Arama sonuçları: *

1. Cihat Sarsılmaz

2 ay dolmadan işten ayrılırsam, ihbar süresi verilir mi?

Krallar hangi iş kurumu olursa olsun deneme süreniz (işyerine göre değişir ortalama 2-3 ay olur) bitmeden istifa verirseniz direkt çıkıp gidebilirsiniz. Bu durumda sizi çalıştırmaya çalışan şirket sizi kullanıyor olur ve hukuki yollar ile hakkınızı çok rahat alırsınız. :)
  2. Cihat Sarsılmaz

4090 TI Alırım bir hayırlı olsun..

Kardeşim aynı kart bende var 50k ya satıyorum. Bulunmaz Hint Kumaşı olur kendisi. Var mı alıcı ? :)
  3. Cihat Sarsılmaz

Elimde ki bu sistem ne kadar eder ?

:oops:
  4. Cihat Sarsılmaz

Elimde ki bu sistem ne kadar eder ?

Sistem 14 ay önce alındı. Oyun performansı gayet iyi. Fps durumları şu şekilde: Valorant: 220-300 CSGO: 300-380 GTA 5: 90-140 Hepsi yüksek ayarlarda test edilmiştir. Satmayı da düşünüyorum. Ederi nedir bu bilgisayarın arkadaşlar. CORSAIRCC-9020121-EUCORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W...
  5. Cihat Sarsılmaz

İKTİDAR OLMAK İÇİN KARAKTERİNİ SEÇ

hahaha başarılı bir caps olmuş kral. Eline Sağlık. @Mehmet Yılmaz
  6. Cihat Sarsılmaz

Donanım Arşivi Forum Bildirim Sorunu

Teşekkürler Kral. Göz atacağım.
  7. Cihat Sarsılmaz

Donanım Arşivi Forum Bildirim Sorunu

Merhaba Krallar. Yaklaşık bir senedir forumu kullanıyorum ilk defa bildirim gelmesinde sıkıntı yaşıyorum. Acaba genel bir problem mi yoksa benlik bir sorun mu var ?
  8. Cihat Sarsılmaz

Site+Forum İsim Önerisi

forum.forumdayiz.com saçma olmaz mı be kral ?
  9. Cihat Sarsılmaz

Site+Forum İsim Önerisi

olabilir mantıklı geldi başka fikirleri de dinleyelim bakalım.
  10. Cihat Sarsılmaz

Site+Forum İsim Önerisi

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben kendim için bir websitesi ve forum kuracağım en anlamlı ve güzel site ismi önerisi neler olabilir ? Site içeriği yazılım ve pc üzerine olacak. Forum genel de Teknoloji üzerine olacak. En anlamlı isim ne olabilir ?
Geri