TyShame
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 625
- İsim
- Halil
- İlgilendiği Kategoriler
- Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
- @karachayproductions
Okuyorum hocam başarılı tam okuduğumda beğeniyi de basacağım. Fakat benim şahsi fikrim ben sokakta köpek olmamasının taraftarıyım. Sonuçta " sokak köpeği " diye bir kavram yoktur, esas alanı ormandır. Bunların şehirde barınmasının sebebi de aslında bir nevi malesef halkımızdır. Sürüsü orda hayvan nereye gidecek ? Malesef bu dediğiniz kırsal alana bırakma meselesi yaban hayatı da etkiliyor nüfusları çok fazla yaban hayatını katlediyorlar. Nüfus kontrolüne siz de karşı değilsiniz ama millet niye bu kadar üstünüze gelmiş sebebi de belli aslında trol ekip burda da mevcut tartışmadan münazara edemiycekmiyiz bu ülkede arkadaş anlamadım ben hödödö ye ggerek yok.Hocam size katılıyorum. Sorun olduğunu kabul ediyorum bende. O bariyer kısmını trollük yapan arkadaşın sorusuna cevap olarak verdim.
Belediyelerin de şehirdeki köpekleri alıp kırsala bırakması sizin gibilerin sorununu daha da büyütüyor. Bu saldırma olayları da genelde kırsal bölgelerde daha fazla oluyor. Popülasyonun artması ve açlık saldırganlıklarını tetikliyor.
Yazımı da olabildiğince detaylandırdım ve gerekçelerle yazdım. Çok geniş kapsamlı bir konu hala bir sürü eksik var. Dilerseniz okuyabilirsiniz.