Başka sitelerden mi çevirmemize istiyorsungoogle çeviriye güvensem konu açmazdım bro
valhalla'da dogmuş kadırga ile gidiyor tarzı bir şey diyor fakat tam anlamadım bide dil bölümü okuyom benden olmazborn to valhalla moving with galley Türkçesi nedir?
ben ingilizcesi iyi olan biri için sordum soruyu bilmiyorsan yanıtlamana gerek yok dostum özel bir anlamı yok sadece merak ettim anlamınıBaşka sitelerden mi çevirmemize istiyorsun
Normalde google çeviriyi bakıp direkt yazsaydım üstteki arkadaşın yazdığı gibi mesaj yazardım ama ben birazcık daha araştırıp üstte yazdığım cümleyi buldum, özel bir şey değilse sen bu cümleye ne yapacaksın
Tamam hocam ama İngilizcesi iyi olan biriside benim yazdığımı yazacak haberin olsunben ingilizcesi iyi olan biri için sordum soruyu bilmiyorsan yanıtlamana gerek yok dostum özel bir anlamı yok sadece merak ettim anlamını
Evet cennete gitmek Vikingler'de savaş gemisiyle oluyor ve ateşli okla gemiyi yakıyorlar cesedi koyup .vallhalada doğmak için kadırga ile hareket et demiş ben mantıkta böyle kurdum çünkü cümleyi kadırga savaş gemisi demek vallhalaya gitmek içinde savaşıp ölmek lazım