Neler Yeni

başım büyük belada! :(

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Abi ne diyorum annem beni kitap okuturken elinde oklava ile beklerdi diyorum yani daha açık nasıl söyleyebilirim
İsmin bile forum kurallarına aykırı kardeşim sen her türlü dayak yiyeceksin yani zararın neresinden dönersen kârdır.

Hata sende neden okuldan kaçıyorsun. Gülü seven dikenine katlanır. Hak etmissin
yok abi ben zaten cehennemliğim onu kabul ediyorumda bu durum fark edildi bundan en az zararla nasıl çıkarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsmin bile forum kurallarına aykırı kardeşim sen her türlü dayak yiyeceksin yani zararın neresinden dönersen kârdır.
abi ismimin nesi var ki?

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yok abi ben zaten cehennemliğim onu kabul ediyorumda bu durum fark edildi bundan en az zararla nasıl çıkarım

abi ismimin nesi var ki?

• C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.

YASAKTIR!

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
kanka şuan birçok kişinin merak ettiği soru neden kaçtığın olm madem istemiyon direk baştan gitme okuldayken kaçıp adamları niye kışkırtıyon yada derste uyu usta

kanka şuan birçok kişinin merak ettiği soru neden kaçtığın olm madem istemiyon direk baştan gitme okuldayken kaçıp adamları niye kışkırtıyon yada derste uyu usta
gel bunu sen anlat aileme reiz uyusam hocalar kızıyor zaten gelmek zorunda değilsiniz diyorlar ama zorundayız yoksa döveceklerki dövecekler

Trol konu gibi geldi ama neyse...
troll değilde bu arada isim nasıl değiştiriliyor

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neredesin şu an? Son durum nedir? Trol mü değil mi anlayacağız şimdi.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
gel bunu sen anlat aileme reiz uyusam hocalar kızıyor zaten gelmek zorunda değilsiniz diyorlar ama zorundayız yoksa döveceklerki dövecekler

troll değilde bu arada isim nasıl değiştiriliyor
knk ailen senin için çabalıyor bak bende onlar gibi olucam belki senin gözünde ama senin okuman için başında nöbet tutuyolar gururuna yedirememek yerine gelip burda onları suçluyorsun onların sana böyle emek harcaması kabahat

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Yav oğlum korkma, en fazla döver. Hatta adam gibi ye dayağını itiraf et, yalancı olduğunu düşünmesin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom