4090 TI Alırım bir hayırlı olsun..

(A)rkadaşlar merhaba, malum siteden aldığım 4090TI ekran kartını sizlere atmak istedim. Oğlu çok oyun oynadığı ve derslere yoğunlaşmadığı için babası satma kararı almış, direkt olarak yapışıp 12K'ya kapattım olayı 😌
aga iyi ucuza almışşın ya ben enayi gibi 14 verdim neyse alınan malın kötüsü olmaz diyelim hgo

(A)rkadaşlar merhaba, malum siteden aldığım 4090TI ekran kartını sizlere atmak istedim. Oğlu çok oyun oynadığı ve derslere yoğunlaşmadığı için babası satma kararı almış, direkt olarak yapışıp 12K'ya kapattım olayı 😌

Alıntıyı görüntüle
Hocam MVIDIYA yazıyor, sahte olmasından şüphelenmeyin, benim firmam. İlbiz fotoğrafının orada olması, biz yavaş olsakta, kartlarımız güçlü fiadesini veriyor. Teşekkürler satın aldığınız için. İyi soktu pardon, iyi alışverişti.

Kardeşim aynı kart bende var 50k ya satıyorum. Bulunmaz Hint Kumaşı olur kendisi. Var mı alıcı ? :)

Gerçekten efsane bir şeye benziyor ho (!)

Bu gerçek değil, sahte. Nereden anladın diye soracak olursanız bunun 2 fanı var. RTX 2000 serisinde 2 fan, 3000 serisinde 3 fan oluyor. Bu da 4000 serisi olduğu için 4 fan olması lazımdı. O yüzden sahte hocam iade edin.
işte aradığım zeka demekki 1000 serisindede max1 fan olması lazım yoksa aslında 1000serisi kartlar yokmu sadece bize oyunmu oynanıyor 🤨

Msi Gtx Rtx Radeon 4090 Ti satılır

Geri