Kardeşim okumadım ama uyutulmasın diyorsan haklı değilsindir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler boş boş kimsenin burada duyar kasmasına gerek yok. Uyutulmasın isteyenler birer tane sokaktan kuduz köpek sahiplenip evinde bakabilir, Yada sahiplenebildiği kadar sahiplensin kalanını uyutalım. Köpek barınakları diyenlerde sanki orada köpeklere el bebek gül bebek bakılıyor sanıyorsunuz değilmi, köpekler açlıktan birbirlerini parçalayıp yiyor daha barınak diyorsunuz. Bu arada şunuda söyleyeyim beyler köpeklerin doğal yaşam alanı doğa değildir, Köpekler kurtlar gibi vahşi doğada yaşamını idame ettirebilecek hayvanlar değildir. Köpeklerin yaşam alanı insanların yanıdır, evidir, bahçesidir. (15 yıldır garip isimli köpeğime bakıyorum 9 yaşında gelmişti eve 15 yıl oldu canım kadar severim hayvan düşmanı değilim.) Ama burada uyutulmasın diye savunan insanların küçük kardeşini yada topal anasını pazara giderken yada sokakta kuduz köpek saldırdığında acaba uyutulmasın diye savunacaklar mı ?
tüh ya ayağım 1 köpek yüzünden 3 yerinden kırıldı 3 ameliyat geçirdim ama onlar masum ben bisiklet sürerken üstüne molotof attım ya köpeğin. beni toplaması lazım devletin.
Bu sokakta köpek olmasını savunan tipler genelde yurt dışında yaşayıp orda hayatını sürdürmek isteyen tipler Ama bilin bakalım yurt dışında ne yok, sokak köpekelri
Yazının özeti= insanlar zaten ölüyor birazını da köpekler öldürsün ne olmuş. Çoğu kişi hayatında vahşi köpek görmemiş ama sokak köpeklerinin toplatılmasına karşı.