Arama sonuçları: *

1. Bulkyapanobez

Çocukluğunuzun bittiğini ne zaman nasıl anladınız?

Bilmiyorum galiba la,kendime sordum şimdi de cevapsız kaldı. Bir ara oldu galiba hatırlamıyorum, iş güç askerlik vs vs derken araya kaynadı sanırım.
  2. Bulkyapanobez

Lezzetli alkollü içecek önerir misiniz?

Migros tarzı yerlerde bulabilirsin
  3. Bulkyapanobez

Kokteyller tekel bayilerde bulunmuyor hocam daha çok bar,pub,clup tarzı mekanlarda bulunur
  4. Bulkyapanobez

Kokteyller güzel 1- SEX ON THE BEACH Böyle meyveli ama tadı gerçekten lezzetli bir kokteyl 2- MOJİTO Yaz günleri soğuk havuza atlamak gibi bir şey naneli ve fresh. 3- OLD FASHİONED Viski ile yapılır tadını biraz yumuşatır şahsen öyle ara sıra içerim 4- DAİQURİ Bunu nasıl tarif ederim bilmiyorum...
  5. Bulkyapanobez

Wallpaper paylaşma / Öneri postu

Beyler çift monitörde kullanmalık bir öneriniz var mı ?
  6. Bulkyapanobez

Sevgilimin geçmişi Abilerim tavsiye istiyorum

Bu gün dert edip göz yumduğun her şey yarın ayrılma sebebin olur kral. Bana kalırsa uzaklaş
  7. Bulkyapanobez

Bir insan için aşk şart mı?

Knk vakit de yok ki işten çıkıyorum antrenmana eve gel yemek yap cart curt 2-3 saat vaktim kalıyor onu da kendime ayırıyorum gün bitti. Hafta sonları sıkılıyorum ama inkâr etmem. Boşa düşünce arıyorsun işin varsa aklına gelmiyor
  8. Bulkyapanobez

Bir insan için aşk şart mı?

Şart zannediyordum ta ki hayatımda girdiğim çok kötü bir dönemde üstüne bir de kız arkadaşımdan ayrılina dek. Şuan hiç umrumda değil açıkçası olsa da olur olmasa da yalnızlığa gayet alıştım gayet keyif alacak aktiviteler yapıyorum. Ne diye kendime ekstra sorumluluk alayım ki ? Ayriyeten artık...
  9. Bulkyapanobez

Ailem ve babam boşanıyor. Kimi seçmeliyim?

Ailem ayrılalı 8 yıl oldu,o zaman 12 yaşındaydım. Ne olursa olsun annen kötü biri değilse anneni seçmelisin bana göre. Baba bir şekil yapar bir çare bulur yaşamaya devam eder, senig örmek için elinden geleni yapar ve erkek olduğu için bunu daha rahat yapar. Kadın bu işlerde biraz daha zorlanır...
  10. Bulkyapanobez

Motosiklet Kredi kartına taksit olayı nasıl oluyor

Total limite göre hocam örneğin 100k limit var 10 taksit satın aldınız. Limit karttan çekiliyor yani kredi kartı ile daha ödeme yapamıyorsunuz ama ay sonu 10k ödediğinizde para borçtan çıkıp kredi kartı kullanım limitine kalıyor yani 90k borç,10k harcanabilir tutar oluyor
  11. Bulkyapanobez

Poligona Gidicem Poligon Önerisi

İstanbul'da isen airport AVM 'e gidiyorum düzenli olarak tavsiye ederim
  12. Bulkyapanobez

Motor önerisi arıyorum

Biraz daha modern ve şık olarak bakarsam başlangıç için şahsen Mondial Drift L tercih ederdim
  13. Bulkyapanobez

Merhaba kedi sahiplenicem

Hocam ben de yeni sahiplendim diyebilirim 2 ay oldu. Aldığım şeyleri sayayım; Tuvalet ( 2. El tertemiz buldum) Mama ( kısır ise kısır çocuk ise kitten) Tırmalama tahtası Yatak Tüylerine göre tarak ( long hair-short hair) Tırnak makası Gözleri ve kulağı için losyon Makyaj silme pamuğu 3-5...
  14. Bulkyapanobez

Öküz gibi nasıl olabilirim

Ağalar 174 boy icjn 90 kg sorun değil güncel 172 96 kiloydum. Arkadaşın fiziği nasıl bilemiyorum
  15. Bulkyapanobez

Kedi aşıları hakkında.

Peki hocam anlamadığım kısım sokaktaki kedilere neden bir şey olmuyor da ben eve alınca lösemi kuduz vs oluyorlar. Ailelerimiz yıllarca evlerinde aşı yapmadan kedi beslediler sorun olmadı da şimdi niye böyle oluyor.
  16. Bulkyapanobez

Kedi aşıları hakkında.

Tekir kedim var 1 hafta önce sahiplendim şuan 2,5 aylık. İç dış parazit damlasını yaptırdım şimdi karma 1 aşısı için veteriner çağırıyor tam olarak nedir bu içeriği vs nedir yapmak gerekir mi yapmazsam ne olur
  17. Bulkyapanobez

Askere gidiyorum beyler

Sen benim çıkış biletimdin galiba brom sen geldin ben çıktım geldim. 30 Ağustos'ta terhis oldum. Usta birliği güzeldi belirli bir zamandan sonra çok eğleniyorsun aga ortamı vs oluyor. Benim için güzel bi 5 aydı senin içinde öyle olur umarım. Ne ara gittim ne ara geldim
  18. Bulkyapanobez

Üstekinin profil fotoğrafını eleştirme

Salonum underground tarzı bir mekan döküm plakalar paslı dumbell'lar. Arkada roonnie Coleman 1t Leg Prese atıyor :)
  19. Bulkyapanobez

Üstekinin profil fotoğrafını eleştirme

Tacizci sapık :)
Top Bottom