Neler Yeni

SOKAK KÖPEKLERİ KONUSUNA BİR DE BU AÇIDAN BAKIN !

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
hamza ilkaya
Kardeşim okumadım ama uyutulmasın diyorsan haklı değilsindir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler boş boş kimsenin burada duyar kasmasına gerek yok. Uyutulmasın isteyenler birer tane sokaktan kuduz köpek sahiplenip evinde bakabilir, Yada sahiplenebildiği kadar sahiplensin kalanını uyutalım. Köpek barınakları diyenlerde sanki orada köpeklere el bebek gül bebek bakılıyor sanıyorsunuz değilmi, köpekler açlıktan birbirlerini parçalayıp yiyor daha barınak diyorsunuz. Bu arada şunuda söyleyeyim beyler köpeklerin doğal yaşam alanı doğa değildir, Köpekler kurtlar gibi vahşi doğada yaşamını idame ettirebilecek hayvanlar değildir. Köpeklerin yaşam alanı insanların yanıdır, evidir, bahçesidir. (15 yıldır garip isimli köpeğime bakıyorum 9 yaşında gelmişti eve 15 yıl oldu canım kadar severim hayvan düşmanı değilim.) Ama burada uyutulmasın diye savunan insanların küçük kardeşini yada topal anasını pazara giderken yada sokakta kuduz köpek saldırdığında acaba uyutulmasın diye savunacaklar mı :D ?

tüh ya ayağım 1 köpek yüzünden 3 yerinden kırıldı 3 ameliyat geçirdim ama onlar masum ben bisiklet sürerken üstüne molotof attım ya köpeğin. beni toplaması lazım devletin.

José Mourinho

80+ Silver
Bu sokakta köpek olmasını savunan tipler genelde yurt dışında yaşayıp orda hayatını sürdürmek isteyen tipler 🤡 Ama bilin bakalım yurt dışında ne yok, sokak köpekelri 🤡🤡🤡🤡

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Yazının özeti= insanlar zaten ölüyor birazını da köpekler öldürsün ne olmuş. Çoğu kişi hayatında vahşi köpek görmemiş ama sokak köpeklerinin toplatılmasına karşı.

Top Bottom