Neler Yeni

Bu ucubeyi nereye ve nasıl şikayet edebiliriz?

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Kutay
farkındaysanız ülke belirtmedim ifade özgürlüğünü belirttim
*Hakaret, ifade özgürlüğü değildir, özgürlük değildir; bir suçtur. Hakaret içeren hiçbir söze müsamaha gösterilemez ve hakaret hoş görülemez.
-
İfade özgürlüğü sınırlandırılabilir mi?
*İfade özgürlüğü uluslararası hukukun güvencesi altındadır; ancak başkalarının haklarını ihlal eden, nefreti savunan ve ayrımcılığı veya şiddeti körükleyen ifadeler yine uluslararası hukuk gereğince meşru bir şekilde sınırlandırılabilir.
sen ilgi mi istiyorsun? doğruyu söyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Buğra Aykaç
Adam özgürce fikrini belirtmiş sorun ne? Ayriyeten de direkt ss alıp cimere gönderebilirsin.
Hakaret etsem bile sana ettiğim hakaret yaptığın yorumdan daha masumdur gerçekten. Milli değerlere hakaret etmenin nesi özgürlük ha söyler misin? Burası Amerika değil bir kere Türkiye Cumhuriyeti ve bu ülkede milli değerlere hakaret edilmez edilemez de.

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Kutay
ermeni, yunan, kürt olmak suç mu? insan doğarken ırkını seçebiliyor mu?
hayır seçemiyor ve suç değil fakat;
ırk ayrımını yaparken , 100 yılı aşkındır tek parça ayakta kalmayı başarmış bağımsız bir cumhuriyeti , devleti ve milleti ayırma düşüncesine girmek ve partizanlığını yapmak , terörizmi desteklemek , yaşadığı ülkeye saygı duymamak ve fikirlerine ters düşmek suç.
Size çok hak verdim hocam
resim çizmeye devam edin.

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Ad
hayır seçemiyor ve suç değil fakat;
ırk ayrımını yaparken , 100 yılı aşkındır tek parça ayakta kalmayı başarmış bağımsız bir cumhuriyeti , devleti ve milleti ayırma düşüncesine girmek ve partizanlığını yapmak , terörizmi desteklemek , yaşadığı ülkeye saygı duymamak ve fikirlerine ters düşmek suç.

resim çizmeye devam edin.
Hocam ben sadece ırkçılık saçma dedim ne alaka şimdi resim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,111
İsim
Yuzarsef
Bayağı guzel bir dille belirtmis degil mi?
Düşmanından övgü mü bekliyordun?
Bu toksit zihniyetin aynısı sende de var. Özgürce fikrini belirtmek hakaret edip milli değerlerine küfür etmek mi?
Bak avrupa değeri bunlar adamlar Fransa da Charles de Gaulle'ye bile sövüyor onu geçtim ABD'de de filmlerinde bile bu durum var. Biri sana küfür ediyor ise karşı tarafın küfür ettiği şeye dönüşmezsin. Burası Rusya vb. gibi otokrat bir ülke değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

*yaşadığın ülkede kimse böyle bir ifadede bulunamaz , ifade özgürlüğü kavramı bu değil.
Mübarek bu ülke AB adayı ve batı yanlısı batı değerleri denen bir kavram var. ABD de George Washington dan Abraham Lincoln'e kadar herkese istediğini diyebilirsin Fransa da AB nin göbeğinde Charles de Gaulle'ye de istediğini diyebilirsin. Burası Rusya veya Kuzey Kore mi?
Gordugunuz gibi.
Apo piçtir p1çtir p1ç kalacak demek onun insan olduğunu söylemek demek. Hangi cani 40K insanı katlettikten sonra bile insan sıfatına konulabilir. Sizde MHP'lisiniz heralde ki ona insan yaftası yapıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dağa çık TSK vursun seni bizde kurtulalım zihniyeti bozuk kardeşim.
Vatan haini iseniz siz çıkın ben gayet memnunum halimden.
Hakaret etsem bile sana ettiğim hakaret yaptığın yorumdan daha masumdur gerçekten. Milli değerlere hakaret etmenin nesi özgürlük ha söyler misin? Burası Amerika değil bir kere Türkiye Cumhuriyeti ve bu ülkede milli değerlere hakaret edilmez edilemez de.
Burası Amerika değil diyerek ne demek istiyorsun ülkeyi Kuzey Kore mi yapacaksınız? 22 Yıldan beri iktidarsınız hala anlamadınız burası Kuzey Kore olmadı olmayacakta. Bir sonraki seçimde gittiğinizde görürüz sizleri de. Hele bi Ümit hocayı getirelim başa o zaman dersiniz biz Rus yanlısı değiliz diye. Bu ülke NATO ülkesi batı değerlerine sıkı sıkıya bağlıdır ABD de bizim müttefikimizdir ve özgürlük konusunda tabii ki ABD gibi olacağız.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,173
Üyeler
165,479
Son üye
SFurkan00
Top Bottom