Neler Yeni

başım büyük belada! :(

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
mesela bende daha ilk okula gidiyordum bizim hoca trafik sıkışıkmış geç gelecekmiş bizim okulda bir tane hoca vardı gıcık o dedi işte hocanız ayağı kırldı gelemez filan tabi bizde korktuk 6 kişi demirliklerin üstünden atladık sonra eve gittik annem sordu oğlum noldu herşeyi anlattım sonra bizim hoca okula geldi bizi okula çağırdı bizde gitmedik

knk ailen senin için çabalıyor bak bende onlar gibi olucam belki senin gözünde ama senin okuman için başında nöbet tutuyolar gururuna yedirememek yerine gelip burda onları suçluyorsun onların sana böyle emek harcaması kabahat
abi ben onları hiç suçlamadım ki? zaten bu yaptığım sadece bu yıl olan bir şey benim ders notlarımda gidebildiğim liseler babamınkinden çok daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okadar şey içinden cidden Ramlere mi yanıyorsun ?
abi ceza almamışım notlarım iyi güzel bir liseye gideceğim bir sorunum yok daha önce biraz dayağını yemişimdir bizimkilerin ama dayak dediğin bi kez olacak olup bitecek ama birdaha ram istediğimde gelmeyecek

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
mecbur babandan kalk af dile ama ilk önce eve geldiğinde seni öyle kapı kilitli bulmasın kapıyı aç baba özür dilerim birdaha olmaz vb. gibi şeyler söyle baban belki 1 yada 2 tane vurur sonra 5 gün azarlarlar sonra düzelir her şey ama ramlere napar bilemem
babam daha gelmedi odamdayım anahtarı buldum kapı kilitli kardeşim hala uyuyor

mecbur babandan kalk af dile ama ilk önce eve geldiğinde seni öyle kapı kilitli bulmasın kapıyı aç baba özür dilerim birdaha olmaz vb. gibi şeyler söyle baban belki 1 yada 2 tane vurur sonra 5 gün azarlarlar sonra düzelir her şey ama ramlere napar bilemem
işin kötüsü seni yatılıya vereceğiz diyorlar yatılı koymaz ama istediğim liseye gidememiş olurum böyle birşeyi yaparlarmı yaparlar ama sahtede olabilir

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
abi ben onları hiç suçlamadım ki? zaten bu yaptığım sadece bu yıl olan bir şey benim ders notlarımda gidebildiğim liseler babamınkinden çok daha iyi

abi ceza almamışım notlarım iyi güzel bir liseye gideceğim bir sorunum yok daha önce biraz dayağını yemişimdir bizimkilerin ama dayak dediğin bi kez olacak olup bitecek ama birdaha ram istediğimde gelmeyecek
LGS'ye giriceksin son sınıfsın yapmaman gereken şeyler yapmışsın bundan kaçışın yok.

LGS'ye giriceksin son sınıfsın yapmaman gereken şeyler yapmışsın bundan kaçışın yok.
lgs değilde not ortalaması ile gireceğim ben bilişim okumak istiyorum sadece bir lise var bilişimi lgs ile alan ama babamda o liseden mezun seni oraya yollamam çok kötü orası diyor o yüzden not ortalamsı ile gideceğim

hiç kimse oğlunun kötülüğün istemez ve seni istediğin liseye gönderirler
öylede düşününce çok bir sorun olmayacak gibi geliyor dayak sorun değil ama fiziksel olarak koymaz ama zihinsel olarak çok büyük bir saldırı güçleri var

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom