Neler Yeni

Tüy almada en etkili yöntemleriniz neler

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Hocam bu konuda bildiğiniz en etkili yöntemler nelerdir tüy dökücü alırım doğru düzgün tüy dökmez ağda alırım tüm hepsini alamaz ya da yetmez ısıtılan ağdadan alırım yaka yaka sürerim tüy haric deri gelir nerdeyse yani böyle tam bunu dene böyle kesin olur diyeceğiniz bi yöntem bir ürün var mıdır

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,838
İsim
Oğuz
Tüy dökücüyü düzgün uygulayınca hepsini alıyor. Benim orman gibi bacağı bile temizledi.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,452
İsim
Diyarhan
Tüy dökücü olmazsa traş makinesi.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüy dökücüyü düzgün uygulayınca hepsini alıyor. Benim orman gibi bacağı bile temizledi.
Valla göğsümü iyice bulaşmıştım arada kaynayanlar yine olmuştu niyeyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüy dökücü olmazsa traş makinesi.
Tıraş makinesiyle istediğim sonucu alamıyorum ya hani böyle ufak ufakta olsa kalıyo ya saçma bi görüntü oluyo bana kalırsa

Almıyorum Afrika örgüsü yapıyorum
En iyisi miss 👌

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Hocam bu konuda bildiğiniz en etkili yöntemler nelerdir tüy dökücü alırım doğru düzgün tüy dökmez ağda alırım tüm hepsini alamaz ya da yetmez ısıtılan ağdadan alırım yaka yaka sürerim tüy haric deri gelir nerdeyse yani böyle tam bunu dene böyle kesin olur diyeceğiniz bi yöntem bir ürün var mıdır
Konu dışı ama insanlarda tüy diye bir şey yoktur hepsi kıldır. Tüy sadece kul gibi canlılarda bulunur yani tüy dökücü yazanların hepsi yanlış yazılı.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kötü kokması sıkıntı değilse hamam otu kullanabilirsiniz.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İğneli epilasyon en garanti çözüm. Bir kaç seneye tekrar çıksın belki kararım değişir diyorsan lazer epilasyona git. Uzun vadede daha ekonomik.
Daha uygun bir şey arıyorsan Epilatör kullanmak daha mantıklı. Düzenli olarak ağda, tüy dökücü vs almaktansa Epilatörün alıp bozulana kadar kullanabilirsin.

Ev tipi IPL cihazları işe yaramayabilir o yüzden onları önermedim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
En temizi epilasyon ya valla ben düşünüyorum askerden sonra şimdilik makine ile alıyorum 2 haftada bir de veetmen kullanıyorum ama epilasyon yaptiricam mutlaka

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Kıllarım zaten pek belli olmuyor.
Tıraş makinesi yeterli o yüzden.
Ama ilerde durumlar tersine dönerse epilasyona giderim.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Traş makinesiyle alacaksan silindir başlıklı makine kullanacaksın ve aynı yerin üstünden 3-4 kere geçeceksin. Ben öyle alıyorum, deneyin isterseniz.
Makine öneriniz var mıdır acaba

Konu dışı ama insanlarda tüy diye bir şey yoktur hepsi kıldır. Tüy sadece kul gibi canlılarda bulunur yani tüy dökücü yazanların hepsi yanlış yazılı.
Yanlışım için özür dilerim hocam bendekide tüy olarak küçümsenecek şekilde değil zaten 😅

Kötü kokması sıkıntı değilse hamam otu kullanabilirsiniz.
O çok zararlı diyolar

İğneli epilasyon en garanti çözüm. Bir kaç seneye tekrar çıksın belki kararım değişir diyorsan lazer epilasyona git. Uzun vadede daha ekonomik.
Daha uygun bir şey arıyorsan Epilatör kullanmak daha mantıklı. Düzenli olarak ağda, tüy dökücü vs almaktansa Epilatörün alıp bozulana kadar kullanabilirsin.

Ev tipi IPL cihazları işe yaramayabilir o yüzden onları önermedim.
Hocam bende epilasyona gitmeyi düşünüyorum açıkçası ama şuan hem ona ayıracak zamanım yok hemde bütçede sıkıntı olabilir ama epilatör öneriniz varsa öneriye açığım

En temizi epilasyon ya valla ben düşünüyorum askerden sonra şimdilik makine ile alıyorum 2 haftada bir de veetmen kullanıyorum ama epilasyon yaptiricam mutlaka
Valla öyle hemde en rahatı sen uğraşmıyon yani ama şimdilik epilasyona gidemem ama öneriler için sağolun

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Top Bottom