BLoodAnqeL
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 43
- İsim
- Eren Mutlu
Öncelikle diğer forumlardada denedim engellediler yasak bir durum varsa bilgilendirme geçerseniz sevinirim şuan ki konu sadece misyonu belirtiyor ve gelecek geri bildirimi.
Arkadaşlar lise hayatı çok iyi geçmemiş ve mezuna kalıp da 0'dan YKS de başarı sağlamak isteyen kişiler ve bu kişilere yardımcı olacak bu süreci yaşamış veya ileri seviye bilgisi olan arkadaşlarla bir grup kuralım diyorum hem bilenler bilmeyenlere yardımcı olup bilgilerini pekiştirir bilmeyenlerde bu süreçte kendine destek bulur bu fikre ne diyorsunuz?
Grubu interaktif destek açısından Discord'da kurmayı mantıklı buluyorum.
Fikirlerinizi mutlaka belirtin ben bir çok kardeşimizin katılmak isteyeceğini düşünüyorum çünkü bu süreci yalnız atlatmaktansa birileriyle atlatmak gelişim ve sürdürebilirlik açısından daha verimli olur diye düşünüyorum.
İsteyen herkes katılabilir bu arada sadece mezunlar değil yani.
Sizden ricam gerçekten bir hedefiniz varsa ve süreci aksatmadan sürdürebileceğinize inanıyorsanız gelin.
Çünkü artık belli bir yaşa gelmiş insanlarda olacak ve genel amacın ders çalışmaktan başka bir tarafa kaymaması gerekiyor.
Arkadaşlar lise hayatı çok iyi geçmemiş ve mezuna kalıp da 0'dan YKS de başarı sağlamak isteyen kişiler ve bu kişilere yardımcı olacak bu süreci yaşamış veya ileri seviye bilgisi olan arkadaşlarla bir grup kuralım diyorum hem bilenler bilmeyenlere yardımcı olup bilgilerini pekiştirir bilmeyenlerde bu süreçte kendine destek bulur bu fikre ne diyorsunuz?
Grubu interaktif destek açısından Discord'da kurmayı mantıklı buluyorum.
Fikirlerinizi mutlaka belirtin ben bir çok kardeşimizin katılmak isteyeceğini düşünüyorum çünkü bu süreci yalnız atlatmaktansa birileriyle atlatmak gelişim ve sürdürebilirlik açısından daha verimli olur diye düşünüyorum.
İsteyen herkes katılabilir bu arada sadece mezunlar değil yani.
YKS Ders Çalışma Grubu Misyon Listesi
1. Seviye Belirleme ve Uyum
- Üyelerin mevcut bilgi seviyelerini değerlendirmek için başlangıç testleri düzenlemek.
- Her üyenin hedeflerine uygun çalışma programları oluşturmak.
2. Ders Programı ve Kaynak Paylaşımı
- Haftalık ders programları hazırlamak ve paylaşmak.
- Farklı dersler için en iyi kaynakları (kitaplar, online dersler, uygulamalar) önererek üyelerin erişimini sağlamak.
3. Düzenli Çalışma ve İzleme
- Günlük çalışma hedefleri belirlemek ve ilerlemeyi takip etmek için düzenli kontrol toplantıları yapmak.
- Hedeflere ulaşmak için motivasyon artırıcı aktiviteler planlamak.
4. Psikolojik Destek ve Motivasyon
- Üyeler arasında psikolojik destek sağlamak amacıyla deneyimlerin paylaşıldığı grup sohbetleri düzenlemek.
- Stres yönetimi ve sınav kaygısıyla başa çıkma teknikleri üzerine atölyeler düzenlemek.
5. Okuma ve Kitap Seçimi
- Günlük hayatta okunması önerilen kitapları belirlemek ve kitap kulübü aktiviteleri düzenlemek.
- Her ay bir kitap seçip, grup içinde tartışmalar yaparak eleştirel düşünmeyi teşvik etmek.
- Bu kısım esnek olup dostlarımızın zevklerine göre şekillenebilir maksat ders çalışırken sosyal hayattanda ödün vermemek.
6. Paylaşım ve İşbirliği
- Üyelerin birbirine destek olabileceği bir iletişim kanalı oluşturmak.
- Deneme sınavları ve çözümleri üzerinde birlikte çalışarak grup halinde ilerlemek.
7. Başarı ve Geri Bildirim
- Başarıları kutlamak ve her üyenin ilerlemesi hakkında düzenli geri bildirim almak.
- Her ders sonrası değerlendirme yaparak, eksik alanlara odaklanmak.
8. Esneklik ve Destek
- Üyelerin farklı ihtiyaçlarına göre programı esnek tutmak.
- Ekstra destek taleplerine hızlıca yanıt vererek grup içindeki dayanışmayı güçlendirmek.
Microsoft Forms
forms.office.com
Sizden ricam gerçekten bir hedefiniz varsa ve süreci aksatmadan sürdürebileceğinize inanıyorsanız gelin.
Çünkü artık belli bir yaşa gelmiş insanlarda olacak ve genel amacın ders çalışmaktan başka bir tarafa kaymaması gerekiyor.
Son düzenleme: