Arama sonuçları: *

1. Belphegor

Ülke Fethetmeye Gidiyorum katılmak isteyenler konuya (32 kisi olduk)

Ben iriyim oraya tırmanamam ama motivasyon vermek için gelirim. "Ben de sizinle çıkışa kadar geleyim"
  2. Belphegor

Battle.Net İndirimleri Ne zaman Başlar?

Yani illa bu ayın sonuna kadar bekleyecek miyiz? Not: Girmedi be dostum :(
  3. Belphegor

İndirimli Oyun Konusunda Yardım

Çok teşekkür ederim. Filmini izleyeli baya oluyor. Fakat detaylarını tamamen öğrenmek için onu da aldım ve okuyacağım. Şu ana kadar Büyük Şef, Arthas: Lich King'in Yükselişi, 25 ciltlik World of Warcraft comic, World of Warcraft: Ashbringer serilerini okudum. Güncel olarak Ejderhanın Günü adlı...
  4. Belphegor

Halo Combat, Conquer Online, Metin 2 ve Warcraft benim çocukluğumun oyunu. Normalde Hoi4, Stellaris, Great War gibi strateji oyunları oynuyorum ve hepsi çok güzel. Fakat Warcraft bana çok farklı geliyor. Çok ilgi çekici geliyor. Bu hissiyatla alakalı bir olay. Ek olarak, yakın zamanda...
  5. Belphegor

Yine beklemeye karar verdim. Bu sefer de olmazsa, Blizzard'ın firmasına gidip indirim ekibinin arasına dalacağım:(
  6. Belphegor

Doğru diyorsun dostum :(
  7. Belphegor

Arkadaşlar, Blizzard, Black Friday indirimlerinde Warcraft Reforged'a indirim getirmedi. Ben bu oyunu almak istiyorum. Aralık ayında indirim gelir mi yoksa 2.0 sürümünü yayınladıkları için indirim yapmazlar mı? Boşuna para vermemek için tam 4 aydır bekliyorum. Bir sonraki indirim kesin gelir...
  8. Belphegor

Aldatıldım ne yapayım

Evet, sorularını tahmin edebiliyorum. "Hiç mi sevmedi, o kadar yaşanmışlığımız vardı, bunu nasıl yapar" tarzı sorular aklından geçiyor. Ama karakteri bozuksa, ondan kurtulduğun için kendini şanslı saymalısın ve kafanı hızlıca toparlamaya çalışmalısın. Yeni aktiviteler bulman en doğrusu olur...
  9. Belphegor

Aldatıldım ne yapayım

Bunu hayatının felsefesi yap : "Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz."
  10. Belphegor

Battle.Net İndirimleri Ne zaman Başlar?

Arkadaşlar merhaba, Battle.Net üzerinden Warcraft Reforged alacaktım. Battlenet, Blizzard indirimleri genel olarak ne zaman başlıyor? Bilgisi, tahmini olan var mı? Black Friday geldi ve gitti, Warcraft Reforged indirime girmedi. Dertliyim arkadaşlar!
Top Bottom