Neler Yeni

İndirimli Oyun Konusunda Yardım

Belphegor

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
Arkadaşlar, Blizzard, Black Friday indirimlerinde Warcraft Reforged'a indirim getirmedi. Ben bu oyunu almak istiyorum. Aralık ayında indirim gelir mi yoksa 2.0 sürümünü yayınladıkları için indirim yapmazlar mı? Boşuna para vermemek için tam 4 aydır bekliyorum.
Bir sonraki indirim kesin gelir diye diye 4 aydır bekliyorum. Normalde gelirdi ama 2.0 sürümü geldiği için getirmediler.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Polat Bey
Arkadaşlar, Blizzard, Black Friday indirimlerinde Warcraft Reforged'a indirim getirmedi. Ben bu oyunu almak istiyorum. Aralık ayında indirim gelir mi yoksa 2.0 sürümünü yayınladıkları için indirim yapmazlar mı? Boşuna para vermemek için tam 4 aydır bekliyorum.
Bir sonraki indirim kesin gelir diye diye 4 aydır bekliyorum. Normalde gelirdi ama 2.0 sürümü geldiği için getirmediler.
Bilemeyiz gelir de gelmeyebilir de

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,742
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Yenı yıl indirimlerini beklemek lazım az kaldı şurda

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yenı yıl indirimlerini beklemek lazım az kaldı şurda
Yine beklemeye karar verdim. Bu sefer de olmazsa, Blizzard'ın firmasına gidip indirim ekibinin arasına dalacağım:(

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam cidden meraktan soruyorum insanlar o oyunda ne buluyor yani grafikleride eski yani onun yerien para kazandıran o tarz oyunlar var en azından para kazanırlar he elbetteki bu tarz oyunlarında kitlesi var ama Warcraft kitlesi aşırıbl büyük bu tarz oyunlara göre?

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cidden meraktan soruyorum insanlar o oyunda ne buluyor yani grafikleride eski yani onun yerien para kazandıran o tarz oyunlar var en azından para kazanırlar he elbetteki bu tarz oyunlarında kitlesi var ama Warcraft kitlesi aşırıbl büyük bu tarz oyunlara göre?
Halo Combat, Conquer Online, Metin 2 ve Warcraft benim çocukluğumun oyunu. Normalde Hoi4, Stellaris, Great War gibi strateji oyunları oynuyorum ve hepsi çok güzel. Fakat Warcraft bana çok farklı geliyor. Çok ilgi çekici geliyor. Bu hissiyatla alakalı bir olay.

Ek olarak, yakın zamanda bulabildiğim tüm Warcraft kitaplarını satın aldım. Oyunda geçen karakterlerin hayatlarını okudum ve eminim, şu an daha farklı hissedeceğim. Oyunu daha anlamlı bir şekilde tekrar oynamak istiyorum.
Bundan sonraki hedefim ise World of Warcraft'a başlamak. Orada sizin dediğiniz para kazanma olayını gerçekleştirebilirim.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Mehmetcan İvrendi
Halo Combat, Conquer Online, Metin 2 ve Warcraft benim çocukluğumun oyunu. Normalde Hoi4, Stellaris, Great War gibi strateji oyunları oynuyorum ve hepsi çok güzel. Fakat Warcraft bana çok farklı geliyor. Çok ilgi çekici geliyor. Bu hissiyatla alakalı bir olay.

Ek olarak, yakın zamanda bulabildiğim tüm Warcraft kitaplarını satın aldım. Oyunda geçen karakterlerin hayatlarını okudum ve eminim, şu an daha farklı hissedeceğim. Oyunu daha anlamlı bir şekilde tekrar oynamak istiyorum.
Bundan sonraki hedefim ise World of Warcraft'a başlamak. Orada sizin dediğiniz para kazanma olayını gerçekleştirebilirim.
Hocam madem o kadar seviyorsunuz ve kitaplarını falan okudunuz Onun birde filmi vardı baya beğenmiştim
küçükken izlemediyseniz, İzlemenizi Tavsiye ederim

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Hocam madem o kadar seviyorsunuz ve kitaplarını falan okudunuz Onun birde filmi vardı baya beğenmiştim
küçükken izlemediyseniz, İzlemenizi Tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim. Filmini izleyeli baya oluyor. Fakat detaylarını tamamen öğrenmek için onu da aldım ve okuyacağım.
Şu ana kadar Büyük Şef, Arthas: Lich King'in Yükselişi, 25 ciltlik World of Warcraft comic, World of Warcraft: Ashbringer serilerini okudum. Güncel olarak Ejderhanın Günü adlı kitabı okuyorum. Bulamadığım tek kitap "Warcraft: Blood and Honor" oldu. Onu da Youtube videosu yapmışlar. Oradan izleyeceğim. Tavsiyeniz için tekrar teşekkür ederim.

Top Bottom