Arama sonuçları: *

1. D

YKS konusunda yardımcı olabilecek var mı?

Evet eksiklerimide biliyorum ama tam olarak bir düzenleme ya da program oluşturmada yetersizim
  2. D

Netlerim şuan 50 küsür tyt 15-20 ayt hedefim sayısalda 100k ya girmek
  3. D

Sayısal alanındayım motivasyonsuzda hayat geçmez gibi geliyo bana ama doğrudur katılıyorum
  4. D

Bi tık basit koçluk şeklinde sınav için yardımcı olabilecek olan var mı acaba kaynak önerisidir motive etmedir vb.
  5. D

Askerlik tecili için yardım

işte esas sorun orda yks ye hazırlanmam 1702912245 Ya bende tecil ettiren arkadaşlara sordum onlarda öyle dedi ordaki şimdi bir şeyde demek istemiyorum ama iş bilmez memurlar saçma saçma yönlendirdikleri için durum bu noktaya geldi diğer adamda diyoki neyse muayeneni tamamla 1 haftaya düşer...
  6. D

üstteki arkadaşla şakalaşıp konuyu saptırdığınız için bunları dedim yaşım 19 daha önce tecil yaptırmadım anadolu lisesi mezunuyum 1702912022 aynı şubeye ama diğer çalışana gittim o da çok dinlemedi beni zaten ama yok böyle yapmıycaktın zaten falan dedi sonra dediki neyse muayeneni tamamla sonra...
  7. D

Öyleydi zaten durumu açıkladım kadına gitmedende araştırdım zaten biraz internette olduğu gibi kısım bende yoktu orda yoklama başvuru kısmı vardı sadece kadında dedi siz e devletten bi daha deneyin ordaki kısımdan gerekenleri yapın kalanı biz burda hallederiz kadının dediğini yaptım ordaki formu...
  8. D

Hocam şaka grubu olarak mı toplandınız yok bunları bilmiyosunuz falan şubeye gittim dedikleri anlattıkları bu farklı olarak eklemek istediğiniz bir şey varsa arkadaşlda iyi anlaştınız gidin sohbetinizi özelden yapın
  9. D

yarın zaten başka şubeye gidicem mecbur 1702911231 Yanlışlıkla değil yanlış yönlendirmeyle sadece sağlık muayenesinide hallettim hocam boş konuşcaklar yazmasın lütfen 1702911355 Benide kadın öyle başından savmaya çalılştı zaten e devletten yapamadım orda yoklama başvuru diye bir kısım vardı...
  10. D

İşte sorunda bu şubedeki kadın beni o şekilde yönlendirdi bugünde yanındaki adama gittim o da bana senin dediğini diyo e dedim geçen geldiğimde öyle demediniz
  11. D

Aga dalga mı geçiyon yardımcı olmıycaksan yazma yani ukalalığın sırası değil işi bilmesi gereken ben değlim her gün bu işi yapmıyorum ordaki memurların yönlendirmesi bu şekilde burdan bakınca komik değilsiniz 1702910946 Bugün 3. kez görüştüm iş bilmezler yanındaki kadın başka bir şey diyip...
  12. D

Konunun yanlış seçili olduğunu biliyorum ama valla bunaldım 2 haftadır gereksiz uğraştırılıyorum lise mezunuyum diplomamı aldım askerlik şubesine gittim kadın başından savdı gönderdi e devletten yapıcaksın bu diplomada qr kod olması lazım şeklinde falan e devlete girdim askerliğim kısmında...
  13. D

Askerlik tecili için yardımcı olabilecek var mı ?

İnşallah ve söylerseniz çok iyi olur çok gıcık şekilde uğraştırıyolar yani iş bilmezleri aynı yerde toplayıp iş yaptırmaya çalışıyolar ilk gittiğim kadın başka diyo bugün yanındaki adama uğradım o başka diyo böyle yapılmıycaktı diyo
  14. D

Kanks o kadarını bende biliyorum bugün tekrar gittim askerlik şubeye o kadar saçma ***** iş yapıp yönlendiriyolar ki yani bir şeyde demek istemiyorum ama bu kadar ***** sistemi oluşturup kimse takibini yapmıyo mu cidden ya onla uğraşıyorum 2 haftadır
  15. D

Askerlik tecil etmeye çalışıyorumda yardımcı olacak var mı askerlik şubeye gittim kadın başından savıp gönderdi beni e devlette uzun bi form doldurdum son olarak sağlık muayenesi ve askeralma genel müdürlüğünden onay gerekiyor ama tecil içinde orası mı bakıyor yani emin değilim 1702831379 İlk...
  16. D

Tüy almada en etkili yöntemleriniz neler

Yinede cevabınız için sağolun teşekkürler
  17. D

Öneriniz için çok sağolun hocam 1688390445 makine için sanırım 500 TL ayırabilirim en son
  18. D

Makine öneriniz var mıdır acaba 1688378892 Yanlışım için özür dilerim hocam bendekide tüy olarak küçümsenecek şekilde değil zaten 😅 1688378909 O çok zararlı diyolar 1688379004 Hocam bende epilasyona gitmeyi düşünüyorum açıkçası ama şuan hem ona ayıracak zamanım yok hemde bütçede sıkıntı...
  19. D

Valla göğsümü iyice bulaşmıştım arada kaynayanlar yine olmuştu niyeyse 1688373095 Tıraş makinesiyle istediğim sonucu alamıyorum ya hani böyle ufak ufakta olsa kalıyo ya saçma bi görüntü oluyo bana kalırsa 1688373112 En iyisi miss 👌
  20. D

Hocam bu konuda bildiğiniz en etkili yöntemler nelerdir tüy dökücü alırım doğru düzgün tüy dökmez ağda alırım tüm hepsini alamaz ya da yetmez ısıtılan ağdadan alırım yaka yaka sürerim tüy haric deri gelir nerdeyse yani böyle tam bunu dene böyle kesin olur diyeceğiniz bi yöntem bir ürün var mıdır
Top Bottom