Neler Yeni

IP68 Telefonlarda su altı resim video çekmek

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar böyle bir şey telefona zarar veriyor mu? Yeni telefonların bir çoğunda IP68 su toz dayanıklılığı var.Ve bu telefonlar ile denizde suyun altında fotoğraf video çekmek telefona zarar verir mi?

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Heath Ledger
Arkadaşlar böyle bir şey telefona zarar veriyor mu? Yeni telefonların bir çoğunda IP68 su toz dayanıklılığı var.Ve bu telefonlar ile denizde suyun altında fotoğraf video çekmek telefona zarar verir mi?
Yaklaşık 4 yıldır IP68 sertifikalı telefon kullanıyorum ve her yaz video fotoğraf çektim diyebilirim. Havuz suyunda bir sıkıntı yaşamadım. Ancak deniz suyuna fazla güvenemiyorum. Onda da çekimler yaptım ama denizde içim rahat etmediğim için kısa sürdü çekimlerim. Ama Havuzda 1 gün içine yayılı şekilde 2 saate yakın su altı çekim yapmışlığım vardır.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaklaşık 4 yıldır IP68 sertifikalı telefon kullanıyorum ve her yaz video fotoğraf çektim diyebilirim. Havuz suyunda bir sıkıntı yaşamadım. Ancak deniz suyuna fazla güvenemiyorum. Onda da çekimler yaptım ama denizde içim rahat etmediğim için kısa sürdü çekimlerim. Ama Havuzda 1 gün içine yayılı şekilde 2 saate yakın su altı çekim yapmışlığım vardır.
Bir sorun çıkartmaz yani kısa çekimler.Ve mikrofon ile hoparlörde ki su nasıl temizleniyor?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Hep aklıma takılmıştır şarj girişi su yüzünden oksitlenme yapmıyor mu ? İçine su girmez ama şarj giriş yeri bozulmaz mı ?

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Heath Ledger
Bir sorun çıkartmaz yani kısa çekimler.Ve mikrofon ile hoparlörde ki su nasıl temizleniyor?
Sudan çıkar çıkmaz şarja takma yeter. Zaten telefonu sallayınca çıkıyor. Eğer istersen hoparlör için sesler var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hep aklıma takılmıştır şarj girişi su yüzünden oksitlenme yapmıyor mu ? İçine su girmez ama şarj giriş yeri bozulmaz mı ?
Hocam zaten suya girer girmez bildirim geliyor. Şarj girişinde su algılandı, girişin kuru olduğundan emin olunuz diye. Dediğim gibi birçok kez çekim yaptım. Şu zamana kadar sıkıntı çıkmadı

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Sudan çıkar çıkmaz şarja takma yeter. Zaten telefonu sallayınca çıkıyor. Eğer istersen hoparlör için sesler var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam zaten suya girer girmez bildirim geliyor. Şarj girişinde su algılandı, girişin kuru olduğundan emin olunuz diye. Dediğim gibi birçok kez çekim yaptım. Şu zamana kadar sıkıntı çıkmadı
Elektrikten dolayı oksitlenmeden dolayı mı takmamamız gerekiyor?

Son düzenleme:

Mert

80+ Silver
Tuzlu suya garantiyi kimse vermez. Çöpe atacak paranız olmadığı sürece böyle şeyleri denemeyin.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Heath Ledger

TamerKs

80+ Silver
İphone 8 plus ile denize girdim ben çıktım o çıkamadı, su tuzlu olduğu için telefon bozuldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,564
Üyeler
166,405
Son üye
Ertoo91
Top Bottom