Neler Yeni

Lolde panelle tehdit ediliyorum.

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
mustafa çalışır
Maçıma gelen th herkese sövüyordu bende ona karsılık verdim simdi prelerimin adını yazıyor ve bulmakla tehdit ediyor. Gercekten yanıma gelmeyeceğimi biliyorum benimle uğraşırsada her yerden engellerim ama arkadasları rahatsız edeceğinden korkuyorum. Ne yapmalıyım?

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Onur
Maçıma gelen th herkese sövüyordu bende ona karsılık verdim simdi prelerimin adını yazıyor ve bulmakla tehdit ediyor. Gercekten yanıma gelmeyeceğimi biliyorum benimle uğraşırsada her yerden engellerim ama arkadasları rahatsız edeceğinden korkuyorum. Ne yapmalıyım?
Terör ile mücadeleye git şikayetçi ol. Ya da avukat tut, davacı ol. Temiz içeri girmeleri garanti.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,273
İsim
Emre siyah
herhangi bir vukuatında polise gidebilirsin şikayet ediyorsun soruşturma falan filan diyolar açık bir şekilde yapıyorsa da kim olduğu flaan belli olur

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
mustafa çalışır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Terör ile mücadeleye git şikayetçi ol. Ya da avukat tut, davacı ol. Temiz içeri girmeleri garanti.
herhangi bir vukuatında polise gidebilirsin şikayet ediyorsun soruşturma falan filan diyolar açık bir şekilde yapıyorsa da kim olduğu flaan belli olur
İnsan-şempanze son ortak atası olan australtopithecusların saldırısına uğramışsın bu ezik ler sana zerre bir şey yapamaz ama istersen polise bildirebilirsin.
herkesin cevapları için teşekkür ederim. Polise bildirmek istemiyorum çünkü hem reşit değilim hem bende küfür ettim. Ailemi böyle bir olayla meşgul etmek istemiyorum. Başka ne yapabilirim?

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren
herkesin cevapları için teşekkür ederim. Polise bildirmek istemiyorum çünkü hem reşit değilim hem bende küfür ettim. Ailemi böyle bir olayla meşgul etmek istemiyorum. Başka ne yapabilirim?
onun senden güç almasına izin verme kısacası korkma yani kendini bi halt sanmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tipler 10tl ye panel alıp kendine ''sanalcıyım kanka'' diyen tipler olabildiğince uzak dur

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
mustafa çalışır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onun senden güç almasına izin verme kısacası korkma yani kendini bi halt sanmasın.

Bu tipler 10tl ye panel alıp kendine ''sanalcıyım kanka'' diyen tipler olabildiğince uzak dur
Tamamdır hocam,sağolun. Sadece Lol nickimden adres bulabilirler mi? Evime yemek falan sipariş edilmesini istemiyorum.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren
Tamamdır hocam,sağolun. Sadece Lol nickimden adres bulabilirler mi? Evime yemek falan sipariş edilmesini istemiyorum.
O konulara pek hakim değilim yanlış bilgi vermek istemem fakat nickden adres bulmaları pek mümkün değil gibi ama olabilir olamaz demiyorum.

Hanaz

80+ Gold
Sadece sanal zorba salla gerçekte kürdan adam

Max yapabileceği sms bomb oda 3 5 gün sürer sonra salar

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
mustafa çalışır

Max yapabileceği sms bomb oda 3 5 gün sürer sonra salar
Hocam o konuda bi korkum yok zaten engeller geçerim. Yemek isterlerse diye bir endişem var o kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,876
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom