Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Asteğmen askerliğe devam etmek isteyebilir mi

Arkadaşlar kafama çok takıldı internette de cevabını bulamadım.Lisans mezunu birisi askerlik için asteğmen olarak başvurup seçilirse ve asker olarak hayatına devam etmek istese teğmen yani subay olarak mı devam etmiş oluyor? Asteğmenler son 3 ay teğmen oluyormuş sanırım.
  2. Dusmax

IP68 Telefonlarda su altı resim video çekmek

Tamamdır teşekür ederim.
  3. Dusmax

Tamamdır teşekkürler
  4. Dusmax

Yani hiç öyle bir şey denenmez mi diyorsunuz?
  5. Dusmax

Elektrikten dolayı oksitlenmeden dolayı mı takmamamız gerekiyor?
  6. Dusmax

Bir sorun çıkartmaz yani kısa çekimler.Ve mikrofon ile hoparlörde ki su nasıl temizleniyor?
  7. Dusmax

Arkadaşlar böyle bir şey telefona zarar veriyor mu? Yeni telefonların bir çoğunda IP68 su toz dayanıklılığı var.Ve bu telefonlar ile denizde suyun altında fotoğraf video çekmek telefona zarar verir mi?
  8. Dusmax

Gmail ve Hotmail hesap adreslerimi nasıl değiştirebilirim?

Arkadaşlar kullanmış olduğum gmail ve hotmail eskiden beri olduğu için utandığım adreslere sahipler.Bunların adresini nasıl değiştirebilirim?
  9. Dusmax

Bir fotoğrafı 4000-5000 kere çoğaltma nasıl yapılabilir

Alıntılamak içindi :D
  10. Dusmax

Yapanlar var bir sürü 1668451562 Tek tek atıyor fotoğrafı
  11. Dusmax

Arkadaşlar arkadaşıma böyle şaka yapmak istiyorum da bir fotoğrafı nasıl bu kadar fazla yapabilirim? Arşiv var mı bu şekil?
  12. Dusmax

İndirdiğim resimler Discord'da çıkmıyor

Arkadaşlar profil fotoğrafı için resim indiriyorum ama değiştirmek istediğimde indirdiğim resimler gözükmüyor.Ekran görüntüsü alıp kırpınca oluyor o da kalitesiz oluyor.
  13. Dusmax

Chrome'da hesaplardan hep çıkış yapıyor

Arkadaşlar hesaplardan hep çıkış yapıyor bir kaç dakikada bir hep giriş yapmak zorunda kalıyom.Nasıl düzelticem bunu?
  14. Dusmax

18 Yaş Altı Para Kazanma Yöntemleri

Anladım
  15. Dusmax

Günde kaç saat yazılım öğrenilerek site yazılır.Ve önerdiğiniz bir dil var mı?
  16. Dusmax

Oturduğum yerden değil öyle çok fazla zamanımı almayacak ne zor ne basit bir şey.Yapanlar var.
  17. Dusmax

Anladım.Nasıl olacak ki bu kişileri bulmak zor olur.
  18. Dusmax

Oyunlarda hesapları kasıp satmaktan mı bahsediyorsunuz
  19. Dusmax

Arkadaşlar 17 yaşındayım ve aylık olarak kazanç elde etmek istiyorum.Ama neler yaparak para kazanabileceğimi bilmiyorum.11. sınıfım derslerime de odaklanmaya çalışıyorum çok fazla zaman isteyecek bir şeyler yapmak istemiyorum.Önerileriniz neler?
  20. Dusmax

Zamanda Yolculuk!!!Sohbet -Muhabbet

Burada Kuran'da yazanlar yanlış demeye getiriyorsun.Neredeyse bütün her şey Kuran'da yazıyor ve bahsediliyor.Uzayda akıllı canlıları olduğu,zamanda yolculukla ilgili de Hadisler yazıyor.Evren de Yaratılan her canlı sudan yaratılmış ve böylece evren de İnsanlar olduğunu biliyoruz.Uzaylı diye...
Top Bottom