Arama sonuçları: *

1. BurakAkgn

İnstagramda kimseye mesaj atamıyorum

sistemler çökmüş olabilir bende de öyle şuan
  2. BurakAkgn

Duygusuz, kalpsiz, taş yürekli birisi olma yolunda ilerlemek...

anlattıklarını okurken gerçekten bir an kendimi gördügümü hissettim ve kendi hayatıma baktıgımda son 1 2 senedir deprem olsun yks olsun kpss olsun sorgulayacak bile vakit bulamamıştım. şuan hepsi bittikten sonra tekrar bomboş durdugum hayatıma dönmüş gibi hissetmeye başladım açıkçası bu durum...
  3. BurakAkgn

İsraile destek veren markalardan ürün almak?

gönlüm rahat bir şekilde burger kıngden menülerimi yiyorum teşekkürler yaptıgım şeyin dogru oldugunu hissettirdiginiz için
  4. BurakAkgn

Eat to Grow felsefesi sonum olabilir. (SSli)

hocam bence spora başlayıp iyi bir diyete girerseniz 100 kilo civarlarında çok iyi bir vücuda sahip olabilirsiniz. bacaklarınız gayet iyi duruyor
  5. BurakAkgn

Evde Vücudumu Nasıl Geliştirebilirim ?

bence spor salonuna gidip çalışman daha verimli olurdu ama zamanın filan yoksa evde kalisteniks hareketleri yapabilirsin. daha önce spor yapmadıysan her türlü vücudun gelişir
  6. BurakAkgn

TYT ile kazanılabilecek en mantıklı bölümler neler ?

bilgisayar programcılıgı ama dikey geçiş yapıp mühendislige girmen gerekicektir çünkü 2 senelik bölümlerde genellikle bir iş olanagı olmuyor diye biliyorum belki diger insanların tecrübeli oldugu ve iş olanagını yüksek oldugu başka bölümler olabilir. sebebi ise gelecegin mesleginin yazılım...
  7. BurakAkgn

Bu cümle ne anlama geliyor

valhalla'da dogmuş kadırga ile gidiyor tarzı bir şey diyor fakat tam anlamadım bide dil bölümü okuyom benden olmaz :D
  8. BurakAkgn

ek gelir için ne yapabilirim

orayı denemeyi planlıyorum. hatta aldım şuan freelance üyelik fakat kart olarak paparayı kabul etmıyor banka kartı lazımmış
  9. BurakAkgn

bi gelir kaynagı lazım bana kasa kalsın be
  10. BurakAkgn

nasıl yaparım onu
  11. BurakAkgn

Arkadaşlar selamlar durumumu şöyle açıklayayım. Benim Babam eyt(Erken yaşa takılan) birisi bugün 25 yıldır çalıştıgı işten atıldı neden bilmiyorum. işsiz maaşı alıcak bundan sonra fakat bende bu yaşımda adama yük olmak istemiyorum dil bölümü okuyorum mezunum internetten kendime yetecek kadar...
  12. BurakAkgn

ydt netlerimi nasıl arttırabilirim?

şuanda 50 net civarı yapabiliyorum ydt de son 1 ay kaldı nasıl çalışmalıyım sizce ?
Top Bottom