Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Dolandırıcılığa bakın

Görünen köy klavuz istemez. Linkten zaten durum anlaşılıyor ama profesyoneller de olabiliyor. Dikkatli olmak lazım bu tarz durumlara.
  2. DonanımFikir

MNG Kargo "Teslim Edilemedi" sorunu

Bazen şubeye de bırakabiliyorlar kargoyu teslim edemeyince. Mesaj vb. geldiyse veya gelmediyse bile bak derim dağıtımdan önceki son mng şubesine çok uzak değilse.
  3. DonanımFikir

.

Yalan gibi . Akıllı telefon nasıl sokabildin askerliğe. Torpilli veya çok zengin isen dediğim önemli değil malesef ülkemizde de... Vodafone ise çark turk telekomda da sil süpür dene . Vodafone en son 5 gb veriyordu uygulamasında. Forum da internet yiyor neticede. Bir de izninde cips kola...
  4. DonanımFikir

HAYIRLI CUMALAR ALLAH’IN RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN

Herkese cümleten hayırlı cumalar.
  5. DonanımFikir

Nasılsınız dostlar??

İdare eder . Mutlu olmak istiyorum bir engel çıkıyor karşıma illaki.
  6. DonanımFikir

Lflfoflflflflf

Ben de abi tavsiyesi vereyim. Sabredeceksin. Çok da zor değil lgs sınavı. Derece yapmayı düşündüğün için tabii ki 1 saat yetmeyebilir ama verimli çalışırsan fazla yormadan diğer işlerine de vakit ayırabilecek dengeyi oluşturursun. Bir de kazanamazsan dünyanın sonu da değil. İyi bir üniversite çok...
  7. DonanımFikir

Ehliyetim var babam hala arabayı vermiyor

Babana daha fazla güven vermeye devam et. Yanında iken daha iyi şekilde araba sür vb. Kaza da yapmışsın kısa sürede bu yüzden babanın sana keyfi araba vermeye güveni azalmıştır zaten.
  8. DonanımFikir

Chatgpt göre 100 yıl sonra türkiye

Camiler usülüne göre dursa çok daha iyimiş. Yapay zeka işte. Caddeler yollar gayet iyi ama önemli olan 100 yıl sonra daha huzurlu olabilmemiz bu arada.
  9. DonanımFikir

1.000.000$ CASH ile Uyanmak

Dediğin şekilde uyanabilsem gelen para ile şirket kurarım veya farklı şekillerde paranın değerini koruyup arttırmaya çalışırım. Belli kısmını da kendim ve ailem sonrasında çevredeki ihtiyacı olan herkese veririm.
  10. DonanımFikir

Ne düşünüyorsanı elinizde gelse napardınız

Tek diyeceğim Hatay'ı kurtaran da Erdoğan mıydı? Atatürk çok uğraştı Anavatanımıza Hatay'ın da dahil olması için . Tarih bilmezler ya da doğruları söylemek istemez bunlar boşa troll demiyorlaar. Diğeri de mültecileri doldurdu ülkemize.
  11. DonanımFikir

Konularıma neden bakılmıyor

Yani o konu ile alakalı gerçekten fikri olmayanın yazması iyi olmaz. Bahsettiğim durum özellikle teknik konular için. Eğer konu dışından bahsediyorsan da bilemiyorum diğer arkadaşların ilgisini çekmiyordur vb. . Tabi başka faktörlerde etkili olabilir.
  12. DonanımFikir

Gaming Room

*Yani kendi zevklerine has figür. Araba olur anime figürü vb. *Yani kitaplık veya dolabı kastettim eğer lazım değilse eklemezsin. *Yatağı odada petek varsa yayacağı ısıyı engellemesin. *Yatağın ya pencereden uzak olsun uyku kaliten için veya pencereye uygun perde takarsın ışık geçirmeyecek.
  13. DonanımFikir

Gaming Room

Yani odayı tasarruflu değerlendir çok büyük oda değil çünkü. Süsleme yapabilirsin figür vb. ayrıca yatağını bir köşeye yerleştir. Masa ve oyuncu koltuğu alırsın. Masaya setubunu dizersin. Dolabı uzunlama olanlardan seçersin koyacağın malzemeler için.
  14. DonanımFikir

Kadın ve Erkekler Neden Eşit değil???

Değerlendirme Olarak Yazdığın Maddelerden Ben de Açıklamayı Yapayım: Öznel Görüşüm bir erkek olarak: 1- Bazı ülkelerde de kadın askerler var . Kadın komutan da görmüştüm bu arada ve tabii ki zorunlu askerlikten bahsetmiyorum. Yani zorunlu askerlik kadınlara da yapılabilir ama daha kısa süreli...
  15. DonanımFikir

Şakaysa komik değilse daha komik 😂

İşte gerçekten sınava da hazırlıyorlar. Noktalama işaretleri de Türkçe sınavlarında çıkabiliyor. İşin şakası bir yana imla hatası kötü bir anlama neden olmadıysa bir imla hatası dert edilmemeli abartılmadıkça . Dilekçe vb. de yazmıyorsun zaten.
  16. DonanımFikir

Aileme sigara içtiğimi nasıl söyleyebilirim ?

Bu kadar mesaj vb. atılmıştır ben de abi tavsiyesi vereyim sana. Sigarayı kökünden bırak . Bunun için azalta azalta bitirmeye bak sigara yerine aromalı sakız veya gazoz güzel alternatif olabilir. Yaşın da genç uzun vadede sağlık sorunları da çıkarabilir. O nedenden ötürü bırakman iyi olur...
  17. DonanımFikir

Naber ? sohbet edelim mi ?

İyiyim sen nasılsın?
  18. DonanımFikir

Laptop mu Masaüstü mü

O tarz dediğin gibi dert yoksa pc hem daha uygun fiyata bulursun performansına oranla hem de daha büyük ekran vb. monitör alırsın pc için ders çalışırken avantaj sağlayabiliyor bence.
  19. DonanımFikir

İtempazar satıcı savcılığa giderim dedi

Netflixde şifre paylaşımı yasak. Yani satıcının yaptığı şey de normal değil. Yani başının ağrıyacağını sanmam çünkü mahkemelik bir durum olacağını sanmam.
  20. DonanımFikir

Donanım arşivi discord linki ne ?

https://discord.gg/TjTRMZd8
Top Bottom