Arama sonuçları: *

1. Ctnkaya

Zara Vibrant Leather Warm Alternatif Parfüm Arayışı

Hocam onun muadili normalde bu fakat aynı kokuyu vermiyor denemiştim çok beğenmedim onu.
  2. Ctnkaya

Zara Vibrant Leather Warm Alternatif Parfüm Arayışı

Selamlar arkadaşlar, Yıllardır Zara Vibrant Leather Warm kullanıyorum fakat bu parfümün stoğu maalesef çok nadir yenileniyor, neredeyse iki senede bir stoklara giriyor. Bu yıl da gelip gelmeyeceği tam bir muamma. Bu parfümü bilen arkadaşlar varsa, bana koku olarak benzer bir parfüm...
  3. Ctnkaya

İngiltere Gezi Planı Hakkında

O şekilde yaptım hocam fakat deneyimler daha önemli ondan dolayı forumdakilere bir danışayım dedim
  4. Ctnkaya

İngiltere Gezi Planı Hakkında

Selam arkadaşlar, Ay sonunda İngiltere’ye gitmeyi planlıyorum. Daha önce benzer bir gezi planı yapan ya da hali hazırda planı olan varsa paylaşabilir mi? Özellikle Londra, Oxford ve Edinburgh için önerilere açığım.
  5. Ctnkaya

OBD Cihaz Önerisi - Gizli Özellik ve Hata Silme

Arkadaşlar selamlar, Golf 6 2011 aracım için bir OBD cihazı arayışına girdim. Arıza görme-silme ve gizli özellikleri açma gibi fonksiyonlara yerine getirebilecek bir cihaz öneriniz var mıdır ?
  6. Ctnkaya

Ofiste Pratik Eşya Önerileriniz Nelerdir ?

Arkadaşlarlar selamlar, Ofiste kullandığınız veya beğendiğiniz pratik ürünler nelerdir ? Örneğin Magsafe Kablosuz şarj standı gibi.
Geri