Kartı silmemek benim hatam ama daha önceden böyle bir şey yaşamamıştımHata %1000000 senin kartını kaydedip para çekmemesini bekleyemezsin.
Sabaha kadar notu okusak yine sen hatalısın arayıp ben yeni üyelik istemiyorum kartımı da silmek istiyorum deseydin çekilmezdi.
Reis parayı nereden çekecek şakamısınız tabii ki kaldırtmaz.yalnız hb premium üyeliğiniz varsa ve o karta bağli ise kaldırtmıyor kartınızı öylede bir saçmalık
Önceden yapman gerekirdi bir şey olmaz artık iş işten geçti kral canın sağolsun.Kartı silmemek benim hatam ama daha önceden böyle bir şey yaşamamıştım
En azından aynı durumu yaşamamak isteyen arkadaşlara rehber olurReis parayı nereden çekecek şakamısınız tabii ki kaldırtmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önceden yapman gerekirdi bir şey olmaz artık iş işten geçti kral canın sağolsun.
yıllık üyelik aliyorsun kayıtlı kartın kalmasını istemiyorum mesela izin vermiyor sadece değişiklik yaptırıyorReis parayı nereden çekecek şakamısınız tabii ki kaldırtmaz.
10 senelik üyelik alsan 10 sene sonra bittiğinde yine ücretini biryerlerden çekmesi gerekir değilmiyıllık üyelik aliyorsun kayıtlı kartın kalmasını istemiyorum mesela izin vermiyor sadece değişiklik yaptırıyor
Aynı durumu yaşamak istemeyen arar söyler istemiyorum yeni üyelik diye kral rahat ol burada %100 hatalı sensin ama canın sağolsun yapacak bir şey yok.En azından aynı durumu yaşamamak isteyen arkadaşlara rehber olur
aynısını amazonda yaşadım tabii ki amazonu suçlamadım kendi hatamı bunu amazonna anlattım sistem 3 aylık para iade edebilceğini soylkedi bana bende 3 aylık parayı iade edin ama kalan 9 ay için bir ticket acın 9 ayında iadesini gerçekleştirelim diye 2 3 güne sonuç geldi onaylanmış hepsini geri yatırdılar herhangi bir abonelik ozelliğinikulanmadığımArkadaşlar öncelikle merhaba ilk defa bir rezillik/şikayet konusu açıyorum. sizin de fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi merak ediyorum.
bazılarınız belki hatırlar geçen sene hepsiburada premium yıllık üyelik kampanyası vardı 180 tl'ye almıştık. bu sene aboneliğimi devam ettirmek istemedim. ve iptal etmeye çalıştığımda webden başvuru yapmam gerektiğini öğrendim. web'den açtım bu kez de ücret tahsil edildikten sonra iptal edebileceğimi daha öncesinde iptal edemeceğimi öğrendim. bunun üzerine kayıtlı kartlarımdan içinde para olmayan papara kartımı favori kart olarak seçtim. çünkü iptal için başka seçeneğim yoktu. kendimce bu yöntemi buldum.
daha sonra 3 gün hesabımda para olmadığı uyarısını aldım ve aboneliğimi devam ettirmek için kartıma bakiye yüklemem gerektiğini söyleyen bildirimler aldım. tam aboneliğim iptal olacak derken o da ne!! akbank'tan 360 tl çekildiğine dair bir bildirim aldım. RIZAM DIŞINDA. sonrasında yaşadıklarım ise;
-iptal için tekrar web'e girdim ve kartıma iade olmayacağını istersem bir aylık ücret kesintisi yapıldıktan sonra kalan tutarın hapsipay hesabına yüklenecileceğini gördüm.
-mh'ye bağlanıp durumu izah ettim yapacak bir şeyleri olmadığını ve istersem hepsipay olarak alabileceğim bilgisi yeniden tarafıma bildirildi. kayıt oluşturulmasını ve ücretin nasıl çekildiyse aynı şekilde aynı kartıma iade edilmesini istedim.
-bugün MH aradı ve sözleşmede istedikleri karttan çekebileceklerini içeren ve abonelik ücreti olduğu için yani bir ürün olmadığı için karta iade yapılamayacağını iadenin hepsipay olarak yapılacağının belirtildiğini ve sözleşmeyi onayladığım söylendi.
sonuç:
-hepsiburada rızam dışında kartımdan çekim yaptı.
-öncesinde bütün kanallar kapalıydı herhangi bir şekilde iptal şansı verilmedi.
-40 TL İÇİN YAPTIKLARININ RESMEN DOLANDIRICILIK OLARAK DEĞERLENDİRİYORUM.
-sözleşmeye böyle bir madde koymaları ise ayrıca utanç verici.
-burada konu çekilen ücret değil izinsiz çekim yapılması.
NOT: arkadaşlar sadece hepsiburada aboneliği kullanmıyorum. netflix, spotify, youtube, amazon prime vb bir sürü aboneliğim var ve hiçbirisi belirttiğim kart dışında bir karttan çekim yapmıyor. aynı kartlarım hepsinde kayıtlı
yorumlarınızı bekliyorum
Dijital aboneliklerde iade oluyor. Ben aldım.Burada hatalı olan sensin.
Aboneliği zaten senin para çekmeden önce iptal etmen gerekirdi.
Dijital aboneliklerde iade olmuyor zaten.
Her firmanın abonelik sözleşmesi farklıdır.
Sen zaten abone olduğunda tüm şartları kabul ediyorsun.
peşin ödüyorsun zaten neden sisteme kayıt edeyim ki kartı mantıklımı sence zorunlu olarak bırakmalarının sebebi olması lazım millet unutsunda saplayalım olabilir10 senelik üyelik alsan 10 sene sonra bittiğinde yine ücretini biryerlerden çekmesi gerekir değilmi
Bunun için süren bitmeye yakın arayıp üyelik yenilemek istemediğini söylersen müşteri hizmetleri seve seve yardımcı olur zaten.
Sen istemeden kartından para çekemezler.