Arama sonuçları: *

1. Cheazy

Kendi paramla bilgisayar alacağım ama babam izin vermiyor

Bana da izin vermiyorlardı. Çorapçıdada çalıştım, suda sattım. Millet okulda yerken onlarıda kumbaraya attım. Babamlara dedim ben pc almaya gidiyorum. Bunları yaptğımda 14 yaşımdaydım. En sonunda gittim kuzenin arkadaşından derme çatma bir pc alıp onu baştan yaptım. Kucağımızda taşıya taşıya...
  2. Cheazy

Sahibindende ürümü param güvende ile sattım parayı nasıl alacağım

Bende gider nvidia alırım. 🥴
  3. Cheazy

Para olsa zaten almazdım gardaş. Para yoktu AMD ye bulaştık. Şu an üzmedi üzmezde umarım. Ben otistik olduğum için 1 aya kalmaz satar değiştiririm bunu zaten. Bende amd ye ön yargı yok saygı sonsuz. 20-30 tane rx470-570 alıp sattıp ekmeğini yedim amd nin çok.
  4. Cheazy

Orjinal Flow'um Yok Ne Yapabilirim

Modlar durumu anlar ya zaten amacım herhangi birine falan laf yapmak değildi. Öyle yazarken salladım bir şeyler. İster iş ister din ister ders ister oyun ister futbol ne istersen iste laf dinlemekten, izlemekten çok pratikle çözebileceğin şeyler bunlar. He benim sana verebileceğim tavsiye...
  5. Cheazy

Asus dual 6600xt aldım. Ne yazılım ne perfoemans ne de kozmetikten başım ağrıdı. Rdr valo falan takılıyorum şu sıralar 50-60 ı geçmiyor. Fanlarıda nadir dönüyor. Aldığım en yüksek ekran kartı şu ana kadar ve gerçekten aşırı mutluyum. Ama param olsa 12 gb 3060 çekerdim. Hala orda kaldımda 5000...
  6. Cheazy

Freestyle bende yapıyorum. Kendimi de beğeniyorum ama asıl mevzu mix mastering aranje gibi sesi düzenlemede devreye giriyor. Aylık 7000 dinlenen adamlar bile beatlere, bu anlattığım işlere binlerce para harcıyor. Ben gidiyim ey ah döndüm vurdum sana kaltak gel lan altıma yat bak falan diye söz...
  7. Cheazy

Sadece 3-4 ürünüm iade geldi. Onlar da ya arızalı ürün satışlarım ya da çalışıp ama beyinsiz alıcıların çalıştıramadığı şeyler. Alan adamlar zaten iade etmek ya da dolandırmak için almıyor. Ram dediğin şey max 400-500 tl dir. 400-500 üne de kimse konmaz. En yüksek 3000 Tl ye satış yaptım. 3 tane...
  8. Cheazy

Hocam bu işte taklitçiler tutmuyorki zaten. Özgün olmak lazım. Hırsızsan tutar jef red gibi beatleri sözleri çalarsan ama senin amacın bir şeyler anlatmak, önce kendini tatmin etmekse. Dediğim gibi özgün olcaksın ilk başta. Ve youtuburluk, prodüktörlük vs gibi bu işten de 3 kuruş para...
Top Bottom