Aykut D.
80+ Gold
Bendeki kapanıyor hatta komple karanlığa gomebiliyorum kasayı .hocam şuanda o ekran kartının kapanmayan beyaz ışığı var o bile rahatsız ediyor beni
Bendeki kapanıyor hatta komple karanlığa gomebiliyorum kasayı .hocam şuanda o ekran kartının kapanmayan beyaz ışığı var o bile rahatsız ediyor beni
benim kasayı komple değiştirmem lazım bende beyaz sisteme geçeceğim yakın zamandaBendeki kapanıyor hatta komple karanlığa gomebiliyorum kasayı .
Ne ağlıyorsun lan senmax 12 yaşındaki çocuk zekası,
3. sınıfa geçtiğini ağzından kaçırmış, hadi gitte babana ağlaya zırlaya aldırdığın bilgisayar ile oyna sen buralarda kalabalık etme.
yaşım 13 ve senden daha kültürlüyümdür dostum.max 12 yaşındaki çocuk zekası,
3. sınıfa geçtiğini ağzından kaçırmış, hadi gitte babana ağlaya zırlaya aldırdığın bilgisayar ile oyna sen buralarda kalabalık etme.
demi demi, doğrudur kimin ne olduğu ordaki takma adla belli olmuyoryaşım 13 ve senden daha kültürlüyümdür dostum.
evet haklısındemi demi, doğrudur kimin ne olduğu ordaki takma adla belli olmuyor
Böyle toksik veletletleri alıyorlar foruma sonra hır gür çıkıyor anana babana acıyorum dostum.max 12 yaşındaki çocuk zekası,
Yaşına başına bişey diyemem ama o kadar trol olduğu belli ki, resim uzaktan sistem gibi görünüyor 2 tane klozet var oradaBöyle toksik veletletleri alıyorlar foruma sonra hır gür çıkıyor anana babana acıyorum dostum.
Sence herif bu fotoyu benim sistemim diye mi attı olm kaç yaşındasın sen?Yaşına başına bişey diyemem ama o kadar trol olduğu belli ki, resim uzaktan sistem gibi görünüyor 2 tane klozet var orada
Adam dalga geçmek için bulduğu fotoğrafı koymuş gerçek sanıp bi de adama kinlendiysen sıkıntı sende hacı az sakin olYaşına başına bişey diyemem ama o kadar trol olduğu belli ki, resim uzaktan sistem gibi görünüyor 2 tane klozet var orada
Yaş olayını düşünmemiştim. Büyük ihtimalle olabilir. Yoruyor artık beni 3 lerdeyiz artık
kasanın üstünü örtünEvet başlıkta da belirttiğim gibi, rainbow,RGB vs. sıkıldım. Normal donanım bulamaz olduk. Performansını sevdiğim bir ürün rgbsiz yok. Evet kapatabiliyorum ama ben onu kapatacağım diye PCye saçma sapan uygulamalar yüklemek zorunda kalıyorum. Corsair ram ı aldım ona ayrı program indir, asus anakart var ona ayrı program indir, klavye ye ayrı indir... bunaldım.