dghfhfdfgh
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz para biriktireyim kamera alacam zaten hocamMaşallah iki sezonluk dizi çıkar buradan
biraz para biriktireyim kamera alacam zaten hocamMaşallah iki sezonluk dizi çıkar buradan
İsmin bile forum kurallarına aykırı kardeşim sen her türlü dayak yiyeceksin yani zararın neresinden dönersen kârdır.Abi ne diyorum annem beni kitap okuturken elinde oklava ile beklerdi diyorum yani daha açık nasıl söyleyebilirim
yok abi ben zaten cehennemliğim onu kabul ediyorumda bu durum fark edildi bundan en az zararla nasıl çıkarımHata sende neden okuldan kaçıyorsun. Gülü seven dikenine katlanır. Hak etmissin
abi ismimin nesi var ki?İsmin bile forum kurallarına aykırı kardeşim sen her türlü dayak yiyeceksin yani zararın neresinden dönersen kârdır.
yok abi ben zaten cehennemliğim onu kabul ediyorumda bu durum fark edildi bundan en az zararla nasıl çıkarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
abi ismimin nesi var ki?
tamam abi bilgilendirdiğin için sağolDONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI
Donanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.forum.donanimarsivi.com
• C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
YASAKTIR!
gel bunu sen anlat aileme reiz uyusam hocalar kızıyor zaten gelmek zorunda değilsiniz diyorlar ama zorundayız yoksa döveceklerki döveceklerkanka şuan birçok kişinin merak ettiği soru neden kaçtığın olm madem istemiyon direk baştan gitme okuldayken kaçıp adamları niye kışkırtıyon yada derste uyu usta
troll değilde bu arada isim nasıl değiştiriliyorTrol konu gibi geldi ama neyse...
knk ailen senin için çabalıyor bak bende onlar gibi olucam belki senin gözünde ama senin okuman için başında nöbet tutuyolar gururuna yedirememek yerine gelip burda onları suçluyorsun onların sana böyle emek harcaması kabahatgel bunu sen anlat aileme reiz uyusam hocalar kızıyor zaten gelmek zorunda değilsiniz diyorlar ama zorundayız yoksa döveceklerki dövecekler
troll değilde bu arada isim nasıl değiştiriliyor
babam daha gelmedi odamdayım anahtarı buldum kapı kilitli kardeşim hala uyuyorNeredesin şu an? Son durum nedir? Trol mü değil mi anlayacağız şimdi.
Okadar şey içinden cidden Ramlere mi yanıyorsun ?ram benden önce babamın eline geçecek nasıl saklayailirim?
yok abi mesele dayak değil ramler gitti ona yanıyorum