Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,531
Etme lenhocam bu 4000 serisindeki fanlar çok kuvvetli olduğu için 3 fan ama 5 fan gücünde soğutuyormuş
Etme lenhocam bu 4000 serisindeki fanlar çok kuvvetli olduğu için 3 fan ama 5 fan gücünde soğutuyormuş
aga iyi ucuza almışşın ya ben enayi gibi 14 verdim neyse alınan malın kötüsü olmaz diyelim hgo(A)rkadaşlar merhaba, malum siteden aldığım 4090TI ekran kartını sizlere atmak istedim. Oğlu çok oyun oynadığı ve derslere yoğunlaşmadığı için babası satma kararı almış, direkt olarak yapışıp 12K'ya kapattım olayı![]()
Hocam MVIDIYA yazıyor, sahte olmasından şüphelenmeyin, benim firmam. İlbiz fotoğrafının orada olması, biz yavaş olsakta, kartlarımız güçlü fiadesini veriyor. Teşekkürler satın aldığınız için. İyi soktu pardon, iyi alışverişti.(A)rkadaşlar merhaba, malum siteden aldığım 4090TI ekran kartını sizlere atmak istedim. Oğlu çok oyun oynadığı ve derslere yoğunlaşmadığı için babası satma kararı almış, direkt olarak yapışıp 12K'ya kapattım olayı
Alıntıyı görüntüle
Yok hocam kullanıcıyım satıcı değil13 bin e alırım senden
TeşekkürlerGerçekten efsane bir şeye benziyor ho (!)
sana da hgo Hocamaga iyi ucuza almışşın ya ben enayi gibi 14 verdim neyse alınan malın kötüsü olmaz diyelim hgo
işte aradığım zeka demekki 1000 serisindede max1 fan olması lazım yoksa aslında 1000serisi kartlar yokmu sadece bize oyunmu oynanıyorBu gerçek değil, sahte. Nereden anladın diye soracak olursanız bunun 2 fanı var. RTX 2000 serisinde 2 fan, 3000 serisinde 3 fan oluyor. Bu da 4000 serisi olduğu için 4 fan olması lazımdı. O yüzden sahte hocam iade edin.
Ho(A)rkadaşlar merhaba, malum siteden aldığım 4090TI ekran kartını sizlere atmak istedim. Oğlu çok oyun oynadığı ve derslere yoğunlaşmadığı için babası satma kararı almış, direkt olarak yapışıp 12K'ya kapattım olayı
Alıntıyı görüntüle
S3 mini ile takas olur muMsi Gtx Rtx Radeon 4090 Ti satılır
Nakit kabul ediyorumS3 mini ile takas olur mu