Arama sonuçları: *

1. B

odamı daha güzel hale getirmek istiyorum

hocam benim baba biraz tuhaf bi diyo taşınıcaz bi diyo kalalım gitsin evi boyadıklarına göre taşınma yok herhalde
  2. B

ya hocam en azından taşınana kadar yapayım diyorum daha belli değil taşınma mevzusu
  3. B

evet hocam halı değişecek 1720607353 odanın genişliği böyle zaten hocam yatağın olduğu bölüm şuanda masanın olduğu bölümden daha uzun 1720607448 hocam birde odaya fazla masraf etmek istemiyorum taşınma durumu var
  4. B

cumartesi günü odayı toparlayacağım ozaman atarım size hocam tekrardan
  5. B

üstün hocam ben birde odayı komple rgb led yapıcam ondan dolayı sıkıntı yok 1720605572 sende var ise odanın dizayn fotosunu atabilrimsiin 1720605690
  6. B

hocam şimdi yeni foto atıcam
  7. B

hocam işte masa ile yatak yan yana sığmıyor şuanda yatağın olduğu yer birazdaha geniş masanın olduğu yere benim yatak tam sığıyor oda ferahlamış oluyor eskiden bi ara öyle yapmıştım 1720605265 hocam perde dediğiniz şuanda olan perdesinimi değiştireyim odanın rengi bal küpü şampanya olucak...
  8. B

hocam odanın rengi şampanya olacak evdekiler odanın rengini değiştirmek istemiyor birde boyalar çok pahalı
  9. B

şimdi hocam oda bugün komple bütün duvarlar alçı + boya yapılacak boya ve alçı bittikten sonra masa ile yatağın yeri yer değişecek oda şuanda küçük ama yatak ile masayı yer değiştirirsem oda daha fazla büyümüş olucak ve hocam bugün komple odanın duvarları sıfır gibi olucak duvarlara takılmayın...
  10. B

H hocam şimdi odanın fotosunu atacağım sana benim aklımdaki olayı söyleceğim ona göre sizde bir şey bulun 1720604738
  11. B

elyaf pamuğun 1kg si 150 tl 1720603956 bulut olayını yaptığımı var sayalım varmı başka öneriniz
  12. B

hocam onu çok düşündüm yapmak istiyorum ama ne tutar ne tutmaz bilmiyorumda zaten led sipariş verdim 15m sipariş verdim 5m evde var 1720603510 birde o pamuğu nasıl yapıştıracağım şimdi yapıştırdıktan sonra pamuklar dökülmesin
  13. B

bugün oda komple boya yapılacak ve odanın düzenini değiştirmek istiyorum ve aliexpress den 15m rgb led aldım odaya ayaklı led yapacağım ve başka neler yapabilirim ucuza yapılabilecek neler vardır
  14. B

istanbulkart uygulamasında abonman kart ile telefondan qr kod ile ödeme yapma

istanbulkart uygulamasında abonman kart ile telefondan qr kod ile ödeme yapamıyorum arkadaşlar mavi kartım kırıldı istanbulkartta tanımlı olarak gözüküyor kartım ama abonman ile ödeme yapamıyorum nasıl yaparım
  15. B

Bayram da maaş kesilir mi?

paran yatar kesinti olmaz ama extra olarak çalışırsan extra olarak para alırsın maaşından hariç
  16. B

kardeşim monitörü kırdı..

tabii
  17. B

hocam hiç güleceğim yokdu 1712045339 monitörün fotoğrafı varmıdır acaba
  18. B

kaçıncı kattan attı hocam bunu bi 13 yaşında kız yapması normal değil 1712042974 hocam seni yakında yetimhaneye verirler bilgin olsun çok zor şartlar altında yaşıyor gibisin :)
  19. B

üsküdar-samandıra merkez metrosu tam olarak hangi bölgelere açıldı

üsküdar-samandıra merkez metrosu tam olarak hangi bölgelere açıldı ben internetten baktım ama tam olarak yerlerini bulamadım bana sadece samandıra merkez veya sarıgazi durakları aktifmi diye lazım
  20. B

RGBden SIKILDIM MI ACAMA?

benim kasayı komple değiştirmem lazım bende beyaz sisteme geçeceğim yakın zamanda
Top Bottom