Arama sonuçları: *

1. BabaYori

Nasıl bir avukata soru sorabilirim (ücretsiz)

Merhaba arkadaşlar ailevi olarak bir mesele var. Mesele uzun bir mesele şuan anlatamıcam. Sadece konuyla ilgili bir avukata soru sormam lazım. Böyle soru sprabileceiğim ücretsiz bir platform vs. Varmı?
  2. BabaYori

Online Mağazam için isim önerisi

5 satış garantili isim aga tutar bu 1656109990 ''Lywich'' sizce nasıl olur? herhangi bir anlamı vs. yok ama layvihc diye okunuyor. Bence güzel akılda kalıcılık olarak. @ALADDİN ÇAKICI @Metshi @DefKot
  3. BabaYori

Online Mağazam için isim önerisi

Selamlar arkadaşlar ben bir onlnie mağaza için isim önerisi almak istiyorum. Başta sadece elbise satıcam ama ilerde her türlü eşya satabilirim. Ondan dolayı sadece giyimle ilgili bir isim olmasın. Genel bir marka ismi olsun. Soyadım = Özkan belki burdan birşeyler türetebilirsiniz. Kaç gündür...
  4. BabaYori

Editim Nasıl Olmuş? Eksiklerim neler?

Güzel olmuş knk ellerine sağlık
  5. BabaYori

Nick name mi değiştirmeli miyim ?

Yori koydum bundan sonra böyle takılıyorum. Zaten genelde nickim BabaYori olmasına rağmen kısaca Yori diye seslenirlerdi. Böyle daha iyi oldu gibi.
  6. BabaYori

mizaj
  7. BabaYori

Merhaba arkadaşlar, 8 yıldır takma ismim BabaYori küçük yaşlarımda Minecraft oynarken koymuştum ondan sonra hep bugünlere kadar tüm oyunlarda BabaYori koydum, artık bazı oyunlarda falan nicknameden dolayı yaşı küçük falan sanabiliyorlar beni ondan dolayı Baştaki Baba kısmını attıp sadece Yori...
  8. BabaYori

Masaüstünüzü Paylaşın

Shinzou wo sasageyo!
  9. BabaYori

Steam de indirme hızını ayarlama(arkada oyun indirirken pingsiz oyun oynama)

Steam ayarlarin da mi var? Varsa iyi o zaman dener yaparim ona gore.
  10. BabaYori

Steam de indirme hızını ayarlama(arkada oyun indirirken pingsiz oyun oynama)

Arkadaslar ben steamde arkada oyun indirirken bir tarafdanda pingim fazla çıkmadan oyun oynama şansim varmi? Mesela steamden gta 5 indiricem normalde 860kbs hizla iner. Bunu kissak arkada oyun oynarken fazla pingim cikarmi? Ve bunu ayarlama sansimiz varmi?
  11. BabaYori

Twichte yayın açınca sadece 1080p seçeneği var.

arkadaşlar twichde yayn açınca sadece kalite kısmında sadece 1080p var. 720 480p falan yok. Nasıl onları ayarlıyabilirim?
  12. BabaYori

Hüngür hüngür Ağlatacak Film Önerisi

İzledim knk.
  13. BabaYori

İzledim beyler :D gerçekten güzel bir filmdi başka bir şey varmı ağlamasam bile iz bırakıcak bir film.
  14. BabaYori

izledim bunu knk :D
  15. BabaYori

olur knk
  16. BabaYori

Arkadaşlar bana öyle bir Filmi önerinki İzleyince Hüngür Hüngür Ağlıyacagım bir Film. Normalde Şuana kadar hüngür hüngür ağladığım bir Film falan olmadı. Bakalım önerdiklerinizden biri bunu başarabilicek mi :D
  17. BabaYori

Garanti belgesi olan bir urun faturasiz garantiye yollanirmi?

Arkadaslar sahibindan ramimi sattiyorum. Ama ramin 3 yil garantisi ve garanti belgesi var. Faturasida var fakat ustunde adres bilgilerim yaziyor. Alicak kisiye faturayi vermesem bir sıkıntı yasarmi ilerde gsrantiye gonderirken? Yada ben faturadaki adresi karalasam? Guven olmuyor ne olur ne...
  18. BabaYori

Lise Ortalamaları Üniversite Sınavına Etkisi Hakkında

yok yani bildigim ortalamlar arıtk %7-8 gibi etki ediyormuş oda tabi toplam ne kadar ortalama aldıgna dair. BU DEDİGİM olayda cidden biraz saçma ben buna göre nakil aldırıcaktım daha iyi bir liseye ama şimdi aldırmaya düşünmüyorum. Bu nedenle
  19. BabaYori

Lise Ortalamaları Üniversite Sınavına Etkisi Hakkında

Arkadaşlar merhaba aklımda bir soru var. Lise ortalamaları Artık daha fazla üniversite sınavını Etkiliycekmiş. Şunu merak ediyorum. Mesela kimi var yüksek bir anadolu lisesinde okuyor ve mantıkken onlara o lisede zor sorular soruluyor ve o liseyi 70 ortalamalarla falan geçiyorlar. Ama kimi var...
  20. BabaYori

Forumda nasıl rank atlaıyoruz?

tamamdır beyler çok teşekkür ederim. @crazyreign Bir tavsiye vermek istiyorum. artık mantıklı gelirse yöneticilere iletirmisin sana kalmış. Bence bu rank atlatmayı forumun bir köşesine yazsınlar yani ''Rank nasıl atlanır?'' gibi bir başlık koysunlar (daha değişik artık onu ayarlması size...
Top Bottom