirimi. Arkadaşlar lise hayatı çok iyi geçmemiş ve mezuna kalıp da 0'dan YKS de başarı sağlamak isteyen kişiler ve bu kişilere...
Top Bottom