Arama sonuçları: *

1. D

İbrahim ''EBO'' Tilaver hakkında düşünceleriniz nelerdir

Tanımadığım ama anladığım kadarıyla siyasi fikirlerini gizleyen birisi gibi bu kişi. Pek ilgimi çekmiyor.
  2. D

ESKİ PC DEN YENİ PC YE GEÇİŞ (M2 SSD PROBLEMİ)

Yedek al, temiz sürümü kur. Yedeklerini yükle.
  3. D

Dolandırıcı masaj ajansı tarafından gelenler

Evet güzek kardeşim, başta neden bir bilene sormadınız. Yazık 1000tl kaptırdınız. Neyse seçimlerde kural seviyorsan, insan gibi yaşam hakkı savunuyorsan milliyetçi merkeze davetlisin.
  4. D

dolandırıldığınız çıkıyor şu an ve hala sorduğuna göre ailecek bir bakıp uyaptan dosyanız var mı diye bakmadınız.
  5. D

Parayı atana kadar uyaptan baksaydınız hadi onları geçtim bir bilene sorsaydınız. Savcılığa gitmeniz 1000 tl tutmazdı.
  6. D

Lolde panelle tehdit ediliyorum.

İlk o yaptı ise dava açma hakkın var. 6 ay içinde bir işlem yapmazsan dosya düşer.
  7. D

Kimse senin adına dava açamaz, ilk küfür yada zorbalığı yapan sen değilsen git davacı ol. Sen yaptın ise susup otur.
  8. D

Terör ile mücadeleye git şikayetçi ol. Ya da avukat tut, davacı ol. Temiz içeri girmeleri garanti.
  9. D

Çok fazla karabasan görüyorum

Rahat edemediğin için ve yeme alışkanlığın kötü olduğu için yaşıyorsun bunları.
  10. D

Çok fazla karabasan görüyorum

Yattığın yer, beslenme biçimin hepsi etken.
  11. D

Uluslararası uzay istasyonunda thinkpad?

Taş gibi makina sonuçta, kullanım açısından en iyi tercih.
  12. D

İNCE "Kasedi FETÖ yaptı, CHP yaydı"

Türkiyede büyükleşen her şey tehlikelidir. Başta partiler, sonra takımlar. Toplum olarak bunlardan uzaklaşmadıkça büyükleşen gruplar çeteler olmaya devam edecektir.
Top Bottom