Arama sonuçları: *

1. Demacia'lı Master Yi

Bu ucubeyi nereye ve nasıl şikayet edebiliriz?

Bak güzel kardom ben saygılıyım ama herkes olmak zorunda değil. Ayriyetende Türk oğlu Türk'üm büyük dedemde Çanakkale şehiti. Ama siz düşmandan saygı ve sevgi bekliyorsunuz iyi misiniz? Bu bir yunanın Fatih Sultan Mehmet'i övmesi kadar saçma.
  2. Demacia'lı Master Yi

Peki ne alarsanız anlayın umurumda değil. 22 yıllık iktidarınız bitmeden istediğiniz gibi devam edin. Zaten onu da çıkartmak için elinizden geleni yapıyorsunuz ya yazık size...
  3. Demacia'lı Master Yi

Düşmanından övgü mü bekliyordun? Bak avrupa değeri bunlar adamlar Fransa da Charles de Gaulle'ye bile sövüyor onu geçtim ABD'de de filmlerinde bile bu durum var. Biri sana küfür ediyor ise karşı tarafın küfür ettiği şeye dönüşmezsin. Burası Rusya vb. gibi otokrat bir ülke değil. 1737050691...
  4. Demacia'lı Master Yi

vatansız birine vatan haini denmez kardo.
  5. Demacia'lı Master Yi

Adam özgürce fikrini belirtmiş sorun ne? Ayriyeten de direkt ss alıp cimere gönderebilirsin.
  6. Demacia'lı Master Yi

Askerlik tecil ettirme

Gözlüklü biri vardı okul okuyodum o zamanlar 2 yıllık bana dedi okucan mı evet dedim. Okulda yeni açıldığından bildirememiş nedense yolda çevirip 15 gün içinde bildircem diye imza attım kral. Devamında da gözlüklü eleman tamam ben tecil ediyorum dedi 2 yıllık olur mu dedim bekle dedi bi baktım...
  7. Demacia'lı Master Yi

Yüzde ki sivilceler nasıl geçer?

Direkt kolonya sürünce çıkmıyorlar normalde
  8. Demacia'lı Master Yi

Furkan Bişey Başi Sorunsalı

Furkan haklı bu konuda. Zihinsel sakatlık yaşamayan herkes furkan ın haklı olduğunu görür diye düşünüyorum.
  9. Demacia'lı Master Yi

Derdi Olan Yazsın Çözüm Bulalım

Sende onu başka bir kızla aldat
  10. Demacia'lı Master Yi

Derdi Olan Yazsın Çözüm Bulalım

Demacia'da evler çok pahalı ve villa almak istiyorum. ayriyeten de 2025-2030 arası olacak kıtlığa ve enerji krizine maruz kalmak istemiyorum. Ayriyeten de şubat-mart ta inş evime bir şey olmaz.
  11. Demacia'lı Master Yi

Sistemim Nasıl Şuanlık ?

Ekran kartının altına rgb destek alabilirsin. Birde masaya ve kasanın üstüne güzel figürler koysan tadından yenmez. Hatta misafirliğe sana gelirim.
  12. Demacia'lı Master Yi

Sistemim Nasıl Şuanlık ?

Kozmetik olarak güzel duruyor
  13. Demacia'lı Master Yi

Askerlik tecil ettirme

Oradakilere bağlı bana 2030 a kadar yaptılar 30 yaşımda gidecem da askere. Ama tecil bozup istediiğin zaman akarsın kardo raad ol
  14. Demacia'lı Master Yi

Askerlik tecil ettirme

Askerlik şubesine gidip tecil için geldim diyorsun orada hallediyorlar.
  15. Demacia'lı Master Yi

Trendyol kargom başkasına teslim edilmiş

Özülür ama çok uzun sürer ben olsam diğerlerini de iptal ederdim bunu bir kere yapan bir daha yapar.
  16. Demacia'lı Master Yi

Steam hesabınız kaç dolar değerinde (sohbetlik)

İşte öyle de yanlış hesaplıyor.
  17. Demacia'lı Master Yi

Saymıyor benim bildiğim kadarıyla sadece oyunların fiyatını yazıyor ham değeri yani. Başarımlar envanter öğeleri falan eklesen mük olur.
  18. Demacia'lı Master Yi

Şu an indirimler var olduğundan çok düşük gösteriyor ama normal zamanda bakınca 1200$ 200+ oyun var hesapta.
  19. Demacia'lı Master Yi

Herseyden canım sıkılıyo

Kral eyw de ard arda kıl 1-2 saat falan cidden dene kafan boşalıyor bildiğin bende de aynı durum vardı.
Top Bottom