Neler Yeni

Orjinal Flow'um Yok Ne Yapabilirim

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Rap Yaparken Hep Ceza'nın Flowlarını Taklit Ediyorum Özgün Flow Bulmada Zorluk Çekiyorum Bu Güne Kadar Ceza Khontkar Sahtiyan Dinledim Daha Fazla Sanatçı Mı Dinlemeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Berkay Aydın
Rap Yaparken Hep Ceza'nın Flowlarını Taklit Ediyorum Özgün Flow Bulmada Zorluk Çekiyorum Bu Güne Kadar Ceza Khontkar Sahtiyan Dinledim Daha Fazla Sanatçı Mı Dinlemeliyim?
Kullandığın beatlar de önemli her rapçinin sevdiği beat tarzı var sen de kendi sevdiğini bul ordan yürü
yurt dışı işler daha kulağa hoş geliyor flowlari daha güzel bence onları dinlemek belki fayda sağlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mehmed Efe
Hayatım boyunca dinlediğim en iyi beatler 80-90'lar g-funk ve gangsta rapleriydi. Onlara da bir göz atmanı öneririm. 2 kültürü de harmanlayabilirsin

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayatım boyunca dinlediğim en iyi beatler 80-90'lar g-funk ve gangsta rapleriydi. Onlara da bir göz atmanı öneririm. 2 kültürü de harmanlayabilirsin
G-eazy Dinliyorum Senin İçin:D En Son 2021'De Dinlemiştim West Coast Rap'e İlgim Var Biraz Ama Şu An Herkes Trap Yapıyor Geç Kaldığımı Biliyorum.

CharlesPolat

80+ Bronze
Gözlerim uykusuz, sokaklar hep sessiz,
Büyüdüğüm bu şehir, acılarla eşsiz.
Kalemim sert, kelimeler net,
Hayat bana borçlu, ben ödemem hiç bedel.

Bir sokak lambası, geceye tanık,
Bir kalp kırılırken, sessizce yanık.
Gölgelerde yaşarım, ışığa hasret,
Ama yine de yürürüm, bu yolda cesaret.
Kendi yolumda, kendi sesimde,
Herkes susarken, ben dertlerimde.
Gökyüzüne bak, yıldızlar şahidim,
Hayat bir savaş, ama pes etmedim.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Gözlerim uykusuz, sokaklar hep sessiz,
Büyüdüğüm bu şehir, acılarla eşsiz.
Kalemim sert, kelimeler net,
Hayat bana borçlu, ben ödemem hiç bedel.

Bir sokak lambası, geceye tanık,
Bir kalp kırılırken, sessizce yanık.
Gölgelerde yaşarım, ışığa hasret,
Ama yine de yürürüm, bu yolda cesaret.
Kendi yolumda, kendi sesimde,
Herkes susarken, ben dertlerimde.
Gökyüzüne bak, yıldızlar şahidim,
Hayat bir savaş, ama pes etmedim.
Yaw aga bende söz yazmasını biliyorum punch atma yeteneğimde var söz o kadar önemli değil fuat'ta diyorki içindeki melodileri flow'ları çıkar diyor olmuyor

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Dereli
Hocam bu işte taklitçiler tutmuyorki zaten. Özgün olmak lazım. Hırsızsan tutar jef red gibi beatleri sözleri çalarsan ama senin amacın bir şeyler anlatmak, önce kendini tatmin etmekse. Dediğim gibi özgün olcaksın ilk başta. Ve youtuburluk, prodüktörlük vs gibi bu işten de 3 kuruş para kazananayacaksın. Sevdiğin için yap en başta.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Hocam bu işte taklitçiler tutmuyorki zaten. Özgün olmak lazım. Hırsızsan tutar jef red gibi beatleri sözleri çalarsan ama senin amacın bir şeyler anlatmak, önce kendini tatmin etmekse. Dediğim gibi özgün olcaksın ilk başta. Ve youtuburluk, prodüktörlük vs gibi bu işten de 3 kuruş para kazananayacaksın. Sevdiğin için yap en başta.
Ya aga onun yerine freestyle yapta dememişin.d farklı yerde daha güzel çözümler buldum neyse.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Dereli
Ya aga onun yerine freestyle yapta dememişin.d farklı yerde daha güzel çözümler buldum neyse.
Freestyle bende yapıyorum. Kendimi de beğeniyorum ama asıl mevzu mix mastering aranje gibi sesi düzenlemede devreye giriyor. Aylık 7000 dinlenen adamlar bile beatlere, bu anlattığım işlere binlerce para harcıyor. Ben gidiyim ey ah döndüm vurdum sana kaltak gel lan altıma yat bak falan diye söz yazıp güzelce patlamalı beat, mix falan ayarlatsam senin sokakları, caddeleri, dünyanın gerçek yüzünü anlatmandan daha çok dinletirim. Mevzu freestyledan ibaret değil. Önce uçmalı kaçmalı beat sonra güzel bir ses düzenleme sonra da pr.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Freestyle bende yapıyorum. Kendimi de beğeniyorum ama asıl mevzu mix mastering aranje gibi sesi düzenlemede devreye giriyor. Aylık 7000 dinlenen adamlar bile beatlere, bu anlattığım işlere binlerce para harcıyor. Ben gidiyim ey ah döndüm vurdum sana kaltak gel lan altıma yat bak falan diye söz yazıp güzelce patlamalı beat, mix falan ayarlatsam senin sokakları, caddeleri, dünyanın gerçek yüzünü anlatmandan daha çok dinletirim. Mevzu freestyledan şbaret değil. Önce uçmalı kaçmalı beat sonra güzel bir ses düzenleme sonra da pr.
Cevap için teşekkürler ama yorumunda bazı sözleri sansürlü yazsaydın keşke elimden geleni yaparım artık.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Dereli
Cevap için teşekkürler ama yorumunda bazı sözleri sansürlü yazsaydın keşke elimden geleni yaparım artık.
Modlar durumu anlar ya zaten amacım herhangi birine falan laf yapmak değildi. Öyle yazarken salladım bir şeyler. İster iş ister din ister ders ister oyun ister futbol ne istersen iste laf dinlemekten, izlemekten çok pratikle çözebileceğin şeyler bunlar. He benim sana verebileceğim tavsiye sevdiğin adamların freestyle kapışmalarını izle. Kendini gazla, belgesellerini izle. Çok yok ama 3-5 kişinin vardı. Geldiğim yer diye onedipnun düzelediği. Bunların dışında beat bak, yapmaya çalış. Paran yoksa prodüktörlük işinide kendin üstleneceksin. Bu işlerede bak. Mix master falan. Allame, joker, lider, miraç falan hepsi hem beat hem master hem mix her şeyi kendileri yapan adamlar. Allamenin 87 ep olması lazım baştan sonra tüm müzikleri kendisi yapmıştı.

Top Bottom