Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Durduk yere söyle bi mail geldi

Mobile Legends Hesap Kurtarma . Mailine kayıtlı bir hesabın yok ise birisi mailini kullanarak hesap oluşturmuş .
  2. DonanımFikir

Abartılı ve Zamansız Yemeyi Seviyor musunuz?

Ben de aşırı yiyorum diyebilirim. Gece yarısı da yemek yediğim oluyor. Bir işle uğraştığın zaman haliyle bir şey yemek de çok akla gelmiyor. Onun da etkisi vardır. Durumu kontrol edebilmen en iyisi.
  3. DonanımFikir

Bayram Namazına Gidiyor Musunuz

Tabi ki gidiyorum.
  4. DonanımFikir

İdam cezası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kesin ve gerçekten ağır suç işlemişse olabilir. Ama adaletin tamamen düzgün işlemesi lazım ki sorun olmasın. Yine de şu devirde idam konusu mantıksız geliyor . En mantıklı olan suçlunun üremesini önleyebilmek.
  5. DonanımFikir

En Hızlı Kargo Hangisi

Bence Sürat ve PTT hariç tercihini yapmanı öneririm. Tabi ki konumuna göre de kargo firmaların gönderim süreleri değişebilir. UPS kargo olabilir . Aras Kargo da olabilir.
  6. DonanımFikir

Dolandırıcı avukat tarafından arandım

Panik üzerine manipüle ettirip sizleri dolandırmaya çalışıyorlar. tabii ki çekemezler . Bilgileri onlara söylemediğin sürece bir şey yapamazlar.
  7. DonanımFikir

Bu hesabı nasıl silebilirim

Profil resmi ve ismini değiştirebilirsin vb. hesap açmak yerine. Doğrudan silinmiyor hesap arkadaşların da dediği gibi.
  8. DonanımFikir

1k mesaja ulaştım. H.o alırım

Hayırlı Olsun. Nice 80+ Goldlara ve Platiniumlara bu forumda.
  9. DonanımFikir

İngiltere Londra'dan ne getirtilir?

Türkiye'de ÖTV'si yüksek ve hacmi ağır olmayan ürünler getirmesi iyi olur. Forma mantıklı TR'de nadir veya pahalıysa. Çay gereksiz bence ama istiyorsan kalır tabi ki. Teknolojik ürünler de olabilir. Konsol vb.
  10. DonanımFikir

İnsanlara konuşmadan yasayabilirmiyim

Öyle bir yaşamı kendine hazır hissediyorsan mantıklı. Köyde şehir kadar imkanın olmayacaksa mantıksız bence. Tabi ki böyle yaşamak da mümkün ama bence aile ile beraber olmalı veya tek olacaksa da araban vb. ile gereğinde ailene ulaşabileceksen mantıklı .
  11. DonanımFikir

Babam asosyel ne yapmam lazım

Sen ve ailen babanı daha fazla mutlu etmeye çalış. Hatta bir şekilde para kazan babana verirsin. Bunlara rağmen olmuyorsa başka bir şey aklıma gelmiyor. Kendi tercihi diyebilirim. Her insan aynı olmuyor.
  12. DonanımFikir

İnternetten nasıl para kazanılır

Keşke öyle olsa. tabii ki beceriye dayalı internet işlerinden çok da olmasa bile kazanabilirsin. Freelancer vb. bahsediyorum. Reklamı çıkan dolandırıcı yatırım siteleri vb. riskli diyebilirim.
  13. DonanımFikir

Dünyanın en iyi aburcuburu sizcede bu değilmi

Bana özelden de belirtebilirdin özel mesajları açık tutuyorum bir şey sormak isteyen vb. olursa diye. https://forum.donanimarsivi.com/konu/okul-itiraf-sayfasini-acmalimi-yoksa-risk-almamalimi.1150242/#post-10336374 Bundan bahsediyorsan aynı sözü kullanan arkadaşa da uyarı verildi zaten.
  14. DonanımFikir

Dünyanın en iyi aburcuburu sizcede bu değilmi

Aburcubur kalmayınca ve hediye de gelmişse çayın yanına gider. Onun dışında para verilmemeli bence bu aburcubura.
  15. DonanımFikir

Azara erişim engeli getirildi

OmeTV kaldı . Acaba neden kapatıldı Azar ?
  16. DonanımFikir

Kaç Korona Virüs Aşısı OLdunuz

Hiç korona aşısı olmadım.
  17. DonanımFikir

Bilgisayarcıya bilgisayarımı temizlettim

Temizliği yapan adam işin ehli ise sorun olmaz.
  18. DonanımFikir

Bacak bacak üstüne atmak kızlarda bir saplantı mıdır?

Yani canı istiyordur ve yapıyordur. Ben çok yapmam -erkeğim- rahat bir ortamda bacak bacak üstüne atarak oturulabilir de.
  19. DonanımFikir

Pttden gelen mesaj gerçekmi

Link zaten ele veriyor durumu. Bir de sana lojistik ücret niye yansıtsın. Alıcı ödemeli herhangi bir sipariş yapmadığın durumda.
  20. DonanımFikir

Telefon alırken nelere dikkat ediyorsunuz

Bence de işlemcisi. Telefonun kasmaması. Kamerasının kötü olmaması. Bir de telefon bataryanın uzun süre götürmesi.
Geri