Neler Yeni

Forumda nasıl rank atlaıyoruz?

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Arkadaşalr biliyorum yüksek ihtimal bunu forumda defalarca sormuşlardır. Bende sorudugum için bana kızıcaksın fakat cidden nasıl rank atlıyacgımı bilmiyorum forumda bakıyorum bir yerde de yazmıyorki bilgilendirme. Nasıl rank atlyıoruz biraz bilgi verirmisiniz ?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Arkadaşalr biliyorum yüksek ihtimal bunu forumda defalarca sormuşlardır. Bende sorudugum için bana kızıcaksın fakat cidden nasıl rank atlıyacgımı bilmiyorum forumda bakıyorum bir yerde de yazmıyorki bilgilendirme. Nasıl rank atlyıoruz biraz bilgi verirmisiniz ?
Nasıl mesaj atıyoruz? :)

Mesaj yazarak rank atlanıyor dostum. :D

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj sayısıyla artıyor.
80+ Bronze olmak için 500 mesaja ulaşman gerekiyor mesela, 80+ Silver için de 2000, böyle böyle gidiyor.
tamamdır beyler çok teşekkür ederim. @crazyreign Bir tavsiye vermek istiyorum. artık mantıklı gelirse yöneticilere iletirmisin sana kalmış. Bence bu rank atlatmayı forumun bir köşesine yazsınlar yani ''Rank nasıl atlanır?'' gibi bir başlık koysunlar (daha değişik artık onu ayarlması size kalmış) ondan sonra oraya tıklıyan bilgi alsın. Böylece foruma yeni gelenler sormak zorunda kalmaz. böyle bir şey yapılsa iyi olur diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,870
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.