Neler Yeni

başım büyük belada! :(

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Okuldan kaçmanın zararları:
Eğer bunu bir moderatör kontrol ediyorsa bu kesinlikle troll değil! Orta 8'deyim bizim arkadaşlar arada sırada okuldan kaçıyorlardı güvenlikte o kaçan çocuklardan birinin annesiydi güvenlikçi kadın kaçan çocuklara hep yardım ederdi. Ne öğretmenler bir şey derdi ne başkası.Bende 2 haftadan beri kaçmaya başlamıştım yeni okula geçeceğiz ve okuduğumuz okul küçüktü o yüzden haftada sadece 2 gün okula gidiyorduk. Her neyse işte kısa kesiyorum ilk bir kaç gün mükemmeldi arkadaşlarla dolaşıyoruz yemek ısmarlıyorlar falan son gün yani bu gün bir arkadaşımla yakalandık! Öğretmenlere rezil olduk öğrenciler zerre umrumda değil hatta havalı bulanı bile vardı velasıl annem babamın haberi oldu ilk önce o dersdeki din kültürü hocası bizi ispitlemiş ilk önce arkadaşımın annesi arkadaşımı aradı telefon ile benimde telefonum yoktu neyse arkadaşımın annesi;" niye okuldan kaçtın len" derken sırada müdür yardımcısı geldi 2 yıl önceden bir çocukla kavgalı olduğumuz için ufak bi disiplin cezası yemiştim o hoca beni unuttmuştu ama ben nasıl bir işe girdiğimiz farkındaydım hoca 10dakika kan kustu babamıda aramış haliyle babamda annemi aramış okul bitsinde kurtulalımdan çok keşke hiç bitmesede eve gelmek zorunda olmasaydıkdı kafamız daha sonra tabi arkadaşımın yaptığı şeyler çok olduğu için annesi hiç takmadı bile kapat işim var dedi yani arkadaşım cezadan kurtuldu bende korkuyla eve doğru yol alırken dedim ki annem bana vurmaya başladığı an oturma odasının içinde gördüğüm bir anahtar vardı onla kapıyı kapatır annemden kurtulur çok rahat 10 gün orada kalırım diye düşünmüştüm ama gerçekte kapıyı açtım napıyon dedi bende iyi dedim geçtim oturma odasına anahtarı arıyorum yok hiçbirşeyde annemde o sırada "seni yatılıya verecez" diye korkutmaya çalışıyor ama "YEMEZLER" anahtarı buldum kapıyı kilitledim babam her an gelebilir odamdada küçük kız kardeşimi uyutmuş uyandığında kapıyı açmam gerekecek har haliyle dayak yiyeceğim gibi gözüküyor hadi dayağı geçtim babama 3 gün öncesinden ram sipariş ettirdiydim onu gofret gibi kırmasından korkuyorum ayrıca o hoca önceki günlerdede kaçtığımı öğrenmiş babama dedimi bilmiyorum yada matematikten 25 aldı ama inkilaptan 95 aldı kopyamı çekti senin çocuk demesinden korkuyorum(çekmedim) ayrıca dediğim gibi 1-2 yıl önce aldığım uyarıdanda bizimkilerin haberi yok acaba hepsini aynı anda öğrenirlerse öldürülme şansım var mı? bu arada matemakitten nasıl 25 aldığımı bende anlamadım aslında istediğim lisenin notunu tutturdum ama bizimkiler anlamaz ne yapmalıyım acaba kardeşimi rehin alıp birkaç gün dayansam mı?

Skyline R34

80+ Bronze
Eğer bunu bir moderatör kontrol ediyorsa bu kesinlikle troll değil! Orta 8'deyim bizim arkadaşlar arada sırada okuldan kaçıyorlardı güvenlikte o kaçan çocuklardan birinin annesiydi güvenlikçi kadın kaçan çocuklara hep yardım ederdi. Ne öğretmenler bir şey derdi ne başkası.Bende 2 haftadan beri kaçmaya başlamıştım yeni okula geçeceğiz ve okuduğumuz okul küçüktü o yüzden haftada sadece 2 gün okula gidiyorduk. Her neyse işte kısa kesiyorum ilk bir kaç gün mükemmeldi arkadaşlarla dolaşıyoruz yemek ısmarlıyorlar falan son gün yani bu gün bir arkadaşımla yakalandık! Öğretmenlere rezil olduk öğrenciler zerre umrumda değil hatta havalı bulanı bile vardı velasıl annem babamın haberi oldu ilk önce o dersdeki din kültürü hocası bizi ispitlemiş ilk önce arkadaşımın annesi arkadaşımı aradı telefon ile benimde telefonum yoktu neyse arkadaşımın annesi;" niye okuldan kaçtın len" derken sırada müdür yardımcısı geldi 2 yıl önceden bir çocukla kavgalı olduğumuz için ufak bi disiplin cezası yemiştim o hoca beni unuttmuştu ama ben nasıl bir işe girdiğimiz farkındaydım hoca 10dakika kan kustu babamıda aramış haliyle babamda annemi aramış okul bitsinde kurtulalımdan çok keşke hiç bitmesede eve gelmek zorunda olmasaydıkdı kafamız daha sonra tabi arkadaşımın yaptığı şeyler çok olduğu için annesi hiç takmadı bile kapat işim var dedi yani arkadaşım cezadan kurtuldu bende korkuyla eve doğru yol alırken dedim ki annem bana vurmaya başladığı an oturma odasının içinde gördüğüm bir anahtar vardı onla kapıyı kapatır annemden kurtulur çok rahat 10 gün orada kalırım diye düşünmüştüm ama gerçekte kapıyı açtım napıyon dedi bende iyi dedim geçtim oturma odasına anahtarı arıyorum yok hiçbirşeyde annemde o sırada "seni yatılıya verecez" diye korkutmaya çalışıyor ama "YEMEZLER" anahtarı buldum kapıyı kilitledim babam her an gelebilir odamdada küçük kız kardeşimi uyutmuş uyandığında kapıyı açmam gerekecek har haliyle dayak yiyeceğim gibi gözüküyor hadi dayağı geçtim babama 3 gün öncesinden ram sipariş ettirdiydim onu gofret gibi kırmasından korkuyorum ayrıca o p1c hoca önceki günlerdede kaçtığımı öğrenmiş babama dedimi bilmiyorum yada matematikten 25 aldı ama inkilaptan 95 aldı kopyamı çekti senin çocuk demesinden korkuyorum(çekmedim) ayrıca dediğim gibi 1-2 yıl önce aldığım uyarıdanda bizimkilerin haberi yok acaba hepsini aynı anda öğrenirlerse öldürülme şansım var mı? bu arada matemakitten nasıl 25 aldığımı bende anlamadım aslında istediğim lisenin notunu tutturdum ama bizimkiler anlamaz ne yapmalıyım acaba kardeşimi rehin alıp birkaç gün dayansam mı?

not: annem o yakalanan arkadaşı aramış 2 kez bizde duymamışız telefonu sessizdeydi diye arkadaşın daha sonra tahmin ettiğim gibi "bu çocuğun yanında dolaşmana izin vermiyorum!" dedi annem. halbuki o benim 4 yıllık arkadaşım ne arkadaşlarımdan ne çevremden nede ne yaptığımdan haberleri var işte böyle boş bir aileyiz :(

not: size yaşanacakların ufak bir örneğini anlatayım: eskiden ben ilkokuldayken her anne baba çocuklarına okul kitabını okuturken kalemle gösterirlerde benimkisi oklava ile gösteriyordu evde ayda 1 oklava kırılırdı ne yapacağımı bilmiyorum taktik please :(
İlk olarak rame elvade de ikinci olarak babn geldiği evin kapısının önüne ayakkabı ile geç baban şidete başvurursa kapıdan kaç bunlar konuşmadan anlamaz ilk okula giden çocuğa oklava nedir ya ?

majorw0w

80+ Silver
ram benden önce babamın eline geçecek nasıl saklayailirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok abi mesele dayak değil ramler gitti ona yanıyorum
Bazı şeyleri düşünmen gerekir bak bu meseleler olmuş sen tedbirini almamışsin. Okuldan kaçmak iyi bir şey değil. Sana vurmadan direk ağlamaya başla az vurur en azından.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Aga otur lgs çalış kaldı şurda 2 ay okuldan kaçma matematikten 25 aldığında göre matematiğin kötü otur matematik çalış iyi bir lise kazan

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası