Arama sonuçları: *

1. D

Sizce iyi mi? satmışim yoksa kötümü

iyi gitmiş
  2. D

İndirimleri bekleyerek aldığım 1 aylık sistemim

hayırlı olsun güzel sistem
  3. D

348 TL em var ne yapabilirim

var hocam
  4. D

smx g72 kısacası linki https://www.trendyol.com/rampage/smx-g72-greedy-usb-siyah-4800dpi-rgb-ledli-makrolu-gaming-oyuncu-mouse-p-36753210
  5. D

Sahurda ne yenmeli?

sucuk yedim dün sahurda birdaha yemeyin çok susuyorsunuz
  6. D

pc im öok kötü ve oyun oynamayı düşünmüyorum o yüzden istemedim 1618332676 benim aslında 370 tlem var ama mouse pad olarak bu iyi mi? ? https://www.trendyol.com/cyber/razer-goliathus-mousepad-70x30-cm-p-32883869/yorumlar?boutiqueId=555740&merchantId=144305
  7. D

teknolojik olarak 348 tl ye ne alabilirim masue var klavye var kulaklık var ve masue pad var
  8. D

Günde Kaç Saat Oyun Oynuyorsunuz? :D

hiç oynamıyorum çünkü pc hiçbir oyunu açmıyor :(
  9. D

İngilizce sınavım var

korkma bende öyleydim ingilizce ne yapıcam diye düşünürdüm hocanın gönderdiği konuları ilk önce okur sonra o konuların içinden kelime ezberlerdim
  10. D

İngilizce sınavım var

ne yap biliyormusun şunu yap sınava başlarken bismillah de bildiğin tüm duayı oku öyle başla çalışma konusuna gelincede hoca zaten konuları göndermiştir o konulardan kelime ezberle (DALGA geçme gibi bi söz konusu değildir) 1617383068 ve comarative ıf clause gibi konularada çalışabilirsin simple...
  11. D

Annem korona oldu... (HORTLATMAYIN KONU 5 AYLIK)

hocam ben ayına bakmadım :( 1617380592 hem geçmiş olsun demek kötü bir şey değil
  12. D

Annem korona oldu... (HORTLATMAYIN KONU 5 AYLIK)

geçmiş olsun :(
  13. D

başım büyük belada! :(

hiç kimse oğlunun kötülüğün istemez ve seni istediğin liseye gönderirler
  14. D

mecbur babandan kalk af dile ama ilk önce eve geldiğinde seni öyle kapı kilitli bulmasın kapıyı aç baba özür dilerim birdaha olmaz vb. gibi şeyler söyle baban belki 1 yada 2 tane vurur sonra 5 gün azarlarlar sonra düzelir her şey ama ramlere napar bilemem
  15. D

mesela bende daha ilk okula gidiyordum bizim hoca trafik sıkışıkmış geç gelecekmiş bizim okulda bir tane hoca vardı gıcık o dedi işte hocanız ayağı kırldı gelemez filan tabi bizde korktuk 6 kişi demirliklerin üstünden atladık sonra eve gittik annem sordu oğlum noldu herşeyi anlattım sonra bizim...
  16. D

tutmaz hocam
  17. D

mantıklı :))))
  18. D

ayn 1617378573 birdaha yapmam vb. şeyler söyle ama neden okuldan kaçtın onu anlamadım
  19. D

eğer baktılar konuşmaktan anlamadılar kaç kapıyı gene kitle
  20. D

o zman biraz sıkıntı baban aldıysa ramleri kırmaz ama o anda sinirlenirse kırma ihtimali %80 o yüzden düzgünce konuş sonrada ailene bağlı
Top Bottom