Arama sonuçları: *

1. Doc Hudson.

Yurt dışı telefon kaç ay kullanılır

tamamdır teşekür ederim
  2. Doc Hudson.

iPhone Lara özel bir şey değil dimi 4+4 olayı çevremde bazıları iPhone Lara özel kapanınca daha açılmıyor vs diyorlar
  3. Doc Hudson.

E simi nasıl kullanabilirim
  4. Doc Hudson.

arkadaşlar redmi 13c telefon 4 ay dolucak 2 gün sonra sanırım telefon çift sim ve yurt dışı acaba bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi 4 ay bı sim 4 ay diğer sim mi kullanılıyor yoksa direkt ikisi birden mi 4 ay
  5. Doc Hudson.

Ülke Fethetmeye Gidiyorum katılmak isteyenler konuya (32 kisi olduk)

Motor ustası olarak yazın hocam
  6. Doc Hudson.

Tarih hakkındaDoğru kaynaklar nerde bulabilirim

Merhaba tarihe biraz merak sardım bunu belgesel izleyerek değilde kitap okuyarak değerlendirmek istiyorum doğru bir şekilde tarihi ve kişileri okuyabileceğim bir kaynak önerir misiniz? e-kitap okumak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim Öncelikle büyük iskenderi anlatan bir kitap arıyorum...
  7. Doc Hudson.

Düşündüğünüz en saçma şey neydi ?

Küçükken kolonyağını kolondan çıkan yağ sanıyordum gerçeği öğrenince hemen içmeyi bıraktım 1730276245 Kolonyağı değilmiş zaten kolonya diye yazılıyormuş jskwkqkakkq
  8. Doc Hudson.

Elektronik sigara (puff) vs Düz sigara

Bende puff düşündüm bi ara ama sonradan fark ettim ki bildiğin kimyasal madde çekiyorsun paketten devam tütüne selam
  9. Doc Hudson.

Bilgisayarım Ne Kadar Eder?

Ekipmanlar hakkında bilgim yok ama kasa 10k gibi bir şey eder ekipmanları tekli satarsanız daha fazla eder toplu satarsanız zarar edebilirsiniz
  10. Doc Hudson.

Supremecigartr güvenilir mi?

Supremecigartr güvenilir mi? birkaç ürün almak istiyorum ama emin degilim
  11. Doc Hudson.

2. elden iphone alacak varsa yardımcı olabirim

8 plus 256 mı daha uzun gider yoksa 128 Lik xr mı
  12. Doc Hudson.

Pil 80 de iPhone alınır mı?

Fppro mu ne vardı orda orjinal pil takıyorlar 2k bandına alıpta pili değişirsen ve her şeyi orjinalse daha açılmamışsa mantıklı geldi
  13. Doc Hudson.

Elektrikli bisiklet önerisi

Merhaba 14-17 arası bütcem var elektrikli bisiklet tarzı bişey arıyorum oturma yeri olsun gitsin yeter https://app.hb.biz/jarqlZxnYWtQ Şu modeli buldum nasıldır
  14. Doc Hudson.

Şahlanan Türkiye'nin Şahlanan muhteşem iş ilanı

Gidersek ne istesek vericekler gibi duruyor 😁
  15. Doc Hudson.

Şahlanan Türkiye'nin Şahlanan muhteşem iş ilanı

Meraktan soruyorum yanlış anlasilmasın bu iş için maaş olarak ne belirlemişler
  16. Doc Hudson.

PC satıyorum fiyat belirlemem gerek

Son ne diyorsun tüm set
  17. Doc Hudson.

Hocam bir arkadaştan rica etmiş dükkanına gelen müşteri 18.500 TL bütcesi varmış tüm set son olarak ne olur?
  18. Doc Hudson.

Hepsi 18 düşünürmüsün
  19. Doc Hudson.

Sadece kasa için ne fiyat düşünüyorsun
  20. Doc Hudson.

Burun akintisini aninda ne durdurur

Tuzlu suyu genzine kadar çekip tüm boğazındaki burnundaki sümük balgam vs atarsan birkaç saat akmaz
Top Bottom