Arama sonuçları: *

1. Belphegor

TEMU Ürünlerim Limite Takılır mı?

Tamamdır, ben siparişimi verdim. PC'den telefona geçince 2x ürünü 1x ekledi ama artık yapacak bir şey yok.
  2. Belphegor

Yazdım, teşekkür ederim. Bakalım ne diyecekler. 1739552510 Kanıt olarak bunu da aldım.
  3. Belphegor

Şöyle bir not eklemişler:
  4. Belphegor

Baya bindirdi.
  5. Belphegor

Herhangi bir uyarı gelmedi. Yani sorunsuz gelecek değil mi?
  6. Belphegor

Arkadaşlar selam, bu ürünleri beğendim ve ekledim. Getirilirken herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Teşekkürler.
  7. Belphegor

Ülke Fethetmeye Gidiyorum katılmak isteyenler konuya (35 kisi olduk)

Biraz iriyim ve oraya tırmanamam, fakat sizlere motivasyon vermek için gelirim. "Ben de sizinle çıkışa kadar geleyim"
  8. Belphegor

Battle.Net İndirimleri Ne zaman Başlar?

Not: Girmedi ve hâlâ bekliyorum :(
  9. Belphegor

İndirimli Oyun Konusunda Yardım

Filmini izleyeli baya oluyor. Ayrıca detaylarını tamamen öğrenmek için onun da kitabını satın aldım ve şu an okuyorum. Ejderhanın Günü, Büyük Şef, Son Bekçi, Arthas: Lich King'in Yükselişi, 25 ciltlik World of Warcraft Comic ve World of Warcraft: Ashbringer serilerini okudum. Bulamadığım tek...
  10. Belphegor

Halo Combat, Conquer Online, Metin 2 ve Warcraft benim çocukluğumun oyunu. Normalde Hoi4, Stellaris, Great War gibi strateji oyunları oynuyorum ve hepsi çok güzel. Fakat Warcraft bana çok farklı geliyor. Çok ilgi çekici geliyor. Bu hissiyatla alakalı bir olay. Ek olarak, yakın zamanda...
  11. Belphegor

Yine beklemeye karar verdim. Bu sefer de olmazsa, Blizzard'ın firmasına gidip, indirim ekibinin arasına dalacağım:(
  12. Belphegor

Doğru diyorsun dostum :(
  13. Belphegor

Arkadaşlar, Blizzard, Black Friday indirimlerinde Warcraft Reforged'a indirim getirmedi. Ben bu oyunu almak istiyorum. Aralık ayında indirim gelir mi, yoksa 2.0 sürümünü yayınladıkları için indirim yapmazlar mı? Boşuna para vermemek için tam 4 aydır bekliyorum. "Bir sonraki indirim ayında kesin...
  14. Belphegor

Aldatıldım ne yapayım

Evet, sorularını tahmin edebiliyorum. "Hiç mi sevmedi, o kadar yaşanmışlığımız vardı, bunu nasıl yapar" tarzı sorular aklından geçiyor. Ama karakteri bozuksa, ondan kurtulduğun için kendini şanslı saymalısın ve kafanı hızlıca toparlamaya çalışmalısın. Yeni aktiviteler bulman en doğrusu olur...
  15. Belphegor

Aldatıldım ne yapayım

Bunu hayatının felsefesi yap : "Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz."
  16. Belphegor

Battle.Net İndirimleri Ne zaman Başlar?

Arkadaşlar merhaba, Battle.Net üzerinden Warcraft Reforged alacaktım. Battlenet, Blizzard indirimleri genel olarak ne zaman başlıyor? Bilgisi, tahmini olan var mı? Black Friday geldi ve gitti, Warcraft Reforged indirime girmedi. Dertliyim arkadaşlar!
Geri