başım büyük belada! :(

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
258
Eğer bunu bir moderatör kontrol ediyorsa bu kesinlikle troll değil! Orta 8'deyim bizim arkadaşlar arada sırada okuldan kaçıyorlardı güvenlikte o kaçan çocuklardan birinin annesiydi güvenlikçi kadın kaçan çocuklara hep yardım ederdi. Ne öğretmenler bir şey derdi ne başkası.Bende 2 haftadan beri kaçmaya başlamıştım yeni okula geçeceğiz ve okuduğumuz okul küçüktü o yüzden haftada sadece 2 gün okula gidiyorduk. Her neyse işte kısa kesiyorum ilk bir kaç gün mükemmeldi arkadaşlarla dolaşıyoruz yemek ısmarlıyorlar falan son gün yani bu gün bir arkadaşımla yakalandık! Öğretmenlere rezil olduk öğrenciler zerre umrumda değil hatta havalı bulanı bile vardı velasıl annem babamın haberi oldu ilk önce o dersdeki din kültürü hocası bizi ispitlemiş ilk önce arkadaşımın annesi arkadaşımı aradı telefon ile benimde telefonum yoktu neyse arkadaşımın annesi;" niye okuldan kaçtın len" derken sırada müdür yardımcısı geldi 2 yıl önceden bir çocukla kavgalı olduğumuz için ufak bi disiplin cezası yemiştim o hoca beni unuttmuştu ama ben nasıl bir işe girdiğimiz farkındaydım hoca 10dakika kan kustu babamıda aramış haliyle babamda annemi aramış okul bitsinde kurtulalımdan çok keşke hiç bitmesede eve gelmek zorunda olmasaydıkdı kafamız daha sonra tabi arkadaşımın yaptığı şeyler çok olduğu için annesi hiç takmadı bile kapat işim var dedi yani arkadaşım cezadan kurtuldu bende korkuyla eve doğru yol alırken dedim ki annem bana vurmaya başladığı an oturma odasının içinde gördüğüm bir anahtar vardı onla kapıyı kapatır annemden kurtulur çok rahat 10 gün orada kalırım diye düşünmüştüm ama gerçekte kapıyı açtım napıyon dedi bende iyi dedim geçtim oturma odasına anahtarı arıyorum yok hiçbirşeyde annemde o sırada "seni yatılıya verecez" diye korkutmaya çalışıyor ama "YEMEZLER" anahtarı buldum kapıyı kilitledim babam her an gelebilir odamdada küçük kız kardeşimi uyutmuş uyandığında kapıyı açmam gerekecek har haliyle dayak yiyeceğim gibi gözüküyor hadi dayağı geçtim babama 3 gün öncesinden ram sipariş ettirdiydim onu gofret gibi kırmasından korkuyorum ayrıca o sevgili hoca önceki günlerdede kaçtığımı öğrenmiş babama dedimi bilmiyorum yada matematikten 25 aldı ama inkilaptan 95 aldı kopyamı çekti senin çocuk demesinden korkuyorum(çekmedim) ayrıca dediğim gibi 1-2 yıl önce aldığım uyarıdanda bizimkilerin haberi yok acaba hepsini aynı anda öğrenirlerse öldürülme şansım var mı? bu arada matemakitten nasıl 25 aldığımı bende anlamadım aslında istediğim lisenin notunu tutturdum ama bizimkiler anlamaz ne yapmalıyım acaba kardeşimi rehin alıp birkaç gün dayansam mı?

not: annem o yakalanan arkadaşı aramış 2 kez bizde duymamışız telefonu sessizdeydi diye arkadaşın daha sonra tahmin ettiğim gibi "bu çocuğun yanında dolaşmana izin vermiyorum!" dedi annem. halbuki o benim 4 yıllık arkadaşım ne arkadaşlarımdan ne çevremden nede ne yaptığımdan haberleri var işte böyle boş bir aileyiz :(

not: size yaşanacakların ufak bir örneğini anlatayım: eskiden ben ilkokuldayken her anne baba çocuklarına okul kitabını okuturken kalemle gösterirlerde benimkisi oklava ile gösteriyordu evde ayda 1 oklava kırılırdı ne yapacağımı bilmiyorum taktik please :(

Son düzenleme:
Maşallah iki sezonluk dizi çıkar buradan

Her şeyi geçtim de, neden öldürüleceğini düşünüyorsun ki? Senin yaptıkların da hoş değil ama öyle bir ihtimal olmaz diye düşünüyorum. Kapıyı kilitleme, düzgünce konuş ailenle. Daha fazla sinirlenirler öyle yaparsan.

Her şeyi geçtim de, neden öldürüleceğini düşünüyorsun ki? Senin yaptıkların da hoş değil ama öyle bir ihtimal olmaz diye düşünüyorum. Kapıyı kilitleme, düzgünce konuş ailenle. Daha fazla sinirlenirler öyle yaparsan.
harbiden ne öldürülmesi ya 😄

o öldürülme kısmı espri lsun diyeydide yaptığımın yanlış olduğunu bende anlıyorum ama sevmediğim dersi anlamıyorumki aslında hocalar gazete okur gibi okuyor bir şey anlamıyorum zaten korona var bizde her il gibi kırmızı olduk eve virüstaşımanın ne anlamı varki boş yere

Eğer bunu bir moderatör kontrol ediyorsa bu kesinlikle troll değil! Orta 8'deyim bizim arkadaşlar arada sırada okuldan kaçıyorlardı güvenlikte o kaçan çocuklardan birinin annesiydi güvenlikçi kadın kaçan çocuklara hep yardım ederdi. Ne öğretmenler bir şey derdi ne başkası.Bende 2 haftadan beri kaçmaya başlamıştım yeni okula geçeceğiz ve okuduğumuz okul küçüktü o yüzden haftada sadece 2 gün okula gidiyorduk. Her neyse işte kısa kesiyorum ilk bir kaç gün mükemmeldi arkadaşlarla dolaşıyoruz yemek ısmarlıyorlar falan son gün yani bu gün bir arkadaşımla yakalandık! Öğretmenlere rezil olduk öğrenciler zerre umrumda değil hatta havalı bulanı bile vardı velasıl annem babamın haberi oldu ilk önce o dersdeki din kültürü hocası bizi ispitlemiş ilk önce arkadaşımın annesi arkadaşımı aradı telefon ile benimde telefonum yoktu neyse arkadaşımın annesi;" niye okuldan kaçtın len" derken sırada müdür yardımcısı geldi 2 yıl önceden bir çocukla kavgalı olduğumuz için ufak bi disiplin cezası yemiştim o hoca beni unuttmuştu ama ben nasıl bir işe girdiğimiz farkındaydım hoca 10dakika kan kustu babamıda aramış haliyle babamda annemi aramış okul bitsinde kurtulalımdan çok keşke hiç bitmesede eve gelmek zorunda olmasaydıkdı kafamız daha sonra tabi arkadaşımın yaptığı şeyler çok olduğu için annesi hiç takmadı bile kapat işim var dedi yani arkadaşım cezadan kurtuldu bende korkuyla eve doğru yol alırken dedim ki annem bana vurmaya başladığı an oturma odasının içinde gördüğüm bir anahtar vardı onla kapıyı kapatır annemden kurtulur çok rahat 10 gün orada kalırım diye düşünmüştüm ama gerçekte kapıyı açtım napıyon dedi bende iyi dedim geçtim oturma odasına anahtarı arıyorum yok hiçbirşeyde annemde o sırada "seni yatılıya verecez" diye korkutmaya çalışıyor ama "YEMEZLER" anahtarı buldum kapıyı kilitledim babam her an gelebilir odamdada küçük kız kardeşimi uyutmuş uyandığında kapıyı açmam gerekecek har haliyle dayak yiyeceğim gibi gözüküyor hadi dayağı geçtim babama 3 gün öncesinden ram sipariş ettirdiydim onu gofret gibi kırmasından korkuyorum ayrıca o p1c hoca önceki günlerdede kaçtığımı öğrenmiş babama dedimi bilmiyorum yada matematikten 25 aldı ama inkilaptan 95 aldı kopyamı çekti senin çocuk demesinden korkuyorum(çekmedim) ayrıca dediğim gibi 1-2 yıl önce aldığım uyarıdanda bizimkilerin haberi yok acaba hepsini aynı anda öğrenirlerse öldürülme şansım var mı? bu arada matemakitten nasıl 25 aldığımı bende anlamadım aslında istediğim lisenin notunu tutturdum ama bizimkiler anlamaz ne yapmalıyım acaba kardeşimi rehin alıp birkaç gün dayansam mı?

not: annem o yakalanan arkadaşı aramış 2 kez bizde duymamışız telefonu sessizdeydi diye arkadaşın daha sonra tahmin ettiğim gibi "bu çocuğun yanında dolaşmana izin vermiyorum!" dedi annem. halbuki o benim 4 yıllık arkadaşım ne arkadaşlarımdan ne çevremden nede ne yaptığımdan haberleri var işte böyle boş bir aileyiz :(

not: size yaşanacakların ufak bir örneğini anlatayım: eskiden ben ilkokuldayken her anne baba çocuklarına okul kitabını okuturken kalemle gösterirlerde benimkisi oklava ile gösteriyordu evde ayda 1 oklava kırılırdı ne yapacağımı bilmiyorum taktik please :(
1. cisi birdaha böyle şey yapma 2. kardeşini rehin almak filan geç kapıyı aç gir güzel dayak yiyeceksende ye ramleri sakla ama paşalar gibi dayağını ye sonra zaten 3 4 gün azarlarlar biter

Manyak mısın kardeşim sakın böyle bir şey yapma.

Kardeşim eğer ailende ciddi psikolojik sorunlu (hastaneye yatacak kadar) kimse yoksa niye öldürülesin?
Çocuk ne kadar haylaz olursa olsun aile hep sever, hep kabul eder.
yav sizde espriden anlayın be hocam zaten aklıma geliyor en son babamdan ser dayak yediğimde yorgana girmiştim önce beni attı zırhımı kırdı sonra dövmeye başladı

Yapman gerekeni söylüyorum, düzgünce ailenin karşısına çık özür dile, birkaç gün boyunca da göze batacak hareketlerden kaçın.

Eğer bunu bir moderatör kontrol ediyorsa bu kesinlikle troll değil! Orta 8'deyim bizim arkadaşlar arada sırada okuldan kaçıyorlardı güvenlikte o kaçan çocuklardan birinin annesiydi güvenlikçi kadın kaçan çocuklara hep yardım ederdi. Ne öğretmenler bir şey derdi ne başkası.Bende 2 haftadan beri kaçmaya başlamıştım yeni okula geçeceğiz ve okuduğumuz okul küçüktü o yüzden haftada sadece 2 gün okula gidiyorduk. Her neyse işte kısa kesiyorum ilk bir kaç gün mükemmeldi arkadaşlarla dolaşıyoruz yemek ısmarlıyorlar falan son gün yani bu gün bir arkadaşımla yakalandık! Öğretmenlere rezil olduk öğrenciler zerre umrumda değil hatta havalı bulanı bile vardı velasıl annem babamın haberi oldu ilk önce o dersdeki din kültürü hocası bizi ispitlemiş ilk önce arkadaşımın annesi arkadaşımı aradı telefon ile benimde telefonum yoktu neyse arkadaşımın annesi;" niye okuldan kaçtın len" derken sırada müdür yardımcısı geldi 2 yıl önceden bir çocukla kavgalı olduğumuz için ufak bi disiplin cezası yemiştim o hoca beni unuttmuştu ama ben nasıl bir işe girdiğimiz farkındaydım hoca 10dakika kan kustu babamıda aramış haliyle babamda annemi aramış okul bitsinde kurtulalımdan çok keşke hiç bitmesede eve gelmek zorunda olmasaydıkdı kafamız daha sonra tabi arkadaşımın yaptığı şeyler çok olduğu için annesi hiç takmadı bile kapat işim var dedi yani arkadaşım cezadan kurtuldu bende korkuyla eve doğru yol alırken dedim ki annem bana vurmaya başladığı an oturma odasının içinde gördüğüm bir anahtar vardı onla kapıyı kapatır annemden kurtulur çok rahat 10 gün orada kalırım diye düşünmüştüm ama gerçekte kapıyı açtım napıyon dedi bende iyi dedim geçtim oturma odasına anahtarı arıyorum yok hiçbirşeyde annemde o sırada "seni yatılıya verecez" diye korkutmaya çalışıyor ama "YEMEZLER" anahtarı buldum kapıyı kilitledim babam her an gelebilir odamdada küçük kız kardeşimi uyutmuş uyandığında kapıyı açmam gerekecek har haliyle dayak yiyeceğim gibi gözüküyor hadi dayağı geçtim babama 3 gün öncesinden ram sipariş ettirdiydim onu gofret gibi kırmasından korkuyorum ayrıca o p1c hoca önceki günlerdede kaçtığımı öğrenmiş babama dedimi bilmiyorum yada matematikten 25 aldı ama inkilaptan 95 aldı kopyamı çekti senin çocuk demesinden korkuyorum(çekmedim) ayrıca dediğim gibi 1-2 yıl önce aldığım uyarıdanda bizimkilerin haberi yok acaba hepsini aynı anda öğrenirlerse öldürülme şansım var mı? bu arada matemakitten nasıl 25 aldığımı bende anlamadım aslında istediğim lisenin notunu tutturdum ama bizimkiler anlamaz ne yapmalıyım acaba kardeşimi rehin alıp birkaç gün dayansam mı?

Dayağıni paşa paşa ye abicim yapacak bişey yok.

1. cisi birdaha böyle şey yapma 2. kardeşini rehin almak filan geç kapıyı aç gir güzel dayak yiyeceksende ye ramleri sakla ama paşalar gibi dayağını ye sonra zaten 3 4 gün azarlarlar biter
ram benden önce babamın eline geçecek nasıl saklayailirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dayağıni paşa paşa ye abicim yapacak bişey yok.
yok abi mesele dayak değil ramler gitti ona yanıyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri